Τρόπος αποστολής απλού ταχυδρομικού κειμένου στο Windows Live Mail

Με τα Windows Live Mail , Windows Mail και Outlook Express , μπορείτε να συνθέσετε μηνύματα που περιέχουν επιλογές μορφοποίησης, όπως διαφορετικές γραμματοσειρές, χρώματα ή εικόνες. Αυτά τα πλούσια μηνύματα αποστέλλονται σε HTML, τη μορφή των τοποθεσιών Web.

Γιατί να στείλετε απλό κείμενο;

Ωστόσο, όλα τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν γνωρίζουν πώς να εμφανίζουν αυτά τα μηνύματα. Αντί του τέλεια δημιουργημένου μηνύματός σας, ο παραλήπτης μπορεί να δει μόνο τα σκουπίδια.

Για να αποφύγετε αυτήν την δυσάρεστη κατάσταση, θα πρέπει να στέλνετε μηνύματα σε απλό κείμενο μόνο από προεπιλογή στο Windows Mail ή στο Outlook Express.

Αποστολή μηνύματος ως απλού κειμένου σε Windows Mail ή Outlook Express

Για να έχουν τα Windows Mail, Outlook Express και Windows Live Mail 2009 ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε απλό κείμενο:

  1. Επιλέξτε Format | Απλό κείμενο από το μενού κατά τη σύνταξη του μηνύματός σας (ή ακόμα και πριν αρχίσετε να γράφετε).

Στείλτε ένα μήνυμα ως απλό κείμενο στο Windows Live Mail

Για να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας απλό κείμενο από το Windows Live Mail:

  1. Ανοίξτε την κορδέλα μηνυμάτων στο παράθυρο σύνθεσης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  2. Κάντε κλικ στο Απλό κείμενο στην ενότητα Απλό κείμενο .
    • Εάν βλέπετε το κείμενο εμπλουτισμένου κειμένου (HTML) αντί για την απλή ενότητα κειμένου , το μήνυμά σας έχει ήδη ρυθμιστεί να παρέχεται μόνο σε απλό κείμενο.
  3. Εάν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στο κουμπί OK κάτω από την αλλαγή της μορφοποίησης αυτού του μηνύματος από HTML σε απλό κείμενο, θα χάσετε οποιαδήποτε τρέχουσα μορφοποίηση στο μήνυμα. .

Αποστολή απλών μηνυμάτων απλού κειμένου με προεπιλογή με το Windows Live Mail, το Windows Mail ή το Outlook Express

Για να στέλνετε ηλεκτρονικά μηνύματα σε απλό κείμενο από προεπιλογή στο Windows Live Mail, Windows Mail ή Outlook Express:

Αποστολή Ρολογικώς μορφοποιημένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρακάμπτουν την προεπιλογή

Φυσικά, μπορείτε να στείλετε εμπλουτισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου HTML ακόμη και αν έχετε αλλάξει προεπιλογή σε απλό κείμενο σε Windows Mail ή Outlook Express.

Εάν, από την άλλη πλευρά, δεν θέλετε να κάνετε τα μηνύματα απλού κειμένου την προεπιλογή, μπορείτε επίσης να στείλετε ηλεκτρονικά μηνύματα απλού κειμένου ξεχωριστά.

(Δοκιμασμένο με το Outlook Express 6, το Windows Mail 6 και το Windows Live Mail 2012)