Πώς να κάνετε απαντήσεις σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Μεταβείτε σε άλλη διεύθυνση στο Outlook

Η διεύθυνση Απάντηση σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποδεικνύει πού αποστέλλονται οι απαντήσεις σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Από προεπιλογή, οι απαντήσεις του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πηγαίνουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η αποστολή από μια διεύθυνση και η λήψη απαντήσεων σε άλλη είναι δυνατή στο Outlook.

Το πεδίο "Απάντηση" λέει στους παραλήπτες και στα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους πού να κατευθύνουν τις απαντήσεις. Εάν θέλετε να στείλετε τα μηνύματά σας από μια διεύθυνση αλλά προτιμάτε τις απαντήσεις για να μεταβείτε σε άλλη (τουλάχιστον τις περισσότερες φορές), το Outlook χειρίζεται το πεδίο Απάντηση σε σας αφού αλλάξετε μια ρύθμιση λογαριασμού .

Πώς να στείλετε τις απαντήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια διαφορετική διεύθυνση στο Outlook

Για να απαντήσετε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλετε από έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook, μεταβείτε σε διεύθυνση διαφορετική από αυτή που χρησιμοποιείτε για αποστολή, η οποία εμφανίζεται στη γραμμή Από:

  1. Στο Outlook 2010 και το Outlook 2016:
    • Κάντε κλικ στην επιλογή Αρχείο (File) στο Outlook.
    • Μεταβείτε στην κατηγορία Πληροφορίες .
    • Επιλέξτε Ρυθμίσεις λογαριασμού > Ρυθμίσεις λογαριασμού στις Ρυθμίσεις λογαριασμού .
  2. Στο Outlook 2007:
    • Επιλέξτε Εργαλεία> Ρυθμίσεις λογαριασμού από το μενού του Outlook.
  3. Μεταβείτε στην καρτέλα Email .
  4. Επισημάνετε τον λογαριασμό για τον οποίο θέλετε να αλλάξετε τη διεύθυνση Reply-To.
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή .
  6. Επιλέξτε Περισσότερες ρυθμίσεις .
  7. Καταχωρίστε τη διεύθυνση στην οποία θέλετε να λαμβάνετε απαντήσεις κάτω από το στοιχείο Άλλες πληροφορίες χρήστη για απάντηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
  8. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .
  9. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .
  10. Επιλέξτε Τέλος .
  11. Κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο .

Αυτό αλλάζει την προεπιλεγμένη διεύθυνση απάντησης σε αυτή που καθορίζετε για κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται από τον καθορισμένο λογαριασμό. Αν χρειάζεστε διαφορετική διεύθυνση απάντησης μόνο περιστασιακά, μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση Απάντησης σε κάθε μεμονωμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε.

(Δοκιμασμένο με Outlook 2007, 2010, 2013 και Outlook 2016)