Πώς να προωθήσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένα κατά προεπιλογή στο Outlook

Σας αρέσει η απλότητα, η κομψότητα και η απόλυτη πληρότητα όταν προωθείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένα ; Σας αρέσει - και ενδεχομένως να μεταφέρετε διευθύνσεις και επικεφαλίδες που θα μπορούσαν να διατηρηθούν ιδιωτικά - περισσότερο από ό, τι αδέξια να έχουν το αρχικό μήνυμα εμφανίζονται στο κείμενο του νέου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - με όλες τις ίδιες διευθύνσεις που όλοι μπορούν να δουν ή να διαγράψετε εργαστηριακά ; Επιθυμείτε το Outlook να επισυνάπτεται αυτόματα προς τα εμπρός αντί να τα προσθέτει στο σώμα;

Το Outlook μπορεί να το κάνει αυτό. Με την κατάλληλη ρύθμιση για τα εμπρός, θα περιλαμβάνει αυτόματα πρωτότυπα μηνύματα ως αρχεία EML ή ενσωματωμένα συνημμένα.

Προωθήστε τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία ως συνημμένα κατά προεπιλογή στο Outlook

Για να ρυθμίσετε το Outlook να προωθεί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένα αρχεία EML αυτόματα:

Σημειώστε ότι δεν μπορείτε πλέον να προωθήσετε τα μηνύματα σε γραμμή (εκτός από την αντιγραφή και την επικόλληση του κειμένου τους με μη αυτόματο τρόπο). Αντίστροφα, με ένα Όταν μεταβιβάζετε ένα μήνυμα διαφορετικό από την επισύναψη του αρχικού μηνύματος , μπορείτε πάντα να προωθήσετε ως συνημμένο, όπως το απαιτεί η περίσταση ή όπως σας αρέσει.