Καλύτερες επιδόσεις 3D κάρτες βίντεο

Κάρτες γραφικών για παιχνίδια υψηλής ανάλυσης PC από $ 350 έως $ 1000

29 Ιουνίου 2016 - Οι κάρτες γραφικών αποτελούν το πιο ανταγωνιστικό στοιχείο στην αγορά υπολογιστών τώρα. Όλες αυτές οι κάρτες υποστηρίζουν τώρα το Direct X 12 και μπορούν να παρέχουν κάποια θεαματικά επίπεδα απόδοσης σε υψηλές αναλύσεις. Ειλικρινά, αυτές οι κάρτες είναι καλύτερες για όσους θέλουν να τις χρησιμοποιήσουν με οθόνες υψηλής ανάλυσης ή ρυθμίσεις πολλαπλών οθονών . Ακολουθούν μερικές από τις επιλογές μου για τις κάρτες γραφικών με τις καλύτερες επιδόσεις που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή για όσους έχουν προϋπολογισμό από $ 350 έως $ 1000.

Καλύτερες $ 750 - EVGA GeForce GTX 1080 FTX Gaming ACX 2.0+ 8GB

GeForce GTX 1080 FTW Gaming ACX 3.0. © eVGA

Ο νέος επεξεργαστής Pascal της NVIDIA προσφέρει μεγάλη απόδοση και αποτελεσματικότητα. Ο επανασχεδιασμός επιτρέπει τώρα ορισμένα πολύ ικανά gaming σε αναλύσεις 4K που ήταν ένας αγώνας πριν χωρίς να τρέξετε πολλαπλές κάρτες γραφικών. Είναι σίγουρα μια βελτίωση σε σχέση με τις προηγούμενες κάρτες TITAN X και 980. Το eVGA είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα στις κάρτες γραφικών και η κάρτα FTW Gaming ACX 3.0 προσθέτει ένα βελτιωμένο ψύκτη στην έκδοση του ιδρυτή που του επιτρέπει να επιτύχει ακόμα υψηλότερες επιδόσεις. Εξακολουθεί να διατηρεί τα πρωτότυπα μήκους 10,5 ιντσών, οπότε ο ψυγείο δεν χρειάζεται επιπλέον χώρο. Οι βιντεοκασέτες περιλαμβάνουν τρία DisplayPort, ένα HDMI και ένα DVI. Η κάρτα απαιτεί τροφοδοσία ισχύος 500 watt με δύο υποδοχές τροφοδοσίας PCI-Express με 8 ακίδες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητας, η τιμολόγηση είναι συχνά πολύ υψηλότερη από την τιμή καταλόγου των 679,99 δολαρίων, ώστε να μπορείτε να περιμένετε ή να κάνετε αγορές για να βρείτε ένα που δεν έχει τεράστια σήμανση.

Διαβάστε την προεπισκόπηση του GeForce GTX 1080

Τιμητική αναφορά: XFX Radeon R9 Fury X 4GB - Υπάρχουν δύο προβλήματα με πολλές κάρτες NVIDIA από την κορυφή, τη διαθεσιμότητα και το μέγεθος. Το AMD Radeon R9 Fury X είναι σχετικά εύκολο να βρει μια κάρτα που έχει τιμές σε σύγκριση με το GTX 1080. Η απόδοση δεν είναι τόσο υψηλή αλλά είναι ικανή για 4K παιχνίδια με κάποια μειωμένη ανάλυση. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι η κάρτα είναι μικρότερη λόγω του υγρού συστήματος ψύξης κλειστού βρόχου. Έτσι είναι μικρότερη αλλά χρειάζεστε χώρο για να τοποθετήσετε τον ανεμιστήρα του ψυγείου. Περισσότερο "

Καλύτερες $ 500 - ASUS GeForce GTX 1070 8GB ROG STRIX

ROG Strix GeForce GTX 1070. © ASUSTeK

Το GeForce GTX 1070 είναι βασικά μια κλιμακωτή έκδοση του επεξεργαστή γραφικών Pascal που βρίσκεται στο GeForce GTX 1080. Μπορεί να μην έχει την απόδοση για gaming στα 4K ως GTX 1080 αλλά μπορεί ακόμα να το κάνει αν δεν σας πειράζει η στροφή κάτω επίπεδα λεπτομέρειας ώστε να έχουν αξιοπρεπή ρυθμό καρέ. Είναι πραγματικά ιδανικό για όσους θέλουν να παίξουν παιχνίδια σε 1440p με υψηλά επίπεδα λεπτομέρειας και ρυθμούς καρέ ή να τα χρησιμοποιούν για εικονική πραγματικότητα. Το μοντέλο ASUS STRIX προσφέρει βελτιωμένη ψύξη με τα τρία συστήματα ψύξης του ανεμιστήρα που βοηθούν να διατηρηθούν οι θερμοκρασίες κάτω από το υψηλό overclocking, αλλά σημαίνει ότι έχει μήκος σχεδόν 12 ίντσες. Διαθέτει επίσης έγχρωμο φωτισμό για όσους θέλουν να προσθέσουν κάποιο χρώμα στο σύστημά τους. Οι υποδοχές βίντεο περιλαμβάνουν δύο DisplayPort, δύο HDMI και ένα DVI. Διαθέτει την ίδια απαίτηση τροφοδοσίας 500 Watt με διπλές υποδοχές τροφοδοσίας PCI-Express με 8 ακίδες.

Διαβάστε την προεπισκόπηση του GeForce GTX 1070

Αξίζει να αναφέρουμε: Το GeForce GTX 980 Ti Super Clock Powered Gaming ACX 2.0 6GB - Ενώ η τιμή είναι ελαφρώς υψηλότερη από το νεότερο GTX 1070 και η απόδοση ελαφρώς χαμηλότερη, το GeForce GTX 980 Ti είναι άμεσα διαθέσιμο, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για τις τελευταίες NVIDIA καρτέλλες. Είναι ένα κομμάτι συμβιβασμού, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετική απόδοση με παιχνίδια 4K για κάποιους τίτλους αλλά αξιόπιστα ποσοστά καρέ 1440p. Περισσότερο "

Καλύτερες $ 350 - MSI GeForce GTX 970 Gaming 100 εκατομμύρια έκδοση

MSI GeForce GTX 100 εκατομμύρια έκδοση. © MSI Computer Corp.

Εάν ο προϋπολογισμός δεν φτάνει αρκετά στις νέες κάρτες που βασίζονται στο Pascal, η προηγούμενη γενιά της NVIDIA είναι ακόμα αρκετά ικανή. Αυτό που είναι ουσιαστικά μια κλιμακωτή έκδοση του Maxwell 2 που χρησιμοποιείται στο GTX 980 είναι αυτό που εξουσιάζει το GeForce GTX 970 αλλά η απόδοση και η απόδοση είναι εξίσου ισχυρή εδώ. Στην πραγματικότητα, για εκείνους τους τύπους παιχνιδιών στα 1920x1080 ή 2560x1440 θα έχετε μεγάλα ποσοστά καρέ με υψηλά επίπεδα λεπτομέρειας και φίλτρα ενεργοποιημένα. Ορισμένα παιχνίδια μπορεί να είναι αποδεκτά σε αναλύσεις 4K, αλλά είναι καλύτερο να μην το πιέσετε. Αυτό είναι πραγματικά το συνιστώμενο ελάχιστο επίπεδο που συνιστάται για χρήση με συστήματα VR όπως το Oculus Rift και το HTX Vive. Συνιστάται η παροχή τροφοδοσίας 400 watt με έναν ακροδέκτη τροφοδοσίας PCI-Express με 8 ακίδες και έναν ακροδέκτη PCI-Express με 6 ακίδες. Οι συνδέσεις περιλαμβάνουν ένα DisplayPort, ένα HDMI και δύο DVI.

Διαβάστε μια αναθεώρηση του GeForce GTX 970

Αξίζει να αναφέρουμε: Sapphire Radeon R9 390 8GB NITRO - Η κάρτα γραφικών Radeon R9 390 κάνει καλή δουλειά και προσφέρει ρυθμούς καρέ, καθώς και το ή ελαφρώς καλύτερο από το GTX 970 αλλά το κάνει με μια μεγαλύτερη, πιο ζεστή και περισσότερη πείνα κάρτα. Αυτή η υπερχρονισμένη έκδοση παίζει παιχνίδια στα 2560x1440 με υψηλά επίπεδα λεπτομέρειας και ρυθμούς καρέ, χωρίς πρόβλημα. Μπορεί να κάνει μόλις 4K αναλύσεις, αλλά αυτό γίνεται με μειωμένους ρυθμούς καρέ και τα επίπεδα λεπτομέρειας. Το μεγάλο πλεονέκτημά του είναι η πρόσθετη μνήμη βίντεο για εργασίες εκτός τυχερού παιχνιδιού. Οι βιντεοκασέτες περιλαμβάνουν τρία DisplayPort, ένα HDMI και ένα DVI. Συνιστά ακόμη μια τροφοδοσία 750 watt με δύο βύσματα σύνδεσης 8 ακίδων. Περισσότερο "