Προστατέψτε το κλασικό iPod σας με μία από αυτές τις περιπτώσεις

Το iPod Classic είναι ένα iPod powerhouse, ικανό να αναπαράγει μουσική, podcasts, βίντεο και φωτογραφίες. Με την αποθήκευση των 160 GB, ολόκληρη η μουσική βιβλιοθήκη του καθενός μπορεί να χωρέσει στο Classic και να ταξιδέψει οπουδήποτε.

Ωστόσο, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να το αφήσετε να αναπηδήσει στην τσάντα σας ή να χτυπήσει το έδαφος χωρίς μια στέρεη θήκη για να την προστατεύσει από γρατσουνιές και χτυπήματα.

Παρακάτω υπάρχουν τέσσερις περιπτώσεις τέλειες για το iPod Classic που χρησιμοποιούν υλικά όπως σουέτ, σιλικόνη και σκληρό πλαστικό για να διατηρήσουν τη συσκευή σας σε παρθένα κατάσταση και μερικά από αυτά παρέχουν και πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Σημείωση: Αυτός ο κατάλογος αναφέρεται μόνο σε κλασικές περιπτώσεις iPod, όχι σε iPod touch ή σε οποιοδήποτε άλλο τύπο iPod.

01 από 04

Η κούκλα πορτοφολιού Classic της Snugg

Το Snugg παρέχει αυτήν την κομψή θήκη iPod Classic που διπλασιάζεται ως πορτοφόλι, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε όχι μόνο το iPod σας αλλά και τις πιστωτικές σας κάρτες και μετρητά.

Αυτή η περίπτωση είναι ιδανική για όποιον θέλει ένα μικρό πορτοφόλι. εάν δεν σας πειράζει να κρατάτε το iPod σας στην τσέπη σας ή στο πορτοφόλι σας, γιατί να μην ξεχάσετε το πορτοφόλι σας και να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπόθεση δύο σε ένα!

Μπορείτε να αγοράσετε αυτήν την θήκη iPod Classic σε διάφορα χρώματα, όπως πορτοκαλί, καφέ, μπλε και μοβ. Περισσότερο "

02 από 04

Κλασική δερμάτινη θήκη Flip της Unicorn της καινοτομίας

Απόλυτα κρύβετε και προστατεύετε το iPod Classic με αυτή τη θήκη από την Unicorn Innovations.

Αυτή η θήκη κλείνει μαγνητικά για να την ασφαλίσει όταν είναι κλειστή, περιλαμβάνει αποσπώμενο κλιπ ζώνης και έχει θύρες για τα ακουστικά και το φορτιστή, ώστε να μην χρειάζεται να αφαιρείτε το iPod μόνο για να ακούτε μουσική ή να το φορτίζετε. Περισσότερο "

03 του 04

Η κλασική θήκη iPod της DLO με τη διαχείριση του καλωδίου

Μπορεί να είναι δύσκολο να θυμηθείτε τα ακουστικά σας όταν πρόκειται για ένα τόσο μικρό iPod, αλλά αυτή η περίπτωση διορθώνει αυτό, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε τα ακουστικά σας στην πλάτη.

Αυτή η περίπτωση δεν παρέχει μόνο τη διαχείριση καλωδίων, αλλά είναι επίσης ικανή να σας βοηθήσει να αποφύγετε να γλιστρήσει μέσα από τα δάχτυλά σας. Η θήκη προστατεύει πλήρως το iPod, συμπεριλαμβανομένου του τροχού κλικ.

Όπως όλες οι μεγάλες περιπτώσεις iPod, τα DLO's σας επιτρέπουν να φορτίζετε και να χρησιμοποιείτε το iPod χωρίς να χρειάζεται να το αποσυνδέσετε από την θήκη. Περισσότερο "

04 του 04

Κλιπική θήκη για καθαρό iPod του Agent18

Αν σας αρέσει η εμφάνιση του iPod σας αλλά θέλετε την προστασία που συνοδεύει μια θήκη, σκεφτείτε να αποκτήσετε αυτή την ξεκάθαρη θήκη iPod Classic.

Το μπροστινό μέρος αυτής της θήκης καλύπτει πλήρως την οθόνη για να αποτρέψει τις γρατζουνιές, αλλά να θυμάστε ότι λειτουργεί μόνο με τα μοντέλα των 80 GB, 120 GB και 160 GB (2009) και όχι το iPod 160 GB 2007. Περισσότερο "