Πώς να αναβαθμίσετε το σκληρό σας δίσκο PS3 σε περίπου 10 λεπτά

Ανταλλάξτε τον τρέχοντα σκληρό σας δίσκο Playstation 3 με ένα μεγαλύτερο σε περίπου 10 λεπτά

Ενώ η εγκατάσταση ενός νεότερου, μεγαλύτερου σκληρού δίσκου στην κονσόλα παιχνιδιών βίντεο PlayStation 3 είναι μια αρκετά απλή και ευέλικτη διαδικασία, πάντοτε πληρώνει για να κρατήσει μερικούς να τηρούν τις προφυλάξεις ασφαλείας. Αυτό ισχύει για να κάνετε οποιοδήποτε τύπο κονσόλας και / ή αναβάθμιση υπολογιστή.

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα καλώδια τροφοδοσίας, τα περιφερειακά καλώδια και τα άλλα εξαρτήματα δεν είναι συνδεδεμένα στο PS3 πριν ανοίξετε τη μονάδα. Εάν δεν το κάνετε, ενδέχεται να προκληθεί ηλεκτροπληξία και μπορεί εύκολα να προκληθεί βλάβη στη μονάδα PS3.

Δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας για όλα τα αρχεία που θέλετε να αποθηκεύσετε στον παλιό σας σκληρό δίσκο PS3, αυτό μπορεί να γίνει μέσω της χρήσης μονάδας USB.

Ποτέ μην αναγκάζετε ή χρησιμοποιείτε μεγάλη πίεση όταν ανοίγετε τα περιβλήματα ή αφαιρώντας / εγκαθιστώντας νέο υλικό, το νέο υλικό θα πρέπει να σύρεται εύκολα στη θέση του.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει τον κατάλληλο σκληρό δίσκο, οι λεπτομέρειες παρατίθενται παρακάτω.

Μην επιχειρήσετε αυτήν την αναβάθμιση εάν δεν έχετε βασικές γνώσεις σχετικά με τη διαδικασία ασφαλείας που απαιτείται για την εγκατάσταση ενός νέου κομμάτι υλικού σε έναν υπολογιστή. Αυτή είναι μια πολύ απλή αναβάθμιση, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε την καλύτερη κρίση σας όταν αποφασίσετε αν αυτό είναι σωστό για εσάς ή εάν πρέπει να νοικιάσετε ή να ζητήσετε από κάποιον πιο ενημερωμένο να πραγματοποιήσει την αναβάθμιση για εσάς.

About.com, Jason Rybka, ή οποιαδήποτε άλλα μέρη που αναφέρονται σε αυτήν την αναβάθμιση πώς-να μην αναλάβει καμία ευθύνη, αν αποφασίσετε να εκτελέσετε αυτή την αναβάθμιση γίνεται αυτό με δική σας ευθύνη.

Πόσο καιρό χρειάζεται για να εγκαταστήσετε ένα νέο σκληρό δίσκο PS3;

Δεν αστείο, αν δεν το έχετε κάνει ποτέ πριν, θα σας πάρει περίπου 10 λεπτά!

Τι χρειάζεστε για την αναβάθμιση του σκληρού σας δίσκου PS3

Πραγματικά δεν χρειάζεται να αναβαθμιστεί σκληρά το σκληρό σας δίσκο PS3, χρειάζεστε πραγματικά μόνο τέσσερα πράγματα, αν και δύο από αυτά είναι προαιρετικά.

  1. Κατσαβίδι Phillips ακριβείας - Αρ. 0 x 2-1 / 2 "- Απαιτείται
    1. (Αυτό το κατσαβίδι θα χρησιμοποιηθεί για να χαλαρώσει και να σφίξει τις βίδες που συγκρατούν τη μονάδα σκληρού δίσκου στο δίσκο της μονάδας σκληρού δίσκου και να κάνει το ίδιο για τη βίδα που συγκρατεί τη θήκη του σκληρού δίσκου στη μονάδα PS3.
  2. Νέος, μεγαλύτερος σκληρός δίσκος SATA για φορητούς δίσκους HDD (οποιοδήποτε μέγεθος θέλετε) - Απαιτείται
    1. Αυτός είναι ο σκληρός δίσκος που θα εγκαταστήσετε στην κονσόλα PlayStation 3 για περισσότερη αποθήκευση, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε μέγεθος επιθυμείτε, για αυτό το άρθρο με το οποίο χρησιμοποιήσαμε έναν σκληρό δίσκο 160GB Momentus από τη Seagate. Σημειώστε ότι ο αρχικός σκληρός δίσκος του PlayStation 3 λειτουργεί σε 5400 σ.α.λ., γι 'αυτό συνιστούμε να χρησιμοποιείτε την ίδια ταχύτητα. Άλλες, πιο γρήγορες ταχύτητες μπορεί να λειτουργούν, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι το firmware του PS3 θα περιορίσει την ταχύτητα ανάγνωσης / εγγραφής στη μονάδα ούτως ή άλλως και δεδομένου ότι ένα μοντέλο 5400 RPM θα λειτουργήσει σίγουρα και είναι φθηνότερο, απλώς το χρησιμοποιήστε. Το μόνο σημαντικό πράγμα για την επιλογή ενός σωστού σκληρού δίσκου είναι να βεβαιωθείτε ότι είναι ένας σκληρός δίσκος φορητού υπολογιστή SATA, μια μονάδα δίσκου IDE δεν θα λειτουργήσει καθώς δεν υπάρχει σύνδεση IDE στη μονάδα PlayStation 3. Η μονάδα δίσκου δεν χρειάζεται να είναι Seagate, μπορεί να είναι από οποιονδήποτε κατασκευαστή, χρησιμοποίησα τη Seagate επειδή παρέχουν πολλές από τις μονάδες PS3 της OEM στη Sony.
  1. Μικρό κατσαβίδι με επίπεδη κεφαλή - Προαιρετικά
    1. Αυτό το κατσαβίδι θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να αφαιρέσετε το κάλυμμα του σκληρού δίσκου στο πλάι της μονάδας PS3, σε πολλές περιπτώσεις μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το νύχι σας για να το αφαιρέσετε, οπότε μην ανησυχείτε αν δεν το έχετε.
  2. Φορητός σκληρός δίσκος USB - Προαιρετικός
    1. Αυτός είναι ο σκληρός δίσκος που θα χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση οποιουδήποτε περιεχομένου από τον παλιό σκληρό δίσκο στο νέο, είναι απαραίτητο αν θέλετε να αποθηκεύσετε περιεχόμενο από τον παλιό σκληρό δίσκο. Αν δεν υπάρχει περιεχόμενο που θέλετε να κρατήσετε από τον παλιό σκληρό δίσκο PS3, τότε δεν θα χρειαστείτε αυτό. Το παιχνίδι αποθηκεύει, οι επιδείξεις παιχνιδιών και άλλα μέσα αποθήκευσης πρέπει να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας εάν θέλετε να τα αποθηκεύσετε και να τα μεταφέρετε στο νέο σκληρό δίσκο. Ωστόσο, σημειώστε ότι το PS3 θα διατηρήσει τυχόν ενημερώσεις λογισμικού συστήματος, ρυθμίσεις κονσόλας και αναγνωριστικά δικτύου που έχετε στην κονσόλα.

Ετοιμος? - Αναβάθμιση του σκληρού δίσκου PlayStation 3!

Η αναβάθμιση του σκληρού δίσκου του PS3 Πώς να αναγράφεται ως διαδικασία βήμα προς βήμα με εικόνες, για να καταστήσει τη διαδικασία τόσο απλή όσο μπορεί να είναι και για τους πιο αρχάριους χρήστες. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο βήμα προς βήμα στους παρακάτω συνδέσμους: