Η Ρεμπέκα Μίνκοφ ξεκινάει τις μπάντες της Apple Watch

Ο σχεδιαστής έκανε διάφορες μπάντες για το Apple Watch

Η σχεδιαστής Rebecca Minkoff έχει συνεργαστεί με την Case-Mate για να ξεκινήσει νέα σειρά αξεσουάρ για το iPhone και το Apple Watch.

Η Apple ξεκίνησε πρόσφατα μια νέα γραμμή πτώσης των ζωνών της Apple Watch. Οι ζώνες, οι οποίες είναι διαθέσιμες στο Apple Store και σε απευθείας σύνδεση, προσφέρουν κάποιες από τις ίδιες μπάντες που ήταν διαθέσιμες προς το παρόν για το Apple Watch σε νέα χρώματα εμπνευσμένα από την πτώση.

Ξεχωριστά, ο Minkoff έκανε ντεμπούτο σε τρία νέα ρολόγια. Οι μπάντες λιανικής πώλησης για μεταξύ $ 80 και $ 100, και να συνεργαστεί με όλες τις εκδόσεις του Apple Watch. Έτσι, μπορείτε να ταξινομήσετε το Apple Watch Sport, ή να δώσετε στην Apple Watch Edition μια νέα εμφάνιση με τα συγκροτήματα. Το Case-Mate προσφέρει επίσης μια ξεκάθαρη θήκη προφυλακτήρα ύψους 15 $ και για τις δύο εκδόσεις του ρολογιού για να προστατεύει το σώμα της Apple Watch από τις γρατζουνιές και άλλες ζημιές και με μια σειρά από άλλες μοναδικές μπάντες. Εδώ είναι οι νέες μπάντες Minkoff καθώς και μερικές από τις άλλες επιλογές που διαθέτει η Case-Mate:

Επιλογές 38 mm

Η έκδοση 38 mm του Apple Watch θεωρείται η "κυρία έκδοση" του ρολογιού, έτσι πολλά από τα συγκροτήματα προσφέρουν μια γυναικεία εμφάνιση. Το Cast-Mate προσφέρει επίσης σημαντικά μεγαλύτερο αριθμό επιλογών για το μέγεθος 38 mm του Apple Watch από ό, τι το μεγαλύτερο μέγεθος 42 mm. Οι επιλογές περιλαμβάνουν:

Ρεμπέκα Μίνκοφ διπλή ταινία περιτύλιξης δέρματος ($ 100)

Αυτή η διπλά τυλιγμένη δερμάτινη ζώνη προσφέρει την εμφάνιση ενός βραχιόλι μόδας και όχι μια μπάντα ρολογιών.

Rebecca Minkoff Debossed Chevron Band ($ 80)

Η μπάντα Debossed Chevron είναι μια δερμάτινη μπάντα με ξεχωριστή εμφάνιση και σχεδιασμό, δίνοντας το Apple Watch λίγο πιο μοντέρνο vibe.

Sheer Glam Band - Σαμπάνια ($ 35)

Αυτό φαίνεται να είναι μια σαφής πλαστική ταινία με λάμψη σε αυτό για να δώσει λίγο διαφορετικό βλέμμα.

Brilliance Band - Ασημί ($ 80)

Το Brilliance Band χρησιμοποιεί επίσης ασημένια λάμψη, αλλά στο εξωτερικό της ζώνης, καθιστώντας τη λάμψη πιο έντονη.

Brilliance Band - Μαύρο ($ 80)

Αυτή η έκδοση του συγκροτήματος φαίνεται εξαιρετικά παρόμοια με την ασημένια έκδοση του Brilliance Band, με μαύρη λάμψη στο εξωτερικό της μπάντας για μια ματιά glam.

Μπλούζα Δερμάτινη Ζώνη - Καφέ & Μπλέ ($ 50)

Η ταινία Edged Leather Band έχει εξωτερική καμήλα, ενώ το εσωτερικό της ζώνης είναι ελαφρώς μπλε. Το αποτέλεσμα είναι μια μπάντα που φαίνεται μπλε στις πλευρές, ενώ παραμένει καφέ στο εξωτερικό.

Μπλούζα Δερμάτινη Ζώνη - Κομπολόι & Σοκολάτα Ροζ ($ 50)

Παρόμοια με την μπάντα Edge Leather σε καφέ και μπλε χρώμα, αυτή η μπάντα είναι λευκή στο εξωτερικό και ροζ στο εσωτερικό, με αποτέλεσμα μια λευκή μπάντα που θα δείχνει λαμπερές ροζ πλευρές όταν φοριέται.

Κορδόνι Turnlock - Μαύρο ($ 35)

Αυτή η μπάντα μοιάζει με αλυσίδα. ωστόσο, είναι κατασκευασμένο από υλικό από καουτσούκ παρόμοιο με το αθλητικό συγκρότημα Apple Watch.

Turnlock συγκρότημα - συγκλονιστικό ροζ ($ 35)

Αυτή η μπάντα μοιάζει με αλυσίδα. ωστόσο, είναι κατασκευασμένο από υλικό από καουτσούκ παρόμοιο με το αθλητικό συγκρότημα Apple Watch.

Ζώνη δερμάτινων λαιμών - Μαύρο ($ 60)

Αυτή η μαύρη μπάντα έχει μια εμφάνιση που θυμίζει ένα φίδι.

Επιλογές 42mm

Το Case-Mate προσφέρει σημαντικά λιγότερες επιλογές για το ρολόι Apple 42mm. Ωστόσο, κάθε μία από τις επιλογές που προσφέρει προσδίδει στο Watch ένα ξεχωριστό νέο look.

Δερμάτινη ζώνη υπογραφής ($ 50)

Η Case-Mate προσφέρει τη δερμάτινη ζώνη υπογραφής τόσο σε μαύρο όσο και σε καπνό για το Apple Watch 42mm. Τα συγκροτήματα δίνουν στο Watch μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση και είναι κατάλληλα για δουλειά.

Brilliance Band - Ασημί ($ 80)

Το Brilliance Band χρησιμοποιεί επίσης ασημένια λάμψη, αλλά στο εξωτερικό της ζώνης, καθιστώντας τη λάμψη πιο έντονη.