Πώς να προωθήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένο στο Outlook

Η αντιγραφή και επικόλληση δεν θα συλλάβει σημαντικές κεφαλίδες και πληροφορίες δρομολόγησης

Μπορεί να έρθει η μέρα όταν θέλετε να προωθήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook για να αναφέρετε ανεπιθύμητα μηνύματα ή να εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα. Θα μπορούσατε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε, αλλά η προώθηση ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένου στο Outlook σάς επιτρέπει να προωθήσετε ένα πλήρες μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες κεφαλίδας και δρομολόγησης, όχι μόνο το περιεχόμενο.

Οι κεφαλίδες και οι διαδρομές δρομολόγησης περιέχουν πληροφορίες σχετικά με το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αποστολέα και τη διαδρομή. Είναι ζωτικής σημασίας όταν προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ή εντοπίσετε μια απάτη.

Προωθήστε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένο στο Outlook 2016 και το 2013

Για να προωθήσετε ένα μεμονωμένο μήνυμα στην πλήρη και αρχική του κατάσταση στο Outlook με τις πληροφορίες κεφαλίδας και δρομολόγησης, χρησιμοποιήστε τα κουμπιά Outlook και τα κουμπιά ως εξής:

  1. Ανοίξτε το μήνυμα που θέλετε να προωθήσετε στο παράθυρο ανάγνωσης ή στο δικό του παράθυρο.
    • Μπορείτε επίσης να επισημάνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη λίστα μηνυμάτων .
    • Για να προωθήσετε πολλά μηνύματα ταυτόχρονα σε συνημμένα και να επισυνάψετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επισημάνετε όλα αυτά που θέλετε να στείλετε στη λίστα μηνυμάτων.
  2. Εάν το μήνυμα είναι ανοιχτό στο παράθυρο ανάγνωσης του Outlook, βεβαιωθείτε ότι η κορδέλα HOME είναι επιλεγμένη και ορατή.
  3. Εάν το μήνυμα είναι ανοιχτό στο δικό του παράθυρο, βεβαιωθείτε ότι η κορδέλα MESSAGE είναι επιλεγμένη και ορατή.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερα (ή στο εικονίδιο " Ενέργειες περισσότερης απόκρισης, εάν είναι μόνο ορατό") στην ενότητα " Απάντηση ".
  5. Επιλέξτε Προώθηση ως συνημμένο από το μενού που εμφανίζεται.
  6. Αντιγράψτε το μήνυμα και εξηγήστε στους αποδέκτες τους λόγους για τους οποίους προωθείτε το αρχικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαβιβάζετε επισυνάπτεται ως αρχείο EML, το οποίο ορισμένα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το OS X Mail, μπορούν να εμφανιστούν εν σειρά, συμπεριλαμβανομένων όλων των γραμμών κεφαλίδας .

Χρησιμοποιήστε μια συντόμευση πληκτρολογίου για να προωθήσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένα

Για να προωθήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένο στο Outlook χρησιμοποιώντας μια συντόμευση πληκτρολογίου:

  1. Ανοίξτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να προωθήσετε στο παράθυρο προεπισκόπησης ή στο δικό του παράθυρο. Για να προωθήσετε πολλά μηνύματα ταυτόχρονα, επισημάνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη λίστα μηνυμάτων για το φάκελο ή στα αποτελέσματα αναζήτησης.
  2. Πατήστε το συνδυασμό πλήκτρων Ctrl - Alt - F.
  3. Προσθέστε τους παραλήπτες στο μήνυμα μαζί με μια σημείωση που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους τους διαβιβάσατε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ρύθμιση προώθησης ως προσάρτημα ως προεπιλογή

Μπορείτε επίσης να ορίσετε την προώθηση ως συνημμένο ως προεπιλογή στο Outlook. Στη συνέχεια, η προώθηση δεν είναι διαθέσιμη, αν και μπορείτε πάντα να αντιγράφετε και να επικολλάτε κείμενο ενός μηνύματος σε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φυσικά.

Για να ρυθμίσετε το Outlook να προωθεί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένα αρχεία EML αυτόματα:

  1. Επιλέξτε Αρχείο .
  2. Επιλέξτε Επιλογές .
  3. Ανοίξτε την κατηγορία Mail .
  4. Βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί η επιλογή Επισύναψη αρχικού μηνύματος για την επιλογή Προώθηση μηνύματος κάτω από την επιλογή Απαντήσεις και προωθήσεις .
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .

Προώθηση ως προσάρτημα στα Outlook 2003 και 2007

Στο Outlook 2003 και το Outlook 2007, μπορείτε να προωθήσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένα, αλλάζοντας την προεπιλεγμένη προώθηση.