Τα οφέλη από τη χρήση μιας κεραίας τηλεόρασης

Σκέψεις Κεραίες Τηλεόρασης ήταν Ιστορία; Πέντε οφέλη από τη χρήση ενός

Μπορεί να έχετε σκέφτεται ότι οι τηλεοπτικές κεραίες ήταν τα χθεσινά νέα, αλλά εξακολουθούν να κυκλοφορούν στην αγορά και προσφέρουν πλεονεκτήματα στους χρήστες ότι η καλωδιακή και δορυφορική τηλεόραση δεν μπορεί να ταιριάξει. Δεν είναι για όλους, αλλά για χρήστες που έχουν καλή προσφορά ραδιοφωνικών σταθμών στην περιοχή τους, οι κεραίες μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα και να βελτιώσουν την ποιότητα του σήματος. Δεν χρειάζεται να απαλλαγείτε από την καλωδιακή ή δορυφορική υπηρεσία για να εγκαταστήσετε μια κεραία.

Οι καλύτερες κεραίες τηλεόρασης για αγορά

Κεραίες Εξοικονομήστε χρήματα

Οι κεραίες είναι, από προεπιλογή, αποταμιευτές χρημάτων επειδή η δουλειά τους είναι να λαμβάνουν δωρεάν τηλεόραση. Αν χρησιμοποιείτε καλωδιακή ή δορυφορική υπηρεσία και πληρώνετε μηνιαία τοπική χρέωση υπηρεσιών για να λαμβάνετε τοπικά κανάλια, μπορείτε να εξοικονομήσετε τέλη κάθε μήνα ακυρώνοντας την τοπική υπηρεσία και χρησιμοποιώντας μια κεραία. Οι σταθμοί εκπομπής είναι δωρεάν. Γιατί να πληρώσετε για αυτούς;

Λήψη καναλιών που δεν σας παρέχουν καλωδιακές και δορυφορικές υπηρεσίες

Όσον αφορά τον αριθμό των καναλιών που προσφέρονται, δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ της συνδρομητικής τηλεόρασης και της δωρεάν τηλεόρασης. Η συνδρομητική τηλεόραση κερδίζει σε κατολίσθηση. Ποιοι καλωδιακοί και δορυφορικοί πάροχοι δεν λένε στους συνδρομητές τους ότι πολλοί σταθμοί εκπομπής προσφέρουν τουλάχιστον ένα υπο-κανάλι. Αυτοί οι υπο-δίαυλοι δεν προσφέρονται με την καλωδιακή ή δορυφορική υπηρεσία. Για να τα πάρετε χρειάζεστε μια κεραία.

Τα δευτερεύοντα κανάλια διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία, αλλά μπορεί να περιλαμβάνουν σταθμό με όλες τις καιρικές συνθήκες, δίκτυο τηλεοπτικών εκπομπών Retro και αρκετά δημόσια κανάλια τηλεόρασης.

Λήψη καναλιών εκτός αγοράς

Αυτό το όφελος ισχύει μόνο για εσάς εάν ζείτε κοντά σε δύο ή περισσότερες αγορές τηλεόρασης και μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα και από τα δύο. Εάν μπορείτε, τότε έχετε πρόσβαση στους δωρεάν σταθμούς και στις δύο αγορές. Συνήθως, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση σε επιπλέον υπο-κανάλια και διαφορετικούς ειδησεογραφικούς και αθλητικούς προγραμματισμούς.

Πάρτε την ειρήνη του μυαλού

Οι δορυφορικοί συνδρομητές γνωρίζουν ότι το δορυφορικό σήμα τους μπορεί να εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας, γεγονός που προκαλεί ανησυχίες σε περιοχές που έχουν προειδοποιήσεις για ανεμοστρόβιλους ή χειμωνιάτικες καιρικές συνθήκες. Όταν κρατάτε ένα σήμα είναι εξαιρετικά σημαντικό, μια κεραία είναι ένας τρόπος να πάτε.

Προβολή μη συμπιεσμένων σημάτων υψηλής ευκρίνειας

Δεν είναι μυστικό ότι τα δίκτυα εκπομπής παρέχουν ένα μη συμπιεσμένο σήμα και οι καλωδιακοί και δορυφορικοί πάροχοι τους συμπιέζουν. Ποιό είναι καλύτερο? Η απάντηση εξαρτάται από το ποιος ρωτάς. Οι ανεμιστήρες των κεραιών δηλώνουν ότι μπορούν να πουν μια διαφορά ποιότητας όταν λαμβάνουν ασυμπίεστα σήματα υψηλής ευκρίνειας.