Συμβουλές για τη φωτογραφία του πάρκου ψυχαγωγίας

Η φωτογραφία σε ένα θεματικό πάρκο απαιτεί ειδικές τεχνικές

Τα θεματικά πάρκα είναι ιδανικά για τη λήψη φωτογραφιών για διάφορους λόγους. Πρώτον, υπάρχουν κάποια αναγνωρίσιμα ορόσημα σε αυτά τα πάρκα, πράγματα που θα είναι αξέχαστα για την οικογένειά σας αργότερα κατά την αναθεώρηση των φωτογραφιών. Δεύτερον, ο καιρός είναι συνήθως μεγάλος, με άφθονο ήλιο, ο οποίος είναι ιδανικός για φωτογραφίες. Δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις φωτογραφίες του θεματικού πάρκου ενώ ταξιδεύετε σε διακοπές .

Προετοιμάσου

Κρατήστε την κάμερα πάντα έτοιμη. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα εμφανιστεί ένας χαρακτήρας θεματικού πάρκου ή όταν θα υπάρξει μια δροσερή ευκαιρία φωτογραφίας. Μια μικρή φωτογραφική μηχανή θα είναι πολύ πιο εύκολη στη μεταφορά σε ένα θεματικό πάρκο, αλλά δεν θα έχετε την ευελιξία που θα σας δώσει μια μεγαλύτερη φωτογραφική μηχανή με εξαιρετική ζουμ , οπότε θα πρέπει να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε τύπου φωτογραφικής μηχανής, όταν επιλέγετε τι να μεταφέρετε μαζί σας.

Βρείτε το χρώμα

Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας, που σημαίνει ότι το πιθανό θέμα για τις φωτογραφίες σας είναι σχεδόν ατελείωτο. Το χρώμα είναι παντού στο θεματικό πάρκο, οπότε βεβαιωθείτε ότι το χρησιμοποιήσατε. Πολύχρωμα βόλτες, πολύχρωμα φαγητά και πολύχρωμα τοπία είναι ιδανικά για φωτογραφίες.

Παρακολουθήστε το φόντο

Καθώς περπατάτε γύρω από το πάρκο από έλξη σε έλξη, κρατήστε ένα μάτι έξω για καλές φωτογραφίες και θέσεις. Για παράδειγμα, αν το μεγάλο περιπατητικό κρησφύγετο κρέμεται πάνω από το πεζοδρόμιο, να το έχετε υπόψη σας όταν θέλετε να πυροβολήσετε μια φωτογραφία δράσης των παιδιών που οδηγούν στο τρενάκι, καθώς μπορεί να προσφέρει την καλύτερη γωνία σας για μια φωτογραφία.

Επωφεληθείτε από τον ήλιο

Το διαθέσιμο ηλιακό φως, σε συνδυασμό με την ταχύτητα των βόλτες του θεματικού πάρκου, προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία για λήψη με γρήγορες ταχύτητες κλείστρου. Επωφεληθείτε από το φως του ήλιου όταν προσπαθείτε να τραβήξετε φωτογραφίες της οικογένειας σε μια γρήγορη βόλτα και να πυροβολήσετε τη μέγιστη ταχύτητα κλείστρου.

Ομοίως: Επωφεληθείτε από τη νύχτα

Μη βάζετε τη φωτογραφική μηχανή μακριά τη νύχτα. Θα πρέπει να πυροβολείτε σε μερικές διαφορετικές ρυθμίσεις, αλλά τα φώτα που αναβοσβήνουν στο μέσον ή τα πυροτεχνήματα πάνω από το πάρκο θα σας δώσουν κάποιες δροσερές ευκαιρίες φωτογραφίας.

Χρησιμοποιήστε ευκαιρίες για ομάδες λήψεων

Αν έχετε μικρά παιδιά μαζί σας στο θεματικό πάρκο, οι πιθανότητες είναι καλές, θα καταλήξετε να φωτογραφίζετε πολλές ομαδικές φωτογραφίες τους με διάφορους χαρακτήρες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το επίπεδο των ματιών των παιδιών με το φακό της κάμερας, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να σκύψετε ή να γονατίσω κατά τη λήψη της φωτογραφίας. Μερικές φορές, οι χαρακτήρες είναι εσωτερικοί, οπότε βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις σας είναι σωστές για το περιβάλλον λήψης. Καθώς στέκεστε στη σειρά, περιμένοντας τη σειρά των παιδιών σας με το χαρακτήρα, αφιερώστε χρόνο για να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις της κάμερας σωστές.

Να είναι ένα Cho Choy

Θυμηθείτε ότι αν και είναι εύκολο να τραβήξετε πολλές εικόνες με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, σε κάποιο σημείο θα πρέπει να περάσετε από αυτές τις εικόνες, να τις οργανώσετε και να αποφασίσετε ποιες θα κρατήσετε. Είναι αρκετά εύκολο να τραβήξετε αρκετές εκατοντάδες φωτογραφίες σε λίγες μέρες χωρίς να το συνειδητοποιήσετε. Αν είστε κάποιος που συνήθως δεν έχει το χρόνο να οργανώσει τις φωτογραφίες σας, ίσως θελήσετε να περιορίσετε τον αριθμό των φωτογραφιών που φωτογραφίζετε στο θεματικό πάρκο. Μην φωτογραφίζετε 20 ή 30 φωτογραφίες της ίδιας σκηνής. ίσως πυροβολήσει ένα ή δύο.

Απολαύστε την εμπειρία

Μην περάσετε όλη την ημέρα με την κάμερα που συγκρατείται στο πρόσωπό σας. Θέλετε να απολαύσετε και το θεματικό πάρκο, το οποίο μπορεί να είναι δύσκολο αν έχετε συνεχώς μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι σας. Εάν είστε κάποιος που δυσκολεύει να βάλει τη φωτογραφική μηχανή κάτω, μπορεί να θέλετε να τραβήξετε μια σειρά από εικόνες και στη συνέχεια να αναγκάσετε τον εαυτό σας να βγάλετε τη φωτογραφική μηχανή μακριά για μια ώρα.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι τα παιδιά σας μπορεί να θέλουν να πυροβολήσουν τις δικές τους φωτογραφίες κατά την επίσκεψη στο θεματικό πάρκο. Εάν επιλέξετε να τους επιτρέψετε να το κάνουν αυτό αγοράζοντας τα παιδιά τη δική τους ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, κολλήστε με ένα μοντέλο χαμηλού κόστους, μόνο σε περίπτωση που το παιδί χάσει ή βλάψει την κάμερα στο θεματικό πάρκο.

Τέλος, βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν τρόπο να κρατάτε ασφαλώς ή να αποθηκεύετε τη φωτογραφική σας μηχανή , καθώς οδηγείτε τις βόλτες. Η απόρριψη αυτής της ακριβής φωτογραφικής μηχανής στο βρόχο-loop-roller coaster θα βάλει ένα αποσβεστήρα την ημέρα. Επιπλέον, πολλά θεματικά πάρκα περιλαμβάνουν βόλτες με νερό όπου "θα νιώσετε υγρό". Κρατήστε μια πλαστική τσάντα βολική που περιλαμβάνει στεγανή σφραγίδα για να διατηρείτε την κάμερα στεγνή.