Οι 7 καλύτερες φωτογραφικές μηχανές για παιδιά που θα αγοράσουν το 2018

Βρείτε τα καλύτερα φθηνά μοντέλα που απευθύνονται σε παιδιά

Οι καλύτερες επιλογές φωτογραφικών μηχανών για παιδιά περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία μοντέλων, τα οποία είναι αρκετά φθηνά.

Το μεγαλύτερο δίλημμα που αντιμετωπίζει ένας γονέας όταν προσπαθεί να αποφασίσει ποιος τύπος ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής για αγορά για ένα παιδί θα εξαρτηθεί από το τι θέλει το παιδί να κάνει με την κάμερα. Κάποιες φωτογραφικές μηχανές που απευθύνονται σε παιδιά δεν είναι τίποτα περισσότερο από παιχνίδια, που δεν ταιριάζουν πραγματικά σε τίποτα εκτός από παιδιά προσχολικής ηλικίας. Άλλοι είναι λίγο πιο προηγμένοι, δίνοντας στα παιδιά μια πολύ στοιχειώδη κατανόηση των βασικών στοιχείων της φωτογραφίας με ένα εξαιρετικά φθηνό μοντέλο.

Και αν το παιδί σας έχει κάποια εμπειρία φωτογραφίας, οι περισσότερες από τις κάμερες που αναφέρονται εδώ δεν πρόκειται να είναι αρκετά ισχυρές για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Οι κάμερες που αναφέρονται εδώ είναι πολύ βασικά μοντέλα. Αν θέλετε περισσότερο από ένα ενδιάμεσο ή προηγμένο μοντέλο, ανατρέξτε στον οδηγό δωρεάς ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής αντί.

Για αρχάριους, εδώ είναι οι επτά καλύτερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές για παιδιά.

Χαριτωμένο, ανθεκτικό και έτοιμο για δράση περιγράφει καλύτερα την κάμερα Kidizoom DUO της VTech. Ιδανική για παιδιά από τριών έως εννέα ετών, υπάρχει μια σειρά χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων δύο φακών τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος με ένα ειδικό πλήκτρο αλλαγής. Δύο φακοί μπορεί να ακούγονται λίγο εκτεταμένοι, αλλά αυτό δημιουργεί μια φωτογραφική μηχανή που είναι ιδανική για εγωισμούς και κανονική φωτογραφία. Τα ζεύγη οθονών TFT 2,4 ιντσών με την εμπρός κάμερα 1600 x 1200 pixel και οπίσθιο φακό 640 x 840. Υπάρχει μόνο 256MB ενσωματωμένης μνήμης, αλλά η VTech προσθέτει μια ενσωματωμένη κάρτα microSD πίσω με χωρητικότητα από κάρτες 1-32GB.

Η VTech προσφέρει αυτόματο κλείσιμο μετά από τρία λεπτά για να διατηρήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Κατά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τα παιδιά θα αγαπήσουν το χαρακτηριστικό φωνητικής εγγραφής που προσφέρει πέντε διαφορετικά εφέ που αλλάζουν φωνή, καθώς και animation frame stop. Ζυγίζοντας μόλις 1,2 λίβρες, το VTech υποστηρίζεται με ένα λουράκι καρπού για επιπλέον προστασία από τις σταγόνες, αν και το εξωτερικό του προφυλακτήρα παρέχει ειρήνη στο μυαλό ότι ακόμη και μερικές πτώσεις δεν θα επηρεάσουν τη χρήση.

Δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλές κάμερες που διατίθενται στο εμπόριο απευθείας προς τη χρήση των παιδιών. Αλλά αυτή η μικρή μικροσκοπική φωτογραφική μηχανή είναι ένας πολύ καλός βοηθός για ένα παιδί επειδή έχει επίσης ένα αρκετά καλό πακέτο χαρακτηριστικών. Ο αισθητήρας είναι 5MP (που είναι καλύτερος από κάποιες κάμερες κινητών τηλεφώνων), με ανάλυση φωτογραφίας 2592 x 1944 pixel. Υπάρχει μια ενσωματωμένη μπαταρία 800 mAh και η συμπεριλαμβανόμενη κάρτα μνήμης 1GB μπορεί να χωρέσει έως και 3.000 φωτογραφίες χάρη στη μορφή συμπίεσης. Αλλά το μέγεθος είναι εκεί που το πράγμα πραγματικά λάμπει - αυτά τα χέρια των μικροσκοπικών παιδιών δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με το μέγεθος 65 x 40 x 16 mm και το βάρος του 60 γραμμαρίων.

Ακολουθώντας τα βήματα του Mini 8, αυτή η κάμερα Instax είναι κατάλληλος διάδοχος με ενημερωμένα χαρακτηριστικά και την ίδια ανθεκτικότητα (AKA, απόλυτα ανθεκτικό στο παιδί). Στην πραγματικότητα, η ανθεκτική, ελαστική πλαστική σχεδίαση, αν και δεν είναι απαραιτήτως αποκλειστικά για τα παιδιά, είναι στην πραγματικότητα η τέλεια κατοικία για μια παιδική κάμερα. Το Mini 9 λειτουργεί με δύο μπαταρίες AA, διαθέτει έναν καινούργιο μακροδιακόπτη για κοντινές λήψεις σχεδόν 35 cm, διαθέτει αυτόματο σύστημα μέτρησης έκθεσης για αυτόματα τέλειες φωτογραφίες, καθώς και λειτουργία υψηλής λειτουργίας για πιο φωτεινές λήψεις. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τα χαρακτηριστικά - μπορούν απλά να διασκεδάσουν να φωτογραφίζουν.

Ευπροσάρμοστο, ανθεκτικό και αδιάβροχο, το VTech Kidizoom Action Cam είναι η ιδανική επιλογή για παιδιά που θέλουν να πάρουν λίγο τραχύ και σκληρό με τη φωτογραφία. Με δύο τοποθετημένα στηρίγματα για ποδήλατο ή skateboard, η VTech διαθέτει μια έγχρωμη οθόνη LCD 1,4 ιντσών με τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών, βίντεο, βίντεο διακοπής κίνησης και εικόνων με χρονική διάρκεια. Η συμπεριλαμβανόμενη αδιάβροχη θήκη επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο σε έως και 6 πόδια νερού. Προσθέστε μερικά παιχνίδια συμπεριλαμβανόμενα, μερικά διασκεδαστικά εφέ φωτογραφίας και αυτή η κάμερα θα είναι ένα χτύπημα για παιδιά ηλικίας τεσσάρων έως εννέα ετών.

Μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου προσφέρει περίπου 2,5 ώρες λήψης φωτογραφιών και βίντεο πριν από την ανάγκη επαναφόρτισης. Επιπλέον, η ενσωματωμένη υποδοχή microSD για αποθήκευση μέχρι 32GB μπορεί να καταγράψει μέχρι και 240 λεπτά βίντεο 640 x 480 ή μέχρι 270.000 φωτογραφίες.

Δολάριο για το δολάριο, το κάθισμα NICAM 4K είναι το είδος της τέλεια ανθεκτικής φωτογραφικής μηχανής για παιδιά. Τα GoPros είναι πάρα πολύ ακριβά και δεν είναι εξαιρετικά φιλικά προς το χρήστη για τα παιδιά, αλλά τα φθηνότερα knockoffs δεν έχουν τα χαρακτηριστικά. Το NICAM έρχεται με όλα τα χαρακτηριστικά για ένα κλάσμα της τιμής (και έχει Wi-Fi συνδεσιμότητα). Έτσι είναι ιδανικό για να μοιράζεστε φωτογραφίες από ταξίδια, υπέροχα βίντεο ή αυτοεξυπηρέτηση σε κοινωνικές πλατφόρμες όπως το Instagram του Facebook. Η ανάλυση βίντεο είναι 3840 x 2160 εικονοστοιχεία και διαθέτει αισθητήρα 20MP ακόμα, φακό ευρείας γωνίας 170 μοιρών, φωνητικά χειριστήρια για λήψη και αδιάβροχη προστασία μέχρι και 100 πόδια. Με άλλα λόγια, αυτό το πράγμα θα μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο εν κινήσει με τόνους αντοχής στα στοιχεία (διαβάστε τα παιδιά) και είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.

Κυκλοφόρησε το 2014, η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή DSCW800 / B της DSCW800 / B της Sony, παραμένει το καλύτερο σημείο πώλησης της Amazon. Ενώ οι περισσότερες φωτογραφικές μηχανές παιδιών προσφέρουν ένα περιορισμένο αριθμό χαρακτηριστικών, η προσφορά της Sony είναι εδώ ένα πλήρες σημείο-και-σουτ που είναι καλό για τους εφήβους (και ενήλικες). Με χαρακτηριστικά όπως λήψη βίντεο 720p HD και οπτικό ζουμ 5x, υπάρχουν πολλά κουδούνια και σφυρίγματα χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Επιπλέον, υπάρχει μια προαιρετική λειτουργία φωτογραφικής μηχανής "Εύκολη λειτουργία" που μειώνει τον αριθμό των στρωμάτων στο μενού για να ελαχιστοποιήσετε το σύνολο χαρακτηριστικών, έτσι ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε τίποτα, παρά να κάνετε φωτογραφίες, κάτι που είναι εξαιρετικό για τα παιδιά. Οι έφηβοι που μαθαίνουν απλώς όλες τις εισόδους και εξόδους μιας πραγματικής ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής θα εκτιμήσουν τα πλεονεκτήματα όπως η σταθεροποίηση εικόνας SteadyShot, η οποία προσφέρει τόσο χαμηλό θόρυβο όσο και ελάχιστη θόλωση. Η κάμερα διαθέτει επίσης λειτουργία πανοραμικής λήψης για πλήρη λήψη φωτογραφιών 360 μοιρών.

Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή PowerShot Elph 190 της Canon είναι μια φωτογραφική μηχανή 20,0 megapixel που προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες μαζί με την παραδοσιακά εξαιρετική ποιότητα εικόνας της Canon. Οι έφηβοι θα αγαπήσουν την ενσωματωμένη σύνδεση WiFi και NFC για να βοηθήσουν να μετακινήσουν τις καταγεγραμμένες λήψεις στα smartphone τους για εύκολη κοινή χρήση σε κοινωνικά δίκτυα. Ο επεξεργαστής DIGIC 4+ και το οπτικό ζουμ 10x προσθέτουν ένα ακόμα επίπεδο ποιότητας εικόνας που ξεπερνάει ακόμα και την καλύτερη κάμερα που σχεδιάστηκε για παιδιά. Η οθόνη LCD 2,7 ιντσών βοηθάει στην περιήγηση των πλήκτρων των στοιχείων του μενού για την ανασκόπηση κάθε λήψης μετά τη λήψη. Για τους έφηβους που θέλουν να πειραματιστούν, υπάρχει ενσωματωμένη υποστήριξη τρίποδων στο κάτω μέρος της Canon.

Προσθέστε την καταγραφή βίντεο 720p HD και μια σειρά από λειτουργίες σκηνών που θα σας βοηθήσουν να καταγράψετε μοναδική φωτογραφία και οι έφηβοι θα ξεχάσουν τα βασικά στοιχεία της κάμερας smartphone και θα επιλέξουν κάτι λίγο πιο πρακτικό. Παρόλο που υπάρχουν πολλές φωτογραφικές μηχανές που μπορείτε να επιλέξετε, η Canon προσφέρει εξαιρετική ελκυστικότητα σε αρχάριους φωτογράφους που θέλουν καλύτερη απόδοση από την κάμερα smartphone χωρίς να σπάσουν την τράπεζα. Υπάρχουν μόνο 190 λήψεις διαθέσιμες για κάθε φόρτιση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .