Οι 7 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές φλας

Αξίζετε μια ελαφριά εφαρμογή στη ζωή σας

Εξετάστε: Ένας χαλαρός χώρος στάθμευσης. Ένας φωτισμός δρόμου από όπου πρέπει να χρησιμοποιηθούν σκάλες. Ένα βραχώδες μονοπάτι στα βουνά ... ο κατάλογος συνεχίζεται. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, η χρήση μιας πανίσχυρης και εύχρηστης εφαρμογής φακού στο τηλέφωνό σας μπορεί να σας βοηθήσει και ακόμα να σας βοηθήσει να είστε ασφαλείς. Είτε χρησιμοποιείτε ένα iPhone είτε ένα τηλέφωνο Android , υπάρχουν πολλές στερεές επιλογές.

Έχουμε κάνει τη σκληρή δουλειά της μείωσης των καλύτερων εφαρμογών Android φακό και των καλύτερων και λαμπρότερων φακών για το iOS - τα οποία όλα είναι ελεύθερα, και στις δύο πλατφόρμες - κάτω για εσάς. Λάβετε υπόψη ότι όλες αυτές οι εφαρμογές βασίζονται στον ενσωματωμένο φακό του τηλεφώνου σας. δεν μπορούν να το κάνουν θαυμάσια, αλλά μερικοί προσθέτουν πρόσθετες λειτουργίες όπως η δυνατότητα αλλαγής του χρώματος του φωτός, αποστολή σημάτων SOS, χτύπημα για να ανάψει ή να σβήσει ένα φως και πολλά άλλα.

01 από 07

Φωτισμός LED εξαιρετικά φωτεινό

Surpax Inc.

Είναι δύσκολο να κερδίσετε το φακό Super-Bright LED στο Android όταν πρόκειται για απλότητα και διαισθητικό περιβάλλον εργασίας. Η εγκατάσταση της εφαρμογής μιμείται έναν πραγματικό προβολέα υλικού, με διακόπτη ενεργοποίησης και απενεργοποίησης μπορείτε να αλλάξετε για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τον ψηφιακό φακό σας.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη στροβοσκοπική λυχνία ή τη λειτουργία αναλαμπής φωτισμού πατώντας το αριστερό ή το δεξί κουμπί στη στεφάνη του ψηφιακού φακού. Εάν πρόκειται για μια δωρεάν και απλή εφαρμογή φακού που χρησιμοποιείτε και χρησιμοποιείτε ένα smartphone με Android, αυτή θα πρέπει να είναι μία από τις πρώτες λήψεις που ελέγχετε.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει:

Κόστος:

Πλατφόρμες:

Περισσότερο "

02 του 07

Φακός για iPhone, iPod και iPad

Lemondo Ltd.

Θα βρείτε τη λειτουργία βασικού φακού με αυτό το δωρεάν κατέβασμα για iOS, αλλά προσφέρει επίσης πιο προηγμένες λειτουργίες "διασκέδασης". Αυτά περιλαμβάνουν ένα ενσωματωμένο σήμα SOS, μια ενσωματωμένη πυξίδα και μια ενσωματωμένη λειτουργία "disco" που συγχρονίζει την παλλόμενη φως με τη μουσική που παίζετε. Υπάρχει ακόμη ένας ανιχνευτής υψομέτρου, ο οποίος θα μπορούσε να έρθει σε πρακτικό αν σας αρέσει η νυχτερινή πεζοπορία.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει:

Κόστος:

Πλατφόρμες:

Περισσότερο "

03 του 07

Φακός

Φάρος, Inc.

Αυτή είναι μια άλλη απλή εφαρμογή Android flashlight, την οποία μπορείτε να αλλάξετε για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα πράγματα στο σκοτάδι και πολλά άλλα. Εκτός από αυτές τις πιο βασικές λειτουργίες, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του φακού επιλέγοντας μια απόχρωση στην οθόνη. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Flashlight για να στείλετε τον κώδικα Morse. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, αν και περιλαμβάνει διαφημίσεις.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει

Κόστος:

Πλατφόρμες:

Περισσότερο "

04 του 07

Φακός

iHandy Inc.

Ναι, είναι μια άλλη εφαρμογή απλά που ονομάζεται "Φακός", αλλά δεν είπαμε τις πιο δημιουργικά ονομασμένες εφαρμογές φλας, εμείς; Αυτό το iOS download ξεχωρίζει για την προσφορά ενός ενσωματωμένου μίνι-χάρτη και πυξίδας για πλοήγηση στο σκοτάδι. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα των LED χρησιμοποιώντας το κουμπί κλικ της εφαρμογής της οθόνης και υπάρχει μια επιλογή σήματος SOS μαζί με 10 διαφορετικές συχνότητες στροβοσκοπίου.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει:

Κόστος:

Πλατφόρμες:

Περισσότερο "

05 του 07

Μικρό φακό + LED

Νικολάι Άναγιεφ

Σύμφωνα με τους δημιουργούς εφαρμογών, αυτό το στοιχείο λήψης για συσκευές Android σχεδιάστηκε για να διατηρεί τη μπαταρία του τηλεφώνου σας ενώ φωτίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Περιλαμβάνει διάφορα πρόσθετα όπως προειδοποιητικά φώτα, φώτα στροβοσκοπίου και έγχρωμα φώτα.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει:

Κόστος:

Πλατφόρμες:

Περισσότερο "

06 του 07

Καλύτερο φως λάμψης

RV AppStudios LLC

Αυτή η εφαρμογή δικαιολογεί το μικρότερο από το μικρό της όνομα με ορισμένες μοναδικές λειτουργίες που ξεπερνούν την αναμενόμενη λειτουργικότητα του φακού. Υπάρχει ένα μεγεθυντικό εργαλείο που σας επιτρέπει να βελτιώσετε το μέγεθος των αντικειμένων που εμφανίζονται στην οθόνη, μια λειτουργία για παλαμάρισμα για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τον φακό και για να εξοικονομήσετε ενέργεια. Λάβετε υπόψη σας ότι μερικές από αυτές τις πιο προηγμένες λειτουργίες κοστίζουν $ 0,99 για να ξεκλειδώσετε στην εφαρμογή και μπορείτε επίσης να πληρώσετε 0,99 € για την κατάργηση προσθέτων.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει:

Κόστος:

Πλατφόρμες:

Περισσότερο "

07 του 07

Lytish φακός

Ahsan S. Sher

Η εφαρμογή Lytish φακός παίρνει τα σημεία για μια καλά σχεδιασμένη, μινιμαλιστική διεπαφή, αλλά είναι επίσης εύκολο στη χρήση. Περιλαμβάνει μια ποικιλία λειτουργιών, όπως φακό και στροβοσκόπιο, και υπάρχει ένα widget οθόνης (προσβάσιμο από την αρχική οθόνη του Android του τηλεφώνου σας) για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της λειτουργίας φανού χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει η πλήρης εφαρμογή.

Τι μας αρέσει:

Αυτό που δεν μας αρέσει:

Κόστος:

Πλατφόρμες:

Περισσότερο "