Πώς να διαγράψετε το λογαριασμό σας Uber για καλό

Εάν η υπηρεσία του Uber δεν έλειπε για εσάς, είναι εξαιρετικά εύκολο να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Uber.

Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας Uber

  1. Αγγίξτε το κουμπί μενού , που αντιπροσωπεύεται από τρεις οριζόντιες γραμμές και βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης εφαρμογής Uber.
  2. Όταν εμφανιστεί το μενού slide-out, επιλέξτε Ρυθμίσεις .
  3. Η διεπαφή ρυθμίσεων του Uber θα πρέπει τώρα να εμφανίζεται. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις απορρήτου .
  4. Θα εμφανιστεί τώρα η οθόνη Ρυθμίσεις απορρήτου. Πατήστε το σύνδεσμο Διαγραφή λογαριασμού που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης.
  5. Θα σας ζητηθεί τώρα να επαληθεύσετε τον κωδικό σας Uber και άλλες πληροφορίες για τον χρήστη, για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία απενεργοποίησης.

Ο λογαριασμός σας Uber θα πρέπει τώρα να απενεργοποιηθεί. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να χρειαστούν 30 ημέρες για να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας από το σύστημα Uber, μια περίοδο κατά την οποία μπορείτε να τον επανενεργοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή, απλώς συνδεθείτε στην εφαρμογή.

Αφαίρεση της Uber App από το Smartphone σας

Η διαγραφή του λογαριασμού σας δεν καταργεί την εφαρμογή Uber από τη συσκευή σας. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να το κάνετε αυτό.

Android
Η διαδικασία κατάργησης της εγκατάστασης του Uber από μια συσκευή Android διαφέρει ανάλογα με την έκδοση και τον κατασκευαστή. Συνιστάται να επισκεφθείτε το σε βάθος οδηγό μας: Πώς να διαγράψετε εφαρμογές από τη συσκευή μου Android .

iOS

  1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το εικονίδιο της εφαρμογής Uber στην Αρχική οθόνη της συσκευής σας έως ότου αρχίσουν να κουνάνε όλα τα εικονίδια σας και στην επάνω αριστερή γωνία του καθενός εμφανίζεται ένα μικρό 'x'.
  2. Επιλέξτε το x στο εικονίδιο Uber.
  3. Εμφανίζεται ένα μήνυμα που θα σας ρωτάει εάν θέλετε να διαγράψετε το Uber. Χτυπήστε το κουμπί Διαγραφή για να καταργήσετε πλήρως την εφαρμογή και όλα τα σχετικά δεδομένα από το τηλέφωνό σας.