Εγκατάσταση της Apple TV σας

Καμία ρύθμιση Sweat

Είναι πάντα τόσο εύκολο να ρυθμίσετε την τέταρτη γενιά της Apple TV. Η Apple το σχεδίασε με αυτόν τον τρόπο. Η απλοποίηση της πολυπλοκότητας βρίσκεται στο DNA της εταιρείας. Εδώ πρέπει να κάνετε:

Ο, τι χρειάζεσαι

Συνέδεσε το

Αφού αφαιρέσετε το μέλλον της τηλεόρασης από το κουτί του, θα χρειαστεί να το συνδέσετε. Θα βρείτε ένα καλώδιο τροφοδοσίας στο κουτί, απλά να το σκάσετε στην υποδοχή στο πίσω μέρος.

Αν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε ένα δίκτυο Ethernet για να μεταφέρετε απευθείας την Apple TV σας, θα χρειαστεί να συνδέσετε τη συσκευή στο δίκτυό σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet (δεν παρέχεται). Εάν σχεδιάζετε να συνδεθείτε μέσω Wi-Fi, μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε ένα μεταγενέστερο βήμα.

Τέλος, πρέπει να συνδέσετε την Apple TV με την τηλεόραση ή άλλες συσκευές οικιακού κινηματογράφου χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο HDMI, το οποίο η Apple δεν τροφοδοτεί. Συνδέστε το καλώδιο στην υποδοχή HDMI στο πίσω μέρος της Apple TV και συνδέστε το είτε απευθείας στην τηλεόρασή σας είτε στον δέκτη οικιακής ψυχαγωγίας ο οποίος είναι ήδη συνδεδεμένος στην τηλεόρασή σας.

Αναψέ το

Πιάσε το Apple Siri Remote και ενεργοποίησε τον εξοπλισμό της Apple TV και του home theatre. Εντοπίστε το κατάλληλο κανάλι για την Apple TV και όταν εμφανιστεί η οθόνη Pair Your Remote, πιέστε την επιφάνεια αφής του τηλεχειριστηρίου. Μπορεί να σας ζητηθεί να έρθετε πιο κοντά στην Apple TV.

Εάν το Apple Siri Remote δεν συνδέεται με την Apple TV σας, θα πρέπει ταυτόχρονα να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένα τα κουμπιά Μενού και Αύξησης έντασης για δύο δευτερόλεπτα, τα οποία θα κάνουν επανεκκίνηση του συστήματός σας.

Ρυθμίστε το λογισμικό

Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τη γλώσσα, τη χώρα και την περιοχή, απλά πατήστε την επιφάνεια αφής στο τηλεχειριστήριο για να επιλέξετε και να περιηγηθείτε μεταξύ των επιλογών. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το Siri, μετά από τον οποίο υπάρχουν δύο τρόποι για να συνεχίσετε τη διαδικασία, κάποιος χρησιμοποιεί μια άλλη συσκευή iOS και ο άλλος με την παρεχόμενη Apple Siri Remote.

Ρύθμιση με τη συσκευή σας iOS

Εάν η συσκευή σας iOS εκτελεί iOS 9.1 ή νεότερη έκδοση, το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο και είστε συνδεδεμένοι στο Wi-Fi μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας για να συνεχίσετε να ρυθμίζετε την Apple TV σας. Επιλέξτε Εγκατάσταση με συσκευή και τοποθετήστε τη συσκευή iOS χωρίς ξεκλείδωμα δίπλα στην τηλεόραση Apple.

Θα πρέπει να εμφανιστεί ένα μήνυμα με το ερώτημα εάν θέλετε να ρυθμίσετε το σύστημα (εάν δεν εμφανιστεί το κλείδωμα και στη συνέχεια το ξεκλείδωμα της συσκευής για να το ενεργοποιήσετε.) Θα εκτελεστεί μια γρήγορη σειρά βημάτων για να εκτελέσετε το σύστημά σας .

Ρυθμίστε με μη αυτόματο τρόπο

Δεν χρειάζεται να έχετε άλλες συσκευές iOS. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη νέα σας Apple TV χρησιμοποιώντας το Apple Siri Remote. Επιλέξτε Εγκατάσταση με μη αυτόματο τρόπο και θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα δίκτυο Wi-Fi (εκτός εάν συνδέεστε μέσω Ethernet).

Επιλέξτε το δίκτυο, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας και περιμένετε έως ότου ξεκινήσει η Apple TV σας και ζητά την Apple ID σας. Μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα, αλλά πολλές από τις καλύτερες δυνατότητες της Apple TV απαιτούν την ύπαρξη ενός αναγνωριστικού της Apple, το οποίο θα πρέπει να αποκτήσετε από τη Apple χρησιμοποιώντας ταινίες, μουσική, εφαρμογές, παιχνίδια ή τηλεοπτικές εκπομπές από τη νέα σας συσκευή.

Θα καθοδηγηθείτε σε μια σειρά βημάτων κατά τη διάρκεια των οποίων θα επιλέξετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις για τις Υπηρεσίες τοποθεσίας, τις προφύλαξη οθόνης, το Siri και την κοινή χρήση αναλυτικών στοιχείων.

VoiceOver

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VoiceOver ενώ ρυθμίζετε το σύστημά σας επάνω, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί Μενού στο Siri Remote τρεις φορές για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το χαρακτηριστικό.

Διαβάστε τώρα αυτό το άρθρο για να μάθετε σχετικά με τη ρύθμιση των χαρακτηριστικών της Apple TV.