Αναθεώρηση του εκτυπωτή Canon Pixma MP480 All-in-One

Εξαιρετικές φωτογραφίες και έγγραφα των κατόχων, αλλά υψηλή CPP

Η κατώτατη γραμμή

Η κατώτατη γραμμή για κάθε καταναλωτικό τεχνολογικό προϊόν είναι ότι αργά ή γρήγορα θα αντικατασταθεί ή θα διακοπεί, όπως συμβαίνει με το Pixma MP480 που εξετάστηκε εδώ το 2008, σχεδόν πριν από οκτώ χρόνια. Ως εκ τούτου, η Pixma έχει περάσει πολύ και στη θέση της συνιστούμε την τελευταία Pixma έξι μελανιών, το MG7720 . Αν χρειάζεστε έναν καλό εκτυπωτή φωτογραφιών, αυτό το νέο μοντέλο MG θα μπορούσε να είναι πολύ καλό.

====================== Το παλιό άρθρο αρχίζει εδώ ======================== =

Για εκατό δολάρια, δύσκολα μπορεί να πάει στραβά με αυτόν τον εκτυπωτή Canon all-in-one - εκτός αν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε πολύ. Στη συνέχεια, πιθανόν να διαπιστώσετε ότι οι επιλογές που δεν διαθέτει ( αυτόματος τροφοδότης εγγράφων , δίσκος χαρτιού) θα κάνουν μια ακριβότερη συσκευή all-in-one καλύτερη επιλογή. Και ενώ διαφημίζεται ως εκτυπωτής φωτογραφιών, δεν είναι τόσο φορητός όσο άλλοι εκτυπωτές φωτογραφιών σε αυτό το εύρος τιμών, οπότε αποφασίστε τι ψάχνετε και τι χρειάζεστε πριν αγοράσετε.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρησης - Εκτυπωτής Canon Pixma MP480 All-in-One

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε σχετικά με τον εκτυπωτή Canon Pixma MP480 All-in-One είναι ότι φαίνεται πολύ πιο όμορφο από ό, τι οι περισσότεροι εκτυπωτές all-in-one. Έχει ένα μικρό αποτύπωμα, στρογγυλεμένες άκρες και είναι ως επί το πλείστον σε φουτουριστικό λευκό. Όπως και πολλά άλλα Pixma της Canon, έχει σχεδιαστεί έξυπνα ώστε να χωρέσει όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο στην επιφάνεια εργασίας όταν δεν χρησιμοποιείται. για παράδειγμα, ο δίσκος εξόδου χαρτιού και η μικρή οθόνη LCD εμφανίζονται μόνο όταν τα χρειάζεστε.

Το επόμενο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι ο θόρυβος. προκαλεί ανησυχητικά έντονο θόρυβο κατά την προθέρμανση. Αυτός δεν είναι ένας εκτυπωτής που προορίζεται για βαριά χρήση. Το χαρτί φορτώνεται στο πίσω μέρος του εκτυπωτή και επειδή μπορούν να χωρέσουν μόνο 100 σελίδες, δεν είναι η σωστή επιλογή για ένα πολυάσχολο γραφείο στο σπίτι. Ομοίως, η λειτουργία μη αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης (μόλις εκτυπώσετε την πρώτη πλευρά, αναστρέψετε τις σελίδες και επαναφορτώσετε τις σελίδες), κάνει το καλύτερο από την έλλειψη αυτόματης λειτουργίας εκτύπωσης διπλής όψης του εκτυπωτή, αλλά δεν είναι βολικό για οποιονδήποτε χρησιμοποιεί αυτό το χαρακτηριστικό συχνά.

Δεν εκπλήσσει, η ποιότητα των εκτυπώσεων ήταν εξαιρετική. Μια φωτογραφική εκτύπωση 4x6 τυπωμένη σε κανονική ποιότητα χρειάστηκε λίγο λιγότερο από ένα λεπτό για να εκτυπώσει και βγήκε ήδη ξηρή με ζωντανά, αιχμηρά χρώματα που νόμιζα ότι ήταν συγκρίσιμα με πολλούς ειδικούς εκτυπωτές φωτογραφιών.

Με την ποιότητα του έργου (που χρησιμοποιώ για τις περισσότερες από τις εργασίες εκτύπωσης), το Pixma MP480 θέτει ασπρόμαυρες σελίδες σε μόλις τρία δευτερόλεπτα μια σελίδα. οι έγχρωμες σελίδες χρειάστηκαν περίπου πέντε δευτερόλεπτα για μια σελίδα, αν και μερικά δευτερόλεπτα μεγαλύτερη σε κανονική ποιότητα. Το Pixma χρησιμοποιεί μόνο δύο δεξαμενές μελάνης, οι οποίες εξακολουθούν να καταφέρνουν να αποδίδουν εντυπωσιακές εκτυπώσεις (και θα είναι φθηνότερο να αντικατασταθούν δύο δεξαμενές όταν είναι κενές από τις πέντε ή έξι δεξαμενές που χρησιμοποιούν τα άλλα inkjet all-in-one).

Ένας προσαρμογέας Bluetooth είναι διαθέσιμος που θα επιτρέπει την εκτύπωση από κινητό τηλέφωνο με δυνατότητα Bluetooth. Δεν πήρα να το δοκιμάσω. δεδομένου ότι η εκτύπωση Bluetooth είναι τόσο δημοφιλής, θα πρέπει τελικά να είναι τυποποιημένος εξοπλισμός.