Προσθήκη πλαισίου σε φωτογραφία στο Photoshop Elements

01 του 01

Στοιχεία πλοία με εκατοντάδες δημιουργικά πλαίσια

Westend61 / Getty Images

Μερικές φορές μια φωτογραφία επωφελείται από μια ειδική επεξεργασία για να την κάνει pop, και ένας τρόπος για να φτιάξετε μια φωτογραφία pop είναι να προσθέσετε ένα πλαίσιο σε αυτήν. Το Photoshop Elements 15 συνοδεύεται από μια συλλογή εκατοντάδων δημιουργικών καρέ που κάνει αυτή τη διαδικασία απλή.

Τοποθέτηση πλαισίου στο έγγραφό σας

  1. Ανοίξτε ένα νέο αρχείο στο Photoshop Elements 15.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Εμπειρογνώμονας στο επάνω μέρος της οθόνης.
  3. Επιλέξτε την καρτέλα " Επίπεδα " και κάντε κλικ στο εικονίδιο του νέου επιπέδου για να δημιουργήσετε ένα νέο κενό επίπεδο.
  4. Επιλέξτε γραφικά στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Πληκτρολογήστε από το αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου Γραφικά που ανοίγει. Στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα του, επιλέξτε Κορνίζες .
  6. Μετακινηθείτε στις οθόνες των παραδειγμάτων καρέ. Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες για να επιλέξετε από τα ήδη φορτωμένα στοιχεία. Αν εμφανίζουν ένα μπλε τρίγωνο στη γωνία, πρέπει να κάνουν λήψη από το διαδίκτυο, αλλά αυτή η διαδικασία είναι αυτόματη αν κάνετε κλικ σε αυτά. Αυτά τα πλαίσια είναι επαγγελματικά σχεδιασμένα και όμορφα δημιουργικά σε όλα τα είδη στυλ.
  7. Κάντε διπλό κλικ σε ένα πλαίσιο που σας αρέσει ή σύρετέ το στο έγγραφο.
  8. Αλλάξτε το μέγεθος του πλαισίου επιλέγοντας το εργαλείο Μετακίνηση . Πατήστε Ctrl -T σε Windows ή Command-T σε Mac για να πάρετε ένα πλαίσιο οριοθέτησης.
  9. Σύρετε από μια γωνιακή λαβή για να αλλάξετε το μέγεθος του πλαισίου. Εάν σύρετε από τις πλευρικές λαβές, το πλαίσιο θα παραμορφωθεί.
  10. Κάντε κλικ στο πράσινο σημάδι ελέγχου όταν το πλαίσιο είναι το μέγεθος που θέλετε να αποθηκεύσετε την αλλαγή.

Προσθήκη και τοποθέτηση μιας φωτογραφίας στο πλαίσιο

Προσθέστε μια φωτογραφία στο πλαίσιο με έναν από αυτούς τους τρόπους.

Όταν η φωτογραφία εμφανίζεται στο πλαίσιο, έχει ένα ρυθμιστικό στην επάνω αριστερή γωνία. Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό για να μεγεθύνετε ή να μειώσετε το μέγεθος της φωτογραφίας. Κάντε κλικ στη φωτογραφία και σύρετέ την για να την μετακινήσετε στο πλαίσιο στη θέση που φαίνεται καλύτερα. Περιστρέψτε τη φωτογραφία κάνοντας κλικ στο εικονίδιο δίπλα στο ρυθμιστικό. Όταν είστε ικανοποιημένοι με την τοποθέτηση, κάντε κλικ στο πράσινο σημάδι επιλογής για να το αποθηκεύσετε.

Επεξεργασία πλαισίου και φωτογραφίας

Το πλαίσιο και η φωτογραφία αποθηκεύονται ως μία μονάδα, αλλά μπορείτε να κάνετε αλλαγές αργότερα. Εάν θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος και των δύο, χρησιμοποιήστε τις λαβές μετασχηματισμού για να αλλάξετε το μέγεθος του πλαισίου και της φωτογραφίας.

Εάν θέλετε να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία χωρίς να αλλάξετε το πλαίσιο, κάντε δεξί κλικ στη φωτογραφία στα Windows ή πατήστε Ctrl σε Mac για να εμφανιστεί ένα μενού. Επιλέξτε θέση Φωτογραφία στο πλαίσιο για να εμφανίσετε τα ίδια στοιχεία ελέγχου που είχατε όταν τοποθετήσατε αρχικά τη φωτογραφία. Αλλάξτε το μέγεθος ή επανατοποθετήστε και κάντε κλικ στο πράσινο σημάδι επιλογής για αποθήκευση.

Για να μεταβείτε σε διαφορετικό πλαίσιο, κάντε κλικ σε ένα πλαίσιο στο παράθυρο Γραφικά και σύρετέ το στο έγγραφο. Θα αντικαταστήσει το αρχικό πλαίσιο. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ και να σύρετε μια διαφορετική φωτογραφία από το Photo Bin στην αρχική φωτογραφία για να την αντικαταστήσετε.