Δωρεάν εναλλακτικές μουσικής της Apple για το iPhone

Μια λίστα δωρεάν εφαρμογών iPhone για να ακούτε ροή ψηφιακή μουσική

Το iPhone σας είναι μια εξαιρετική συσκευή που διπλασιάζεται ως φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων . Αλλά, ποιες επιλογές υπάρχουν για να ακούτε μουσική συνεχούς ροής στο iDevice;

Στο παρελθόν, ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε νέα τραγούδια ήταν να συγχρονίζετε συνεχώς το iPhone με τη βιβλιοθήκη του iTunes. Αλλά, όπως είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη ανακαλύψει, τα πράγματα μπορούν να αποστασιοποιηθούν αρκετά γρήγορα. Ένας πολύ πιο φρεσκότερος τρόπος για να πάρετε τη μουσική σας είναι φυσικά να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία ροής μουσικής.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτού του τύπου υπηρεσίας είναι να μπορείτε να ανακαλύψετε νέα μουσική. Χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία μουσικής συνεχούς ροής με το iPhone σας, σας δίνει μια σχεδόν ποτέ ατελείωτη τροφοδοσία τραγουδιών. Στην πραγματικότητα, η κινητή μουσική συνεχίζει να βλέπει δυναμική ανάπτυξη καθώς ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν τα οφέλη της πρόσβασης σε μουσική σύννεφων στις φορητές συσκευές τους.

Ίσως να είστε εξοικειωμένοι με την Apple Music, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες εναλλακτικές λύσεις που τώρα παρέχουν μια δωρεάν εφαρμογή μουσικής iPhone που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ακούσετε ροές μουσικής - είτε μέσω του δρομολογητή Wi-Fi είτε μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας του τηλεφώνου σας.

Για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε μερικούς από τους καλύτερους που θα χρησιμοποιήσετε με τη συσκευή σας Apple, έχουμε συντάξει μια λίστα (χωρίς συγκεκριμένη σειρά) που να λειτουργεί εξαιρετικά με το iPhone.

01 από 04

Slacker Radio App

Οι επαγγελματικά επιμελημένοι σταθμοί του Slacker Radio. Εικόνα © Slacker, Inc.

Σε αντίθεση με την Apple Music που απαιτεί από εσάς να πληρώσετε μια συνδρομή για ροή περιεχομένου στο iPhone σας, το Slacker Radio σας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα δωρεάν - και δεν λήγει ούτε.

Η δωρεάν εφαρμογή (η οποία επίσης λειτουργεί με το iPad και το iPod Touch) σας επιτρέπει να μεταδώσετε απεριόριστη μουσική. Τη στιγμή που γράφετε αυτό το άρθρο έχετε πρόσβαση σε πάνω από 200 προ-συγκεντρωμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς - μπορείτε επίσης να ακούσετε τους δικούς σας προσαρμοσμένους σταθμούς.

Φυσικά, αν εγγραφείτε στο Slacker Radio τότε θα είστε σε θέση να κάνετε πολλά περισσότερα. Ένα από τα καλύτερα πληρωμένα χαρακτηριστικά είναι η λειτουργία προσωρινής αποθήκευσης. Αυτό σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μουσική στο iPhone σας, ώστε να μην χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι συνεχώς στο διαδίκτυο.

Αν σας αρέσει να ακούτε το Internet Radio , τότε η εφαρμογή Slacker σίγουρα αξίζει να κατεβάσετε στο iPhone σας. Περισσότερο "

02 από 04

Spotify App

Παίζοντας δωρεάν ραδιοφωνικό σταθμό στο Spotify. Εικόνα © Spotify Ltd.

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε συνδρομή (Spotify Premium) για τη ροή μουσικής. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ακούτε δωρεάν το Spotify Radio. Εάν δεν πληρώσετε μια συνδρομή premium τότε, όπως ίσως αναμένετε, θα ακούσετε την περιστασιακή διαφήμιση.

Το επίπεδο δωρεάν ροής δεν λήγει και μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής. Για να κάνετε ροή στο iPhone σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi) είτε το φορέα.

Διατίθεται επίσης μέσω της εφαρμογής η δυνατότητα λήψης τραγουδιών με τη λειτουργία Offline του Spotify. Αυτή είναι μια λειτουργία που απαιτεί συνδρομή, αλλά είναι εξαιρετική για να ακούτε τα αγαπημένα σας κομμάτια όταν δεν μπορείτε να πάρετε μια σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η εφαρμογή Spotify για το iPhone μπορεί να μεταφορτωθεί απευθείας από το App Store χρησιμοποιώντας τη συσκευή Apple σας - παρεμπιπτόντως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο iPod Touch και στο iPad.

Εάν δεν έχετε λογαριασμό, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Facebook ή το email / τον κωδικό πρόσβασής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την υπηρεσία, διαβάστε την πλήρη επισκόπηση Spotify . Περισσότερο "

03 του 04

Pandora Radio App

Δημιουργία σταθμών στο ραδιόφωνο της Pandora. Εικόνα © Pandora

Χρησιμοποιώντας την δωρεάν εφαρμογή ραδιόφωνο Pandora, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας (ή το iPad / iPod Touch) για να βρείτε και να ακούσετε εκατομμύρια τραγούδια σε στυλ ραδιοφώνου.

Η ανακάλυψη της μουσικής βασίζεται στο ισχυρό σύστημα Genome του Ράντορα, το οποίο υπονοεί έξυπνα το σχετικό περιεχόμενο. Αυτή η προσωπική ραδιοφωνική υπηρεσία διαδικτύου μαθαίνει ποια μουσική σας αρέσει μέσω μιας φιλικής προς το χρήστη διεπαφής επάνω / κάτω για να έχετε πιο ακριβή αποτελέσματα με την πάροδο του χρόνου.

Αν ψάχνετε για μια εντελώς εξατομικευμένη εμπειρία ακρόασης μουσικής, θα πιέζεστε σκληρά για να βρείτε μια πιο έξυπνη μηχανή αναζήτησης απ 'ό, τι η Ράντο Ράντορα .

Η δωρεάν εφαρμογή Ραντάρ Ραντόρα σας επιτρέπει να μεταφέρετε μουσική μέσω Wi-Fi ή μέσω του δικτύου του φορέα τηλεφωνίας σας. Και, παρόλο που υπάρχει ένα όριο παράλειψης με αυτήν την υπηρεσία, εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για χρήση με το iPhone σας που δεν θα σας κοστίσει τίποτα (εκτός αν αναβαθμίσετε το Pandora One). Περισσότερο "

04 του 04

Last.fm App

Last.fm μουσική σε πραγματικό χρόνο scrobbling. Εικόνα © Mark Harris - Άδεια να About.com, Inc.

Αυτή η τελευταία εφαρμογή μπορεί να μην είναι ένα εργαλείο συνεχούς ροής με την αληθινή έννοια της λέξης, αλλά αξίζει να το εγκαταστήσετε στο iPhone σας. Αν είστε ήδη εξοικειωμένοι με την υπηρεσία μουσικής Last.fm και το 'scrabbling', τότε θα ξέρετε πόσο καλό είναι για την ανακάλυψη μουσικής, την κοινωνική δικτύωση και τη διατήρηση ενός ημερολογίου ολόκληρης της μουσικής που ακούτε μέσω διαφόρων πηγών ψηφιακής μουσικής .

Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να ανακαλύψετε τη μουσική που έχετε ήδη, αλλά με έναν πιο οργανωμένο τρόπο - και φυσικά είναι συνεχώς scrobbling στο παρασκήνιο.

Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή στο iPhone σας, μπορείτε να λάβετε συστάσεις μουσικής με βάση τα δεδομένα του προφίλ σας. Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά με το Spotify, ώστε να έχετε πάντα μια ενημερωμένη λίστα προτάσεων. Περισσότερο "