Πώς να συγχρονίσετε τη μουσική βιβλιοθήκη του iTunes στο iPhone

Αντί να μεταφέρετε ένα ξεχωριστό MP3 player ή PMP , αξίζει να εξετάσετε το iPhone ως συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τη βιβλιοθήκη iTunes μαζί σας. Εάν δεν έχετε συγχρονίσει ποτέ μουσική στο iPhone σας, ακολουθήστε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα iTunes για να δείτε πόσο απλό είναι πραγματικά.

1. Ρύθμιση μεταφοράς μουσικής iPhone

Πριν ακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο συγχρονισμού iPhone , μεταβείτε στη λίστα ελέγχου:

2. Σύνδεση του iPhone

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δείτε πώς να συνδέσετε το iPhone στον υπολογιστή σας και να το επιλέξετε στο iTunes.

Αν δεν μπορείτε να δείτε τη συσκευή σας, τότε ανατρέξτε σε αυτόν τον οδηγό για τον καθορισμό των Προβλημάτων συγχρονισμού iTunes για περισσότερες πληροφορίες.

3. Αυτόματη μέθοδος μεταφοράς μουσικής

Ο ευκολότερος τρόπος μεταφοράς της μουσικής στο iPhone είναι η χρήση της μεθόδου αυτόματου συγχρονισμού:

4. Ρύθμιση λειτουργίας μη αυτόματης μεταφοράς

Εάν δεν θέλετε το iTunes να μεταφέρει αυτόματα μουσική στο iPhone σας, είναι δυνατό να διαμορφώσετε το πρόγραμμα για μη αυτόματο συγχρονισμό. Αυτή η μέθοδος προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο σε ό, τι συγχρονίζει το iTunes με το iPhone σας. Πριν μπορέσετε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει πρώτα να μεταβείτε από την προεπιλεγμένη αυτόματη λειτουργία. Για να δείτε πώς γίνεται αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

5. Μη αυτόματη μεταφορά μουσικής

Τώρα που έχετε αλλάξει τη λειτουργία συγχρονισμού του iTunes στη μέθοδο μη αυτόματης μεταφοράς, μπορείτε να ξεκινήσετε την επιλογή των τραγουδιών και των λιστών αναπαραγωγής που θέλετε να αντιγράψετε στο iPhone. Ακολουθήστε αυτό το γρήγορο σεμινάριο για να δείτε πώς μπορείτε να επιλέξετε και να αποθέσετε μουσική στο iPhone σας:

Συμβουλές