Πώς να κατεβάσετε τα Podcasts

Χρησιμοποιήστε το iTunes για να λάβετε δωρεάν ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές

Τα podcasts καταγράφονται σε εκπομπές, όπως ραδιοφωνικά ή τηλεοπτικά προγράμματα, τα οποία μπορείτε να μεταφορτώσετε στον υπολογιστή σας δωρεάν. Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε μια συγκεκριμένη εκπομπή, τότε μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτήν χρησιμοποιώντας το iTunes και να λαμβάνετε αυτόματα νέα επεισόδια μόλις αυτά είναι διαθέσιμα. Υπάρχουν χιλιάδες δωρεάν Podcast διαθέσιμα στο iTunes Store , τα οποία καλύπτουν πολλές δημοφιλείς τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές σε όλο τον κόσμο. Αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει πώς να κατεβάσετε podcasts χρησιμοποιώντας το iTunes λογισμικό της Apple και πώς μπορείτε να εγγραφείτε στις αγαπημένες σας εκπομπές, ώστε να μην χάσετε ποτέ ένα επεισόδιο.

Πώς να κατεβάσετε τα Podcasts

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο του iTunes Store στο αριστερό παράθυρο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο στοιχείο μενού Podcasts στην κύρια οθόνη. Κοιτάξτε το μενού Κατηγορίες και επιλέξτε είτε Podcast ήχου είτε Podcast βίντεο . Μπορείτε να κάνετε κλικ σε μια εικόνα μικρογραφίας Podcast στην κύρια οθόνη για περισσότερες πληροφορίες ή να δείτε τα Top 20 Podcasts στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Αν ψάχνετε για μια συγκεκριμένη εκπομπή, κάντε κλικ στην επιλογή Αναζήτηση ενέργειας στο μενού γρήγορων συνδέσεων. Αφού κάνετε κλικ σε μια εκπομπή, μπορείτε να κάνετε λήψη ενός επεισοδίου κάνοντας κλικ στο κουμπί Λήψη επεισοδίου .

Συνδρομή σε Podcasts

Εάν θέλετε να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη εκπομπή, εάν λάβετε αυτόματα νέα επεισόδια όταν αυτά είναι διαθέσιμα τότε μπορείτε να εγγραφείτε. Χρησιμοποιώντας αυτή την επιλογή θα σιγουρευτείτε ότι ποτέ δεν θα χάσετε ένα επεισόδιο της αγαπημένης σας εκπομπής και μπορείτε να δημιουργήσετε μια μόνιμη βιβλιοθήκη που θα χρησιμοποιηθεί με δική σας ευκολία. Για να εγγραφείτε, επιλέξτε μια εκπομπή όπως στο προηγούμενο βήμα και κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή . Όλα τα διαθέσιμα επεισόδια και τα μελλοντικά επεισόδια θα μεταφορτωθούν αυτόματα στη βιβλιοθήκη του iTunes.

Αναπαραγωγή podcasts στη βιβλιοθήκη του iTunes

Τα Podcast που έχετε κατεβάσει από το iTunes Store θα αποθηκευτούν στη βιβλιοθήκη iTunes . Για να δείτε μια λίστα με όσα έχετε κατεβάσει, κάντε κλικ στο στοιχείο μενού Podcasts στο αριστερό παράθυρο (κάτω από τη Βιβλιοθήκη). Αν έχετε εγγραφεί σε μια εκπομπή, τότε τα ληφθέντα επεισόδια θα εμφανίζονται με έντονους χαρακτήρες. Κάντε διπλό κλικ σε ένα επεισόδιο για να έχετε πρόσβαση απευθείας στο iTunes. Αν αποφασίσετε αργότερα να μην θέλετε πλέον να παρακολουθήσετε μια εκπομπή και να λάβετε δωρεάν downloads Podcast , απλά επισημάνετε την προβολή στη βιβλιοθήκη σας και κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση εγγραφής στο κάτω μέρος του κύριου παραθύρου.

Ο, τι χρειάζεσαι: