Μια αναθεώρηση του iTunes Store

Μια λεπτομερή ματιά στο iTunes Store

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Εισαγωγή

Η Apple κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το iTunes Store στις 28 Απριλίου 2003 με την απλή έννοια της παροχής ψηφιακής μουσικής για τους ανθρώπους να αγοράζουν online και να κατεβάζουν. Ήταν ο κίνδυνος να αποπληρωθεί το μεγάλο χρονικό διάστημα και τώρα είναι ένα πολύ επιτυχημένο μέρος της επιχείρησης της Apple. Για να έχετε πρόσβαση στο Apple iTunes Store, το μόνο που χρειάζεστε είναι το λογισμικό iTunes. Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από την τοποθεσία του iTunes. Εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή Apple, θα διαπιστώσετε ότι έχει ήδη ενσωματωθεί στο iOS.

Πώς λοιπόν το iTunes Store της Apple αξιολογεί τον ανταγωνισμό;

Για μια πλήρη ματιά, διαβάστε αυτήν την κριτική για να ανακαλύψετε αν είναι σωστό για εσάς.

iTunes Store Χαρακτηριστικά Περιεχομένου

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Μουσικό περιεχόμενο καταστήματος
Το κατάστημα Apple iTunes Store έχει πιθανώς τη μεγαλύτερη μουσική βιβλιοθήκη από όλα αυτά - εξασφαλίζοντας ότι όλα τα λογικά είδη καλύπτονται. Έχετε την επιλογή να κάνετε προεπισκόπηση οποιουδήποτε μουσικού κομματιού πριν αγοράσετε μέσω μουσικού κλιπ 90 δευτερολέπτων (για ένα κομμάτι πάνω από 2:30 (μόνο για τις Η.Π.Α.)). Το iTunes μουσικό κατάστημα ενημερώνεται πάντα με νέες κυκλοφορίες, διατηρώντας την επιλογή φρέσκια και ενημερωμένη.

Μουσικά βίντεο
Αν χρειάζεστε κάτι λίγο πιο οπτικό, αλλά παραμένετε στο θέμα της μουσικής τότε το iTunes Store παρέχει επίσης πολλά βίντεο που σχετίζονται με τη μουσική.

Audiobooks
Audiobooks έχουν κερδίσει τη δημοτικότητα από την ταχεία ανάπτυξη του φορητού ψηφιακού ακουστικού. Είναι μεγάλη για να χρησιμοποιήσετε εάν θέλετε απλά να καθίσετε και να διαβάσετε. Το iTunes Store της Apple έχει μια εντυπωσιακή συλλογή για να διαλέξετε.

Podcasts
Ένα από τα αξιοθέατα στο iTunes Music Store είναι η μεγάλη διαθεσιμότητα δωρεάν podcasts ήχου και βίντεο . Υπάρχουν χιλιάδες να επιλέξουν από την κάλυψη μια πληθώρα θεμάτων.

iTunes U
Μια άλλη υπηρεσία freebie για όλους τους διανοούμενους σας εκεί έξω. Εδώ θα μπορείτε να βρείτε διαλέξεις, ομιλίες και βίντεο κλιπ.

App Store

Αν θέλετε λογισμικό που σχετίζεται με τη μουσική, τότε το App Store διαθέτει εφαρμογές υγιεινής επιλογής για τη δημιουργία και αναπαραγωγή ψηφιακής μουσικής.

iTunes Store Ψηφιακές μορφές μουσικής και παίκτες

Μορφές αρχείων
Η περισσότερη ψηφιακή μουσική που αγοράζεται από το iTunes Store της Apple είναι πλέον ελεύθερη από DRM και κωδικοποιείται χρησιμοποιώντας τη μορφή AAC . Πριν από αυτό, τα τραγούδια προστατεύονταν από το DRM χρησιμοποιώντας τον ιδιόκτητο αλγόριθμο "fairplay" της Apple και είχαν την επέκταση .m4p. Παρεμπιπτόντως, όλα τα τραγούδια παρέχονται τώρα στη μορφή iTunes Plus. Όταν αγοράζετε και κατεβάζετε ένα τραγούδι θα κωδικοποιείται σε AAC 256kbps.

Χρήση συσκευών "Μη-Apple"
Η έκδοση των iTunes των Windows υποστηρίζει μόνο το iPod, το iPhone ή την Apple TV και έτσι προσπαθεί να συγχρονίσει αρχεία μουσικής με άλλους ψηφιακούς αναπαραγωγείς μουσικής θα αποτύχει. Αυτό είναι ένα πραγματικό κόκαλο της διαμάχης αν έχετε ήδη έναν ψηφιακό ακουστικό που δεν είναι iPod. Ωστόσο, οι χρήστες Mac που εκτελούν το λειτουργικό σύστημα OS X θα είναι ευτυχείς που γνωρίζουν ότι δεν έχουν πληγεί με τους ίδιους περιορισμούς όπως οι χρήστες υπολογιστών. υπάρχει μια μικρή επιλογή από εναλλακτικές λύσεις iPod που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

iTunes Χαρακτηριστικά λογισμικού

Το λογισμικό iTunes
Αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε το δωρεάν λογισμικό iTunes για Mac ή PC, είστε έτοιμοι να συνδεθείτε στο iTunes Store της Apple. Αφού ξεκινήσετε την εφαρμογή, θα σας υποδεχτεί ένα προσεγμένο και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον με πληθώρα επιλογών. Η Apple έχει κάνει μια στερλίνα δουλειά για να κάνει το λογισμικό τους μια «συνολική λύση». Στον πυρήνα του είναι ένα ενσωματωμένο πλήρες μουσικό πρόγραμμα αναπαραγωγής που μπορεί να παίξει, να κόψει και να κάψει. Η οργάνωση της ψηφιακής σας μουσικής είναι επίσης ένα αεράκι με τη δημιουργία playlist.

Σύνδεση του iPhone, του iPad ή του iPod
Οι συσκευές της Apple ενσωματώνονται απρόσκοπτα, όπως θα περιμένατε από το λογισμικό jukebox της εταιρείας. Η σύνδεση της συσκευής iOS σας συγχρονίζει αυτόματα με τη μουσική βιβλιοθήκη του iTunes.

Εισαγωγή μουσικών CD
Ακόμη και αν δεν πρόκειται να αγοράσετε και να κατεβάσετε ψηφιακή μουσική από το Διαδίκτυο, η χρήση του λογισμικού iTunes για την εισαγωγή της συλλογής CD είναι αρκετός λόγος για να θεωρήσετε αυτήν την εφαρμογή ως την κύρια ψηφιακή σας συσκευή αναπαραγωγής μουσικής. Η εισαγωγή ενός CD γίνεται αυτόματα και τα αρχεία αποθηκεύονται από προεπιλογή ως μη προστατευμένα αρχεία AAC 256 kbps. Μπορείτε να αλλάξετε τη μέθοδο κωδικοποίησης μέσω των προτιμήσεων και να επιλέξετε από AIFF, Apple χωρίς απώλειες, MP3 και WAV αν το επιθυμείτε.

συμπέρασμα

Είναι σωστό για σας;
Το iTunes Store της Apple είναι πράγματι μια πολύ καλή επιλογή που θα ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο κακόβουλες ανάγκες ψηφιακής μουσικής. Ωστόσο, λόγω της έλλειψης υποστήριξης για άλλες συσκευές αναπαραγωγής ψηφιακού ήχου, θα ασχοληθείτε κυρίως αν διαθέτετε μία από τις συσκευές της Apple ή σκέφτεστε. Το iTunes λογισμικό ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο iTunes Store και είναι επίσης ένας πλήρης διαχειριστής ψηφιακής μουσικής. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι του λογισμικού για την οργάνωση και την αναπαραγωγή της μουσικής σας συλλογής ακόμα κι αν επιλέξετε να μην χρησιμοποιήσετε το εντυπωσιακό iTunes Store της Apple.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους