Ρύθμιση επιδότησης iTunes για παιδιά

Διαδώστε το κόστος της πίστωσης iTunes χρησιμοποιώντας τη λειτουργία δικαιωμάτων εκπομπής του iTunes Store

Γιατί να ρυθμίσετε το Επίδομα iTunes;

εφαρμογές

Δεύτερον, από τη σκοπιά των ταμειακών ροών, μπορείτε να κατανείμετε το κόστος της πίστωσης iTunes για ένα ολόκληρο έτος εάν είναι απαραίτητο, αντί να πληρώσετε μπροστά (πλήρης) όπως θα κάνατε εάν αγοράσατε μια δωροκάρτα ή πιστοποιητικό iTunes . Λαμβάνοντας επίσης υπόψη τη γωνία ασφαλείας, έχει επίσης νόημα να ρυθμίσετε μια αποζημίωση, ώστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το προσωπικό σας λογαριασμό ή να συνδέετε την πιστωτική σας κάρτα με ξεχωριστό λογαριασμό που δεν θα έχει πιστωτικά όρια.

Ρύθμιση ανοχής iTunes

  1. Εκτελέστε το λογισμικό iTunes στον υπολογιστή σας.
  2. Αν δεν υπάρχει ήδη στο iTunes Store , κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο αριστερό παράθυρο (στην ενότητα Store).
  3. Εντοπίστε το μενού γρήγορων συνδέσεων στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Κάντε κλικ στην επιλογή " Αγοράστε το iTunes δώρο ".
  4. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα των Δώρων iTunes μέχρι να δείτε την επιλογή Allowance. Κάντε κλικ στο κουμπί Ρύθμιση παραμέτρου προσαρμογής τώρα . Θα πρέπει τώρα να δείτε μια νέα σελίδα που εμφανίζεται με μια σύντομη φόρμα για να συμπληρώσετε.
  5. Στην πρώτη γραμμή, πληκτρολογήστε το όνομά σας. Για να μεταβείτε στο επόμενο πεδίο στη φόρμα, πατήστε το πλήκτρο [tab] ή κάντε αριστερό κλικ στο επόμενο πλαίσιο κειμένου χρησιμοποιώντας το ποντίκι σας.
  6. Στη δεύτερη γραμμή του εντύπου, πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου στο οποίο δίνετε το επίδομα iTunes.
  7. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Μηνιαία δικαιώματα και επιλέξτε πόσα θέλετε να δώσετε στον παραλήπτη κάθε μήνα - η προεπιλογή είναι $ 20, αλλά μπορείτε να επιλέξετε από $ 10 - $ 50 σε προσαυξήσεις 10 δολαρίων.
  8. Χρησιμοποιώντας τα κουμπιά επιλογής δίπλα στην επιλογή της πρώτης δόσης, επιλέξτε πότε θέλετε η πρώτη σας πληρωμή να σβήσει. Μπορείτε είτε να επιλέξετε να αποστείλετε την πρώτη πληρωμή αμέσως (αν είναι για παράδειγμα μέσα στο μήνα) είτε να την καθυστερήσετε μέχρι την πρώτη ημέρα του επόμενου μήνα.
  1. Για την επιλογή Apple ID του παραλήπτη, μπορείτε να επιλέξετε είτε να δημιουργήσετε ένα, αν δεν έχετε ήδη έναν υπάρχοντα λογαριασμό, είτε να εισάγετε το αναγνωριστικό της Apple - κάντε κλικ σε ένα από τα κουμπιά επιλογής για να κάνετε την επιλογή σας. Θυμηθείτε όμως ότι εάν επιλέξετε να εισάγετε ένα υπάρχον αναγνωριστικό της Apple, βεβαιωθείτε ότι οι λεπτομέρειες που εισάγετε είναι σωστές και ότι το άτομο χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα το αναγνωριστικό της Apple!
  2. Στο τελευταίο πλαίσιο κειμένου, μπορείτε να πληκτρολογήσετε ένα προσωπικό μήνυμα στο πρόσωπο που δίνετε, αλλά αυτό είναι εντελώς προαιρετικό.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια για να συνεχίσετε. Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο iTunes, θα σας ζητηθεί να το κάνετε αυτό σε αυτό το στάδιο για να ρυθμίσετε το επίδομα - πληκτρολογήστε το Apple ID, τον κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάστασης . Μην ανησυχείτε σε αυτό το στάδιο σχετικά με τη δέσμευση να αγοράσετε, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να αναθεωρήσετε τα στοιχεία σας πριν από την αγορά.
  4. Αν επιλέξατε να δημιουργήσετε ένα νέο αναγνωριστικό της Apple στο στάδιο 9, θα εμφανιστεί μια οθόνη Δημιουργία λογαριασμού Apple. Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προτιμάτε μαζί με όλες τις άλλες απαιτούμενες πληροφορίες και κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία .
  1. Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα υπάρχον αναγνωριστικό της Apple (στο στάδιο 9) που έχει ήδη ο παραλήπτης, θα εμφανιστεί μια οθόνη επιβεβαίωσης. Κοιτάξτε μέσα από αυτήν την τελική οθόνη για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι όπως πρέπει και κάντε κλικ στο κουμπί Αγορά για να δεσμευτείτε.

Εάν σε μεταγενέστερη ημερομηνία θέλετε να αλλάξετε το ποσό της πίστωσης που δίνετε ανά μήνα ή ακόμα και να ακυρώσετε τελείως, απλώς συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο iTunes ως κανονικό για να δείτε και να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις σας.