Πώς να εγγραφείτε για ένα δωρεάν αναγνωριστικό της Apple για το iTunes Store

Θέλετε να αγοράσετε ή να μεταδώσετε μουσική και ταινίες από την Apple; Χρειάζεστε ένα αναγνωριστικό της Apple

Εάν εισέρχεστε στον κόσμο της ψηφιακής μουσικής και της ροής ταινιών ή θέλετε να αρχίσετε να αγοράζετε μια σειρά από άλλα ψηφιακά προϊόντα, όπως τα audiobooks και τις εφαρμογές, τότε το iTunes Store είναι ένας μεγάλος πόρος. Η κατοχή ενός λογαριασμού iTunes είναι απαραίτητη εάν θέλετε να αγοράσετε ή να εξαργυρώσετε τις iTunes Gift Cards ή να έχετε πρόσβαση στις δωρεάν λήψεις που θα βρείτε στο iTunes Store.

Δεν χρειάζεστε ένα iPhone, iPad ή iPod για να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple - παρόλο που η κατοχή του κάνει μια πιο απλή εμπειρία.

Εδώ είναι πώς να εγγραφείτε για ένα αναγνωριστικό της Apple και τον λογαριασμό iTunes χρησιμοποιώντας το iTunes

Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή, μπορείτε να δημιουργήσετε τον δωρεάν λογαριασμό σας iTunes στο iTunes Store:

  1. Εκκινήστε το λογισμικό iTunes. Εάν δεν το έχετε ήδη εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας, κάντε λήψη της τελευταίας έκδοσης από τον ιστότοπο του iTunes.
  2. Στην κορυφή της οθόνης iTunes, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση κοντά στην κορυφή της οθόνης του iTunes Store.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία νέου λογαριασμού στην οθόνη διαλόγου που εμφανίζεται.
  5. Στην οθόνη υποδοχής που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια .
  6. Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις της Apple. Αν συμφωνείτε μαζί τους και θέλετε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο Έχω διαβάσει και συμφωνώ με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις . Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια για να συνεχίσετε.
  7. Στην οθόνη Λεπτομερής περιγραφή του Apple ID , εισαγάγετε όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για τη ρύθμιση ενός αναγνωριστικού της Apple. Αυτό περιλαμβάνει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασής σας, την ημερομηνία γέννησής σας και μια μυστική ερώτηση και απάντηση σε περίπτωση που ξεχάσετε τα διαπιστευτήρια ασφαλείας σας. Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε μηνύματα από την Apple μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαγράψτε ένα ή και τα δύο πλαίσια ελέγχου ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια .
  8. Εάν πρόκειται να πληρώσετε για τις αγορές του iTunes με πιστωτική κάρτα, επιλέξτε τον τύπο της πιστωτικής σας κάρτας κάνοντας κλικ σε ένα από τα κουμπιά επιλογής και εισάγοντας τα στοιχεία της κάρτας σας στα σχετικά πεδία. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τα στοιχεία της διεύθυνσης χρέωσης που έχετε καταχωρίσει στην πιστωτική σας κάρτα, ακολουθούμενα από το κουμπί Συνέχεια .
  1. Εάν επιλέξετε PayPal αντί για πιστωτική κάρτα, θα σας ζητηθεί να κάνετε κλικ στο Continue για να επαληθεύσετε τα στοιχεία του PayPal. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια άλλη οθόνη στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο όπου μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο PayPal και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο εμφανιζόμενο κουμπί Agree and Continue .
  2. Ο λογαριασμός σας στο iTunes έχει δημιουργηθεί τώρα και θα πρέπει να δείτε μια οθόνη συγχαρητηρίων που σας επιβεβαιώνει ότι έχετε τώρα έναν λογαριασμό iTunes. Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος για να ολοκληρώσετε.

Περιηγηθείτε στο iTunes για να δείτε όλο το περιεχόμενο που περιέχει. Αν αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι, απλά κάντε κλικ στο κουμπί Αγορά και η τιμή χρεώνεται με τη μέθοδο πληρωμής που επιλέξατε κατά την εγγραφή. Εάν κάνετε κλικ σε ένα στοιχείο με ένα κουμπί Ελεύθερο , το κατέβασμα και δεν χρεώνεστε. Το αναγνωριστικό της Apple που δημιουργήσατε για χρήση στο iTunes μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε άλλες συσκευές για να συνδεθείτε στην υπηρεσία. Δεν χρειάζεστε περισσότερα από ένα αναγνωριστικό της Apple.

Πώς να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα της Apple

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα αναγνωριστικό της Apple απευθείας στον ιστότοπο της Apple. Αυτή η μέθοδος έχει τα λιγότερα βήματα.

  1. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα Δημιουργία αναγνωριστικού της Apple σας.
  2. Πληκτρολογήστε το όνομά σας, την ημερομηνία γέννησης και έναν κωδικό πρόσβασης. Επιλέξτε και απαντήστε σε τρεις ερωτήσεις ασφαλείας, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για την ανάκτηση του κωδικού πρόσβασής σας, αν το ξεχάσετε ποτέ.
  3. Εισαγάγετε τον κωδικό captcha στο κάτω μέρος της οθόνης και πατήστε Συνέχεια .
  4. Εισαγάγετε την επιλογή πληρωμής - είτε πιστωτική κάρτα είτε λογαριασμό PayPal. Ακολουθήστε τις οδηγίες για τη μέθοδο που επιλέγετε.
  5. Συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Apple.
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία ταυτότητας Apple.

Θα πρέπει ακόμα να κατεβάσετε το iTunes για να δείτε όλα όσα προσφέρει και να επωφεληθείτε από το δωρεάν υλικό, το οποίο αλλάζει τακτικά. Το iTunes είναι διαθέσιμο για υπολογιστές Windows και Mac και κινητές συσκευές Apple iOS.