Top 6 ψηφιακές κάρτες δώρων μουσικής

Δώστε ψηφιακή μουσική ως δώρο αγοράζοντας προπληρωμένες κάρτες δώρων μουσικής

Οι κάρτες δώρων ψηφιακής μουσικής είναι η ιδανική λύση αν θέλετε να δώσετε τη μουσική ως δώρο διατηρώντας ταυτόχρονα έναν προϋπολογισμό. Ο παραλήπτης έχει την ευελιξία να επιλέξει ακριβώς τι θέλει. Ανάλογα με τον τύπο της υπηρεσίας, μπορούν να κατεβάσουν ή να μεταδώσουν τραγούδια της επιλογής τους εξαργυρώνοντας μια προπληρωμένη κάρτα ή ένα πιστοποιητικό δώρου.

Όταν αγοράζετε ψηφιακή μουσική με αυτόν τον τρόπο, έχετε πάντα τον έλεγχο του ποσού που ξοδεύετε. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο ως δώρο και για τα παιδιά που δεν θα μπορέσουν να υπερβούν το όριο που έχετε ορίσει. Επιπλέον, οι κάρτες δώρων ψηφιακής μουσικής δίνουν επίσης εξαιρετικά δώρα τελευταίας στιγμής, αν είστε πραγματικά κολλημένοι για κάτι που μπορείτε να αγοράσετε - κάποιοι μπορούν ακόμη και να παραδοθούν άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εάν αγοράζετε πίστωση για κάποιον που είναι νέος στον κόσμο της ψηφιακής μουσικής, τότε ίσως θελήσετε επίσης να εξετάσετε την αγορά μιας φορητής συσκευής, όπως MP3 player ή PMP, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τις μουσικές λήψεις ή τα ροή τους εν κινήσει.

Ακολουθεί μια λίστα πηγών (χωρίς συγκεκριμένη σειρά) που προσφέρουν κάρτες δώρων / πιστοποιητικά που μπορούν να αγοραστούν για εξαργύρωση για ψηφιακή μουσική.

01 του 06

Amazon MP3 κάρτες δώρων (Online)

Amazon MP3 κάρτες δώρων. Εικόνα © Amazon.com, Inc.

Η Amazon έχει διευκολύνει την παροχή ψηφιακής μουσικής ως δώρο χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα της. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις:

02 του 06

Κάρτες δώρων Amazon (Φυσική)

Κάρτες δώρων Amazon. Εικόνα © Amazon.com, Inc.

Παρόλο που η τυπική κάρτα δώρου Amazon χρησιμοποιείται συνήθως για φυσικά προϊόντα, μπορείτε επίσης να την χρησιμοποιήσετε για την άμεση αγορά και λήψη τραγουδιών από το Amazon MP3.

Αυτός ο τύπος κάρτας διατίθεται από πολλά διαφορετικά καταστήματα και μπορεί να αγοραστεί και στο διαδίκτυο. Το ποσό της προπληρωμένης πίστωσης κυμαίνεται από $ 10 - $ 2000.

03 του 06

Κάρτες δώρων iTunes (Φυσική)

Ευγενική προσφορά της Apple

Ένα εξαιρετικό δώρο για κάποιον που έχει ένα iPod, ή που θα πάρει έναν φορητό παίκτη. Ο παραλήπτης μιας κάρτας δώρου iTunes μπορεί να κατεβάσει μουσική, audiobooks, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα από το iTunes Store . Οι κάρτες δώρων iTunes διατίθενται από το Apple Online Store, το Apple Retail Store ή από έναν από τους πολλούς συμμετέχοντες λιανοπωλητές. Υπάρχουν 4 επίπεδα προπληρωμένης κάρτας τα οποία είναι:

04 του 06

iTunes Δωροεπιταγές (Online)

Τα iTunes Δωροεπιταγές μπορούν να αποστέλλονται άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να εκτυπώνονται. Εικόνα © Apple, Inc.

Εάν πρέπει να αγοράσετε άμεσα κάποιον ένα δώρο τελευταίας στιγμής που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο iTunes Store, τότε ένα πιστοποιητικό δώρου iTunes είναι μια καλή επιλογή. Τα πιστοποιητικά δώρων του iTunes είναι παρόμοια με τις κάρτες δώρου iTunes, καθώς μπορείτε να επιλέξετε ένα ποσό πίστωσης μεταξύ $ 10 - $ 50 το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί για τραγούδια, άλμπουμ, εφαρμογές, audiobooks κλπ.

Αφού δημιουργήσετε το πιστοποιητικό δώρου σας, μπορείτε να το στείλετε άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να το εκτυπώσετε, ώστε να μπορείτε να το παρουσιάσετε αυτοπροσώπως, αν προτιμάτε.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη δημιουργία πιστοποιητικών δώρων μέσω του λογισμικού iTunes και θεωρείτε ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς, ακολουθήστε το γρήγορο και εύκολο φροντιστήριο σχετικά με τον τρόπο αγοράς ενός πιστοποιητικού δώρου iTunes .

05 του 06

Pandora One (Online)

Νέο Ράντο Ράντορα. Εικόνα © Mark Harris - Άδεια να About.com, Inc.

Αν γνωρίζετε κάποιον που αγαπά την ανακάλυψη νέας μουσικής ακούγοντας ραδιόφωνο στο Διαδίκτυο , τότε η κάρτα δώρου της Πανδώρας μπορεί να είναι αυτή για αυτούς! Η κάρτα δώρου Pandora One κοστίζει σήμερα $ 30 για έξι μήνες και δίνει στον παραλήπτη τα ακόλουθα κύρια οφέλη:

Θα χρειαστεί να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα και να επιλέξετε είτε να στείλετε το δώρο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε να το εκτυπώσετε για να το παρουσιάσετε προσωπικά. Περισσότερο "

06 του 06

Wal-Mart κάρτες δώρων (φυσικές και σε απευθείας σύνδεση)

Walmart κάρτες δώρων. Εικόνα © Wal-Mart Stores, Inc.

Η Wal-Mart προσφέρει μια σειρά από διαφορετικούς τύπους κάρτας δώρων που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Η επιλογή της online κάρτας δώρων είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για άμεση παράδοση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μόλις παραληφθεί, ο παραλήπτης μπορεί να ξεκινήσει αμέσως την αγορά μουσικής (ή οτιδήποτε άλλο για αυτό το θέμα) στην ιστοσελίδα της Wal-Mart.

Οι λύσεις δώρων που προσφέρονται επί του παρόντος είναι οι εξής:

Οι κάρτες δώρων Wal-Mart μπορούν να αγοραστούν από $ 10-1000. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.