Φορητό λογισμικό αναπαραγωγής μουσικής

Συνδέστε και αναπαράγετε τη μουσική σας σε σχεδόν οποιοδήποτε υπολογιστή χρησιμοποιώντας μια φορητή εφαρμογή

Γιατί να χρησιμοποιήσετε μια φορητή έκδοση ενός Media Player λογισμικού;

Κανονικά, για να αναπαράγετε αρχεία πολυμέσων (μουσική, βίντεο κλπ.) Σε έναν υπολογιστή από μια εξωτερική συσκευή, όπως σκληρό δίσκο , μονάδα flash ή κάρτα μνήμης , πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ήδη κατάλληλη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων λογισμικού εγκατεστημένο στο μηχάνημα που χρησιμοποιείτε. Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να συνδεθείτε με έναν συγκεκριμένο υπολογιστή μόνο και μόνο επειδή έχει το σωστό λογισμικό σε αυτό, τότε ένας πιο ευέλικτος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε μια φορητή έκδοση του αγαπημένου σας λογισμικού αναπαραγωγής πολυμέσων. Αυτό συνήθως αναφέρεται ως φορητή εφαρμογή και μπορεί να αποθηκευτεί σε οποιαδήποτε συσκευή υλικού (συμπεριλαμβανομένου ενός iPod, MP3 player , PMP κλπ.) Που μπορεί να συνδεθεί με έναν υπολογιστή (συνήθως μέσω USB).

Πλεονεκτήματα

Οι φορητές εφαρμογές (σύντομες για εφαρμογές) είναι διανομές λογισμικού που δεν χρειάζεται να εγκατασταθούν σε υπολογιστή για εκτέλεση. Επομένως, είναι τέλεια για να μεταφέρετε τη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε το σωστό λογισμικό σε κάθε υπολογιστή που χρησιμοποιείτε. Η χρήση αυτού του είδους λογισμικού δεν είναι μόνο για εξωτερικές συσκευές υλικού. Μπορείτε να εγγράψετε MP3 CD, για παράδειγμα, με μια φορητή εφαρμογή jukebox πάνω τους, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε τη μουσική σας σε οποιονδήποτε υπολογιστή με μονάδα CD-ROM. Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης μιας φορητής συσκευής αναπαραγωγής πολυμέσων είναι ότι τα πάντα παραμένουν στη φορητή συσκευή σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την αντιγραφή αρχείων σε έναν σταθερό σκληρό δίσκο ενός υπολογιστή ή για να αφήσετε ίχνη των δραστηριοτήτων σας.

Αν σας αρέσει η ιδέα να έχετε μια φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων στο σκληρό σας δίσκο USB, flash pen ή MP3 player, μπορείτε να αναπαράγετε τη μουσική σας σχεδόν σε οποιοδήποτε υπολογιστή και στη συνέχεια να δείτε την παρακάτω λίστα. Αυτός ο κατάλογος (χωρίς συγκεκριμένη σειρά) καλύπτει μερικά από τα πιο δημοφιλή media player λογισμικού που κυκλοφορούν σε φορητή μορφή και υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών μορφών ήχου / βίντεο.

01 από 04

VLC Media Player Portable

Εικόνα μέσω VLC Media

VLC player φορητό (Windows download | Mac Download) είναι ένα πολύ δημοφιλές media player λογισμικού που είναι ελαφρύ για τους πόρους, αλλά πλούσια σε χαρακτηριστικά. Διατίθεται σε διάφορες πλατφόρμες λειτουργικού συστήματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως διακομιστής πολυμέσων συνεχούς ροής στο οικιακό σας δίκτυο. Εκτός από την υποστήριξη ενός ευρέος φάσματος μορφών ήχου, ο παίκτης VLC είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να μεταφέρετε βίντεο και ταινίες στη φορητή συσκευή αποθήκευσης.

02 από 04

Winamp Portable

Εικόνα © Nullsoft

Winamp είναι ένα δημοφιλές iTunes και Windows Media Player εναλλακτική λύση που είναι ένα πολύ ικανό πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου. Υποστηρίζει πολλές μορφές και μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε εξωτερική συσκευή αποθήκευσης ως φορητή εφαρμογή. Η έκδοση lite του Winamp δεν συνοδεύεται από όλα τα κουδούνια και τις σφυρίχτρες που κάνει η πλήρης εγκατάσταση (όπως η αναπαραγωγή βίντεο), αλλά είναι εξαιρετική ερμηνεία για την αναπαραγωγή ψηφιακής μουσικής.

03 του 04

Spider Player φορητό

Διασύνδεση Spider Player. Εικόνα © VIT Software, LLC.

Αν ψάχνετε για ένα στερεό πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου που καλύπτει πολλές διαφορετικές μορφές ήχου, τότε το Spider Player αξίζει μια ματιά. Με την ενσωματωμένη υποστήριξη για την αντιγραφή / εγγραφή του CD, επεξεργασία ετικετών MP3, εφέ DSP κλπ., Αυτό το πρόγραμμα θα μπορούσε να είναι η φορητή εφαρμογή που επιλέγετε να μεταφέρετε. Ο Spider Player έχει επίσης τη δυνατότητα να καταγράφει μουσική που εκπέμπεται από streaming ραδιόφωνα SHOUTcast και ICEcast - όχι όλα τα προγράμματα λογισμικού Jukebox μπορούν να το καυχηθούν. Περισσότερο "

04 του 04

FooBar2000 φορητό

Foobar2000 κύρια οθόνη. Εικόνα © Foobar2000

Το Foobar2000 έχει δύο τρόπους εγκατάστασης. Μπορείτε είτε να εγκαταστήσετε την πλήρη έκδοση στον υπολογιστή σας είτε να επιλέξετε τη φορητή λειτουργία που αντιγράφει το πρόγραμμα στη συνδεδεμένη εξωτερική συσκευή σας. Το Foobar2000 είναι ένα άλλο εναλλακτικό media player της iTunes που είναι ελαφρύ αλλά ισχυρό. Υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία μορφών ήχου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συγχρονισμό μουσικής με ένα iPod. Στην πραγματικότητα, το plugin του iPod Manager σάς δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε μορφές ήχου χωρίς συσκευές iPod πριν συγχρονιστείτε στη συσκευή σας Apple. Περισσότερο "