Δίσκοι USB Flash για μουσική: Αποθήκευση, αναπαραγωγή και μεταφορά

Γιατί να χρησιμοποιήσετε μια μονάδα Flash για ψηφιακή μουσική;

Τα smartphones, οι φορητές συσκευές πολυμέσων και οι συσκευές αναπαραγωγής MP3 είναι δημοφιλείς συσκευές που χρησιμοποιούν πολλοί για την ακρόαση ψηφιακής μουσικής. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ζευγάρι ακουστικών και είστε στην επιχείρηση.

Αλλά τι γίνεται αν θέλετε να παίξετε και να μοιραστείτε τη μουσική σας σε διαφορετικά μέρη;

Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα οικιακό Hi-Fi, στερεοφωνικό αυτοκινήτου , κονσόλα παιχνιδιών (PlayStation κ.λπ.), τότε όλα αυτά μπορούν να έχουν θύρα USB. Θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι οι συσκευές αναπαραγωγής MP3 διπλούν ως συσκευή αποθήκευσης, αλλά μια πιο εύκολη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε μια ειδική μονάδα flash USB.

Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδέσετε απευθείας τη μουσική βιβλιοθήκη σας για κοινή χρήση, αντιγραφή, συγχρονισμό κλπ. Παρόλο που οι μονάδες USB flash έχουν συνήθως μικρότερες χωρητικότητες αποθήκευσης από τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους , προσφέρουν μια ισχυρή λύση για την κοινή χρήση και τη μεταφορά της μουσικής σας βιβλιοθήκης.

01 από 04

Corsair Flash Voyager (16GB)

Corsair Flash Voyager. Εικόνα © Corsair

Το Corsair 16GB Voyager USB Flash Drive προσφέρει μια καλή ποσότητα των χαρακτηριστικών δεδομένου ότι η τιμή του είναι αρκετά κάτω από $ 20.

Κάτω από την κουκούλα, αυτή η μονάδα είναι ικανή να διαβάζει ταχύτητες μέχρι 33 Mb / sec, ενώ οι αναγραφόμενες ταχύτητες εγγραφής είναι μέχρι 19 Mb / sec. Αυτό κάνει μια πολύ γρήγορη κίνηση σε σύγκριση με κάποιες άλλες σε αυτή την κατηγορία και είναι ιδανική για αντιγραφή, συγχρονισμό και μεταφορά γύρω από μια εύλογα μεγάλη συλλογή μουσικής ή οποιοδήποτε είδος αρχείου για αυτό το θέμα.

Εάν ανησυχείτε για τη διατήρηση των αρχείων πολυμέσων σας ασφαλείς, τότε αυτή η μονάδα δίσκου δεν έχει μόνο καουτσούκ που απορροφά καθημερινές επιπτώσεις, αλλά είναι επίσης ανθεκτική στο νερό!

Αυτό που είναι επίσης εντυπωσιακό για αυτό το δίσκο είναι ότι έρχεται επίσης με μια επιβλητική 10-χρόνια εγγύηση ως πρόσθετο επίδομα. Η κίνηση Corsair Flash Voyager συνιστάται σίγουρα αν ψάχνετε για σκληρότερο από το μέσο όρο δίσκο 16GB που είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό. Περισσότερο "

02 από 04

Transcend JetFlash 600 Μονάδα Flash (32GB)

Trancend JetFlash 600. Εικόνα © Transcend Information, Inc.

Αν ψάχνετε για ένα USB flash drive 32GB με μεγάλες ταχύτητες R / W, τότε το Trancend JetFlash 600 είναι ένας αξιόλογος υποψήφιος. Αυτή η μονάδα flash USB είναι στην σειρά Hi-Speed της Trancend και ως εκ τούτου απευθύνεται σε καταναλωτές που «αισθάνονται την ανάγκη για ταχύτητα».

Ο δίσκος προσφέρει εξαιρετικές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων με αναφερόμενη ταχύτητα ανάγνωσης μέχρι 32Mb / sec και μέγιστη ταχύτητα εγγραφής 18Mb / sec. Το JetFlash 600 έρχεται επίσης με το λογισμικό διαχείρισης δεδομένων JetFlash elite της Trancend, το οποίο διαθέτει μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την ασφαλή αποθήκευση των αρχείων σας.

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, η μονάδα flash USB έρχεται επίσης με περιορισμένη εγγύηση διάρκειας ζωής. Περισσότερο "

03 του 04

Φορητός δίσκος USB 2.0 Flash (32GB) Verbatim TUFF-'N'-TINY

Verbatim Tuff-N-Tiny. Εικόνα © Verbatim Americas, LLC.

Η μονάδα φλας Verbatim TUFF-'N'-TINY USB είναι μια εξαιρετικά λεπτή και συμπαγής συσκευή αποθήκευσης με στάση. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από το πλήθος είναι η ανθεκτικότητά του όταν πρόκειται για καθημερινή χρήση. Είναι ανθεκτικό στη σκόνη, στις στατικές εκκενώσεις και είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό.

Για μεγαλύτερη ευκολία στη μεταφορά, η Verbatim έχει ενσωματώσει ένα κορδόνι δακτυλίου με το TUFF-'N'-TINY ώστε να μπορείτε να το συνδέσετε στο κινητό σας τηλέφωνο ή στο δακτύλιο. Υπάρχουν επίσης πρόσθετες λειτουργίες με αυτήν τη μονάδα, όπως: ασφάλεια κωδικών πρόσβασης για χρήστες Windows, συμβατό με Windows ReadyBoost και περιορισμένη εγγύηση διάρκειας ζωής.

Αν ψάχνετε για ένα 32GB USB flash drive που μπορεί να αντέξει σε ένα δίκαιο ποσό της τιμωρίας και ταιριάζει άνετα σε ένα keyring, τότε δεν θα πάμε πολύ λάθος με το Verbatim TUFF-'N'-TINY. Περισσότερο "

04 του 04

SanDisk Cruzer CZ36 Μονάδα Flash (16GB)

SanDisk Cruzer. Εικόνα © SanDisk Corporation

Εάν είστε σε έναν προϋπολογισμό και ψάχνετε για ένα στερεό δίσκο USB Flash 16GB για την αποθήκευση και την κοινή χρήση αρχείων, τότε το SanDisk Cruzer CZ36 είναι μια καλή επιλογή.

Έρχεται με έναν ανασυρόμενο σύνδεσμο USB, ο οποίος είναι ιδανικός για καθημερινή χρήση όπου μπορεί να χαθεί ένα καπάκι. Οι ταχύτητες μεταφοράς είναι επίσης έντονες. Οι ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής αναφέρονται σε 15 Mb / sec και 9 Mb / sec αντίστοιχα.

Αν ψάχνετε για μια ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα από αυτήν την προσφορά των 32GB, τότε SanDisk κάνετε επίσης ένα Cruzer 64GB για να μπορείτε να μεταφέρετε μια μεγάλη συλλογή μουσικής. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.