Εξετάστε διαφορετικές επιλογές κατά την αγορά ενός στερεοφωνικού συστήματος

Τα εργοστασιακά συστήματα ψυχαγωγίας προσφέρουν καλές επιδόσεις, αλλά δεν είναι αρκετά καλές για μερικούς λάτρεις που θέλουν μεγαλύτερα ηχεία, καλύτερο ήχο και περισσότερα μπάσα, για να μην αναφέρουμε την δυνατότητα βίντεο, πλοήγησης και ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth. Η αγορά ενός νέου συστήματος ψυχαγωγίας αυτοκινήτου σημαίνει συνήθως αναβάθμιση του εργοστασιακού στερεοφωνικού συστήματος αυτοκινήτου ή ξεκίνημα με νέα εξαρτήματα . Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την καλύτερη επιλογή, καθώς και να βρείτε τα σωστά εξαρτήματα και να εντοπίσετε τους αντιπροσώπους εγκατάστασης στερεοφωνικών αυτοκινήτων.

Καταχωρίστε τα χαρακτηριστικά που θέλετε

Περιγράψτε τα χαρακτηριστικά και τα στοιχεία που θέλετε σε ένα σύστημα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου. Αυτή η λίστα επισημαίνει τις σημαντικές δυνατότητες στερεοφωνικού αυτοκινήτου που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Χαρακτηριστικά απόδοσης ήχου / εικόνας:

Χαρακτηριστικά ευκολίας:

Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

Αποφασίστε για την αναβάθμιση ή την αντικατάσταση του υπάρχοντος συστήματος

Αφού εξετάσετε τα χαρακτηριστικά που θέλετε, προσδιορίστε αν πρέπει να αναβαθμιστεί ή να αντικατασταθεί το σύστημα. Πολλά συστήματα αυτοκινήτων, ειδικά εκείνα στα νεότερα οχήματα, μπορούν να αναβαθμιστούν με εξαρτήματα επέκτασης. Τα πλεονεκτήματα των εξαρτημάτων επέκτασης καθιστούν εύκολη την προσθήκη σχεδόν όλων των χαρακτηριστικών ή εξαρτημάτων στο σύστημα αυτοκινήτου, ενώ αφήνετε το υπάρχον σύστημα. Ίσως χρειαστεί να μιλήσετε με έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για να διαπιστώσετε εάν το στερεοφωνικό σας σύστημα αυτοκινήτου μπορεί να αναβαθμιστεί ή να αντικατασταθεί.

Ορίστε έναν προϋπολογισμό

Αφού καθορίσετε τα χαρακτηριστικά που θέλετε, ορίστε έναν προϋπολογισμό και δημιουργήστε μια λίστα με στοιχεία για το έργο. Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο στον οδηγό ρύθμισης του οχήματος και καθορίστε τι θα χωρέσει στο αυτοκίνητό σας. Μην ξεχνάτε το κόστος εγκατάστασης. Πολλά καταστήματα, όπως οι υπηρεσίες εγκατάστασης Best Buy προσφέρουν συνήθως τιμές με βάση την εργασία, έτσι ώστε να είναι εύκολο να τις συμπεριλάβετε στον προϋπολογισμό σας.

Επιλέξτε έναν εγκαταστάτη

Συζητήστε με φίλους για να λάβετε συστάσεις, ελέγξτε τον τοπικό σας τηλεφωνικό κατάλογο ή κάντε online αναζήτηση για στερεοφωνική εγκατάσταση αυτοκινήτου στην περιοχή σας. Επισκεφτείτε τουλάχιστον τρεις εταιρείες εγκατάστασης και λάβετε γραπτά αποσπάσματα για εξαρτήματα και εργασία πριν λάβετε μια απόφαση. Συγκρίνετε τιμές, εγγυήσεις και εξετάστε μια εκτεταμένη εγγύηση για ακριβές μονάδες. Εάν το όχημα είναι καινούργιο, συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή για να διαπιστώσετε εάν η εγκατάσταση ή η τροποποίηση του συστήματος θα επηρεάσει την εγγύηση του οχήματος. Συμβουλευτείτε το τοπικό γραφείο Better Business Bureau για να μάθετε για τυχόν παρελθούσες ή εκκρεμείς καταγγελίες κατά της εταιρείας.