Τα 7 καλύτερα ακουστικά USB που αγοράζουν το 2018

Ιδανικό για παιχνίδια, για να ακούτε μουσική ή για τηλεφωνήματα

Είτε πρόκειται για παιχνίδια, για ακρόαση μουσικής ή για συνομιλίες στο Google Hangouts, τα οποία επενδύετε σε ένα ακουστικό USB, είναι μια καλή ιδέα (συν, είμαστε σε έναν κόσμο όπου η Apple και άλλοι κατασκευαστές ξεκινούν τη σταδιακή κατάργηση των ακουστικών 3,5 χιλ. γρύλος). Μετά από όλα, οι θύρες USB είναι πανταχού παρούσες και αποτελούν την de facto επιλογή για όσους θέλουν να συνδέσουν ένα εξάρτημα με έναν υπολογιστή, κονσόλα παιχνιδιών ή άλλο υλικό.

Δεδομένων αυτών των παραγόντων της αγοράς, ένας αυξανόμενος αριθμός εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των Logitech, Razer και άλλων, έχουν διπλασιαστεί στα ακουστικά USB. Τα ακουστικά τους προσφέρουν εξαιρετική άνεση και ποιότητα ήχου και σε μερικές περιπτώσεις έρχονται με ενσωματωμένα μικρόφωνα, έτσι είναι εύκολο να μιλήσετε με τις οικογένειες μέσω Skype κλήσεων ή να επικοινωνήσετε με φίλους όταν παίζετε ένα παιχνίδι Xbox ή PlayStation. Και ίσως το πιο σημαντικό, σχεδόν όλα έρχονται με προσιτές ετικέτες τιμών.

Αλλά όπως όλα τα άλλα στον κόσμο της τεχνολογίας, μερικά ακουστικά είναι καλύτερα από άλλα. Και παρόλο που μπορεί να φαίνονται παρόμοια όσον αφορά τις προδιαγραφές, μερικά ακουστικά USB σχεδιάζονται ειδικά για διαφορετικές δραστηριότητες. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα ακουστικά USB και να δείτε μερικές από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα.

Το Razor's Kraken 7.1 Chroma είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα ακουστικά USB στην αγορά, χάρη σε ένα μικρό κομμάτι της ενσωματωμένης 7.1 εικονικής μηχανής ήχου surround. Η λειτουργία virtualizes μια εμπειρία ήχου surround στα δύο earcups για να φανεί όπως ο ήχος είναι γύρω σας.

Καλύτερα, είναι διαθέσιμη μια λειτουργία που ονομάζεται Razer Synapse που σας επιτρέπει να ελέγχετε την εμπειρία ήχου surround και να προσαρμόσετε τον τρόπο αναπαραγωγής σε πολλά εικονικά κανάλια.

Το ίδιο το ακουστικό έρχεται με ογκώδη earcups που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν πλήρως το αυτί σας. Έχουν όμως κατασκευαστεί με επιπλέον παραπετάσματα, έτσι ώστε να παρέχουν σταθερή άνεση μετά από ώρες παιχνιδιών βίντεο ή επικοινωνώντας με τους φίλους και την οικογένεια στα μισά του δρόμου σε όλο τον κόσμο.

Το Razer Kraken 7.1 Chroma διαθέτει επίσης ένα ανακλινόμενο μικρόφωνο το οποίο είναι εύκολο να απομακρυνθεί όταν δεν χρησιμοποιείται. Σύμφωνα με τη Razer, το μικρόφωνο προσφέρει θόρυβο και έχει ρυθμιστεί ειδικά για να διευκολύνει την καλύτερη ποιότητα ήχου από το μικρόφωνο. Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για podcast, ίσως είναι κατάλληλο.

Αληθινή στη φόρμα Razer, υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα να προσαρμόσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του Kraken 7.1 Chroma σας. Και στα δύο ακουστικά, θα βρείτε ένα λογότυπο Razer που μπορεί να προσαρμοστεί στο χρώμα της επιλογής σας. Στην πραγματικότητα, η Razer λέει ότι τα ακουστικά υποστηρίζουν έως και 16,8 εκατομμύρια χρώματα.

Μια άλλη σημείωση: Εάν δεν είστε οπαδός των earcups του Kraken, μπορείτε να τα αφαιρέσετε και να τα αντικαταστήσετε με άλλες επιλογές που πωλούνται ξεχωριστά από τη Razer.

Το Logitech USB Ακουστικό H390 είναι μια ωραία, οικονομικά προσιτή επιλογή αν δεν χρησιμοποιείτε τυπικά ένα ακουστικό, αλλά ίσως χρειαστείτε ένα για να κάνετε εργασία ή να κάνετε γρήγορη κλήση με φίλους.

Τα ακουστικά ακουστικών έρχονται με μαξιλάρια που κάθονται στην κορυφή των αυτιών σας, αλλά δεν τα περιβάλλουν αρκετά. Το σετ μικροφώνου-ακουστικού έχει επίσης ένα πλαστικό φινίρισμα, το οποίο μπορεί να το κάνει να αισθάνεται λίγο φθηνό, αλλά και να μειώσει την τιμή.

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο μπορεί να περιστρέφεται και να απομακρύνεται από το στόμα σας όταν δεν μιλάτε και όταν βρίσκεστε, έρχεται με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, έτσι ώστε να ακούγεται καλό όταν μιλάτε σε κάποιον άλλο.

Το ακουστικό USB H390 της Logitech διαθέτει χειριστήρια έντασης και σίγασης στο καλώδιο και είναι συμβατό τόσο με τις πλατφόρμες MacOS των Windows όσο και με τα MacOS της Apple.

Το Mpow's 071 έχει σχεδιαστεί για όποιον θέλει να σώσει μερικά δολάρια σε ένα ελαφρύ ακουστικό. Η συσκευή δεν έχει σχεδιαστεί για μεγάλη χρήση ή για καλύτερο στην κατηγορία ήχου, αλλά θα αρκεί για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που θέλουν μόνο ένα ακουστικό για γρήγορη συνομιλία με φίλους και οικογένεια.

Το Mpow 071 έχει βαριά ραμμένα earcups που κάθονται στην κορυφή, αλλά δεν καλύπτουν το αυτί. Τα εν λόγω ακουστικά είναι κατασκευασμένα με αφρό μνήμης και τυλιγμένα σε αυτά που ονομάζεται Mpow "φιλικό προς το δέρμα δέρμα πρωτεΐνης" για εκτεταμένη χρήση. Εκείνο που είπε, το Mpow σας συνιστά να αφαιρέσετε το ακουστικό κάθε ώρα σε δύο ώρες για να αφήσετε τα αυτιά σας να χαλαρώσουν.

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού έρχεται με έναν οδηγό 40mm, ο οποίος θα μεταφράζεται σε σταθερή ποιότητα ήχου στις περισσότερες χρήσεις. Στην πραγματικότητα, ο Mpow είπε ότι οι κλήσεις του Skype πρέπει να ακούγονται «σαφείς» και «ισορροπημένες» με τη βοήθεια του οδηγού και του ήχου υψηλής ευκρίνειας.

Από την πλευρά του μικροφώνου, θα βρείτε μια μονόδρομη επιλογή που μπορεί να περιστραφεί, ώστε να είναι τέλεια τοποθετημένη μπροστά από το στόμα σας. Ενώ το μικρόφωνο δεν είναι πλήρως θόρυβο, το Mpow είπε ότι θα πρέπει να μειώσει τον ανεπιθύμητο θόρυβο του περιβάλλοντος.

Αν είστε στην αγορά για ένα στερεοφωνικό ακουστικό τυχερού παιχνιδιού που έρχεται με φουτουριστικό σχεδιασμό, με LED φώτα στην πλευρά του κάθε ακουστικού, το BENGOO G9000 είναι για εσάς.

Το G9000 έχει ένα διαφορετικό σχέδιο από τα άλλα ακουστικά. Είναι μεγάλο και ογκώδες και εκτός από τα μεγάλα ακουστικά που τυλίγονται γύρω από τα αυτιά σας, έχει την επένδυση στην κορυφή για να το κάνει πιο άνετο να φορέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού της BENGOO είναι σχεδιασμένο για παιχνίδια πρώτα και μπορεί να λειτουργήσει με μια ποικιλία κονσολών, όπως το PlayStation 4, το Xbox One και άλλα. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το σετ μικροφώνου-ακουστικού σε έναν υπολογιστή ή σε ένα κινητό τηλέφωνο εάν είστε τόσο διατεθειμένοι.

Το G9000 έρχεται με έναν στερεοφωνικό ήχο που υποστηρίζεται από ένα ενσωματωμένο υπογούφερ για να παραδώσει όλα τα μπάσα που θέλετε να ακούσετε σε ένα παιχνίδι. Υπάρχει επίσης ένας οδηγός 40mm στη μονάδα που λέει η BENGOO, θα εξασφαλίσει σταθερή καθαρότητα ήχου.

Το μικρόφωνο μπορεί να περιστραφεί όταν δεν χρησιμοποιείται. Όταν είστε έτοιμοι να μιλήσετε, θα βρείτε ένα μικροσκοπικό μικρόφωνο που χρησιμοποιεί τεχνολογία ακύρωσης θορύβου για να εστιάσει τον ήχο στη φωνή σας και τίποτα άλλο.

Ενώ παίζετε ένα παιχνίδι, θα βρείτε έναν έλεγχο έντασης του ήχου στο καλώδιο 49 ιντσών που είναι συνδεδεμένο με το σετ μικροφώνου-ακουστικού, επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε τον ήχο σε κίνηση.

Το HyperX Cloud II είναι μία από τις πιο ακριβές επιλογές μεταξύ των ακουστικών USB, αλλά για την επιπλέον τιμή που θα πληρώσετε, θα μπορείτε να επωφεληθείτε από πολλές προηγμένες λειτουργίες.

Ο επικεφαλής μεταξύ αυτών των χαρακτηριστικών είναι η υποστήριξη για εικονικό ήχο surround 7.1 καναλιών. Έτσι, ενώ παίζετε ένα παιχνίδι ή βλέπετε μια ταινία, το σετ μικροφώνου-ακουστικού θα πάρει τον ήχο και θα το μεταφέρει σχεδόν σε όλο το κεφάλι σας για να προσεγγίσει την εμπειρία του surround ήχου. Οι οδηγοί μέσα στα ακουστικά είναι 53mm, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να μπορείτε να απολαμβάνετε υψηλότερης ποιότητας ήχο από ό, τι στις περισσότερες εναλλακτικές λύσεις.

Το μικρόφωνο που είναι συνδεδεμένο στο ακουστικό είναι λίγο μεγαλύτερο από τα περισσότερα, αλλά διαθέτει λειτουργίες ακύρωσης θορύβου και ηχούς για υψηλότερο ήχο. Καλύτερα, μπορείτε να την αφαιρέσετε, αν δεν θέλετε να μιλάτε σε κάποιον άλλο.

Το HyperX Cloud II έρχεται με μεγάλα ακουστικά που θα καλύψουν τα αυτιά σας και θα σας κρατήσουν σταθερά βυθισμένο στην εμπειρία ήχου. Τα μαξιλαράκια αυτιών είναι κατασκευασμένα από αφρό μνήμης για επιπλέον άνεση, αλλά αν δεν τους αγαπάτε, μπορείτε επίσης να τα αφαιρέσετε και να επισυνάψετε τα παρεχόμενα μαξιλαράκια αυτιών.

Το HyperX τοποθετεί τα ακουστικά του ως κατάλληλα για κονσόλες παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch, αλλά μπορείτε επίσης να το συνδέσετε με υπολογιστές.

Το πρώτο πράγμα που θα σας χτυπήσει για το Razer Electra USB V2 είναι ο σχεδιασμός του. Το σετ μικροφώνου-ακουστικού έρχεται με μια περιοχή δύο επιπέδων κεφαλής που επιτρέπει άνεση ανεξάρτητα από το μέγεθος του κεφαλιού σας. Το κάτω μέρος είναι ένα μαξιλάρι δερματίνης που βρίσκεται άνετα στην κορυφή του κεφαλιού σας. Το κορυφαίο στοιχείο είναι το πλαίσιο που κρατά τα πάντα στη θέση του.

Εκτός από αυτό, θα βρείτε δύο δερμάτινα μαξιλάρια αυτιών που περιβάλλουν το αυτί σας και μπορούν να στρέψουν για επιπλέον άνεση.

Τα ακουστικά έρχονται με ενσωματωμένο Razer Surround, το οποίο μιμείται τον ήχο surround 7.1 καναλιών για τα αυτιά σας. Μπορείτε επίσης να βαθμονομήσετε τον ήχο που ρέει μέσα από το ακουστικό για να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη εμπειρία ήχου.

Το Electra USB V2 της Razer έρχεται με ένα μικρόφωνο που μπορείτε να αποσυνδέσετε όταν δεν είναι σε χρήση. Όταν είστε έτοιμοι να συνομιλήσετε, ωστόσο, θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι τυποποιημένο μικρόφωνο. Αντίθετα, τα ακουστικά της Razer έρχονται με ένα μικρόφωνο βραχίονα που μεταφράζεται σε ωραίους δυνατούς ήχους. Στην πραγματικότητα, ο Razer υποσχέθηκε ένα στερεό ήχο "σαφήνειας" με την Electra.

Το Revolver S είναι ένα από τα ακριβότερα ακουστικά USB που κυκλοφορούν στην αγορά, λόγω του μικρού μέρους του συνόλου των χαρακτηριστικών ήχου που συνδέει.

Για παράδειγμα, τα δύο ακουστικά της εταιρείας έχουν surround 7.1-καναλιών ενισχυμένα από την τεχνολογία Dolby, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα ακόμη καλύτερο ήχο από τον τυπικό ήχο 7.1 καναλιών. Τα ακουστικά έχουν επίσης οδηγοί 50mm που προσφέρουν καλύτερο ήχο από τις αντίστοιχες επιλογές οδήγησης των 40mm.

Τα πάντα που είναι προσαρτημένα στο Revolver S Cloud S μπορούν να αποσπαστούν. Έτσι, σε περίπτωση που δεν χρειάζεστε το μικρόφωνο, απλά αποσυνδέστε το. Και αν χρειαστεί να συνδέσετε το σετ μικροφώνου-ακουστικού σε υποδοχή ακουστικών 3,5 mm αντί USB, θα έχετε και αυτή την επιλογή.

Το περίστροφο σκουριάς HyperX S έχει επίσης σχεδιαστεί για άνεση. Τα ακουστικά της είναι γεμάτα με αφρό μνήμης "υπογραφής" και είναι κατασκευασμένα από premium δερματίνη, ώστε να αισθάνονται απαλά στα αυτιά σας. Τα ακουστικά είναι κατασκευασμένα με διπλό πλαίσιο από χάλυβα και μια απαλή περιοχή από δέρμα πάνω από το κεφάλι σας έχει σχεδιαστεί για να κινείται μαζί σας, ώστε να είστε πάντα άνετοι.

Το Revolver S νεφρού HyperX είναι ιδανικό για τον υπολογιστή και τις κονσόλες, όπως το Xbox One και το PlayStation 4.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .