Πώς μπορώ να παίξω αρχεία .Daa;

Τα αρχεία .daa είναι ταινίες που είναι αποθηκευμένες σε ειδική μορφή για λήψη, επομένως απαιτούν ειδικό λογισμικό αναπαραγωγής. Αυτά τα αρχεία .daa απαιτούν να έχετε συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων με Windows 7 ή Windows 8 ή Windows 10 ή ειδικό λογισμικό μετατροπέα όπως Power ISO για να δείτε τη μορφή αρχείου .daa. Κάντε λήψη του λογισμικού Power ISO εδώ.

.Daa Αρχεία Επεξήγηση

Κανονικά, οι ταινίες για προβολή από υπολογιστή αναπαράγονται σε μορφή αρχείου .avi, .mkv ή .mp4. Για αποθήκευση σε CD ή DVD, ωστόσο, οι δίσκοι προτιμούν ταινίες να είναι σε μορφή αρχείου .iso ή σε μορφή αρχείου .bin / .cue.
Για την κοινή χρήση αρχείων ταινιών στο Internet, τα αρχεία .iso ή .bin / .cue είναι πολύ μεγάλα για να τα στείλετε εύκολα. Κάποιος θα μπορούσε πράγματι να "αντιγράψει" ένα αντίγραφο από το DVD, αλλά η αποστολή αυτού του ενιαίου μεγάλου αρχείου μέσω του Διαδικτύου είναι δυσκίνητη.

Ωστόσο, είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε ειδικό λογισμικό για να σπάσετε αυτά τα μεγάλα αρχεία ταινιών σε μικρότερα κομμάτια "." Πολλά μικρότερα κομμάτια είναι ταχύτερα για λήψη από ένα μεγάλο αρχείο, τα μικρότερα κομμάτια ονομάζονται αρχεία αρχείων.
Ενώ η πιο συνηθισμένη μορφή αρχείου αρχείου παραμένει. rar μορφή , η νέα μορφή .daa γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τελευταία. Η μορφή Daa επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργεί πολλά μικρότερα αρχεία με το όνομα '.daa', τα οποία αργότερα επανασυνδέονται για την επαναφορά της αρχικής ταινίας για σκοπούς προβολής.

Αυτά τα αρχεία .daa απαιτούν τη λήψη και εγκατάσταση ειδικού λογισμικού. Το πιο δημοφιλές λογισμικό .daa είναι Power ISO.