Πώς να κάνετε μια ανταλλαγή προσώπων

Τα πρόσωπα για το Snapchat είναι διασκεδαστικά για χρήση με φίλους

Φαίνεται πως οι ανταλλαγές προσώπων είναι παντού. Θα θέλατε να μπείτε στη διασκέδαση, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Μόλις κατεβάσετε το Snapchat από το App Store ή το Google Play, μπορείτε να ανταλλάξετε πρόσωπα με την οικογένεια, τους φίλους, τα κατοικίδια ζώα και πολλά άλλα. Η μάθηση πώς να ανταλλάξετε πρόσωπα είναι ένα αεράκι, μόλις μάθετε τα βασικά αυτού του διασκεδαστικού χαρακτηριστικού.

Αποκτήστε ενημέρωση

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις Snapchat.

Σε μια συσκευή Android, μεταβείτε στο Google Play και επιλέξτε Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια μου από το μενού.. Εάν το Snapchat περιλαμβάνεται στην ενότητα "Ενημερώσεις", πατήστε Ενημέρωση .

Στο iOS, μεταβείτε στο App Store και πατήστε την καρτέλα Ενημερώσεις . Εάν το Snapchat περιλαμβάνεται στην ενότητα "Ενημερώσεις", πατήστε Ενημέρωση .

Ξεκίνα

Ανοίξτε το Snapchat και βεβαιωθείτε ότι είναι σε λειτουργία Selfie. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πρόσωπό σας (όχι το κουμπί λήψης) μέχρι να δείτε το χάρτη του λευκού πλέγματος. Αυτό θα ενεργοποιήσει τους φακούς.

Περάστε μέσα από τους φακούς μέχρι να βρείτε το φαινόμενο Face Swap , το οποίο είναι ένα κίτρινο εικονίδιο με δύο χαμόγελα πρόσωπα.

Ομαδοποιήστε τα πρόσωπά σας

Δύο πρόσωπα χαμόγελα θα εμφανιστούν τώρα στην οθόνη. Ελάτε κοντά στο άτομο (ή ζώο ή άψυχο αντικείμενο που συμβαίνει να έχει κάποιο είδος προσώπου - σκεφτείτε άγαλμα, κούκλα ή ζωγραφική) με τους οποίους θέλετε να ανταλλάξετε πρόσωπα.

Μετακινήστε τον εαυτό σας ή / και τη συσκευή σας έως ότου έχετε ευθυγραμμίσει και τα δύο πρόσωπα με τα πρόσωπα χαμόγελα στην οθόνη. Τα πρόσωπα θα γίνουν κίτρινα όταν τα πρόσωπά σας είναι σωστά ευθυγραμμισμένα.

Συμβουλή: Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το κλείσιμο των προσώπων Snapchat, βεβαιωθείτε ότι είστε απέναντι από την κάμερα απευθείας και αφαιρέστε τα γυαλιά, αν τα φοράτε.

Ας ακολουθήσουμε την Ιλαρίδα

Flickr | miguelb

Μόλις τα πρόσωπά σας τοποθετηθούν σωστά, το Snapchat θα ανταλλάξει τα πρόσωπα αυτόματα. Οποιεσδήποτε εκφράσεις ή κινήσεις που θα κάνετε θα εμφανιστούν στην άλλη όψη. Εάν χαμογελάτε, γελάτε, μιλάτε ή κολλήσετε τη γλώσσα σας, θα εμφανιστεί στο προσομοιωμένο πρόσωπο.

Αποθήκευση ανταλλαγής

Flickr | miguelb

Μπορείτε να καταγράψετε τα αστεία πρόσωπα Snapchat πατώντας το κουμπί λήψης (το κυκλικό κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης). Εάν πατήσετε και κρατήσετε πατημένο το κουμπί, μπορείτε να εγγράψετε ένα βίντεο.

Αφού αποθηκεύσετε τα πρόσωπα Snapchat, μπορείτε να έχετε ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση μαζί τους. Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, αυτοκόλλητα ή κείμενο στην εικόνα σας χρησιμοποιώντας τα κουμπιά Μολύβι, Αυτοκόλλητο ή Κείμενο . Μοιραστείτε την εικόνα πατώντας Αποστολή και επιλέγοντας τους φίλους στους οποίους θέλετε να την στείλετε. Αγγίζοντας το Προσθήκη στο My Story, μπορείτε να μοιραστείτε το στιγμιότυπο για 24 ώρες. Μπορείτε επίσης να πατήσετε Λήψη για να αποθηκεύσετε την εικόνα στη συσκευή σας.

Πώς να κάνετε εναλλαγή με το ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας

Κανένας για να μην ανταλλάξετε πρόσωπα; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία με εικόνες που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή σας, αν και τα βήματα είναι ελαφρώς διαφορετικά.

Μετά την εκκίνηση του Snapchat και την αντιστοίχιση του προσώπου σας, σύρετε προς τα επάνω και επιλέξτε το αποτέλεσμα του μοβ στρέψης φακού που δείχνει μια κάμερα και ένα πρόσωπο χαμόγελο. Πατήστε Επιτρέπεται ή ΟΚ εάν σας ζητηθεί να έχετε πρόσβαση στη φωτογραφική μηχανή σας για τις φωτογραφίες που έχετε αποθηκεύσει.

Το Snapchat θα σαρώσει το ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας για πρόσωπα και θα σας παρουσιάσει τις επιλογές που βρίσκει. Περάστε τις εικόνες και αγγίξτε αυτές που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Στη συνέχεια, το Snapchat θα ανταλλάξει το πρόσωπό σας με αυτό της φωτογραφίας.

Όπως και με μια ανταλλαγή προσώπου δύο προσώπων, μπορείτε να αντιγράψετε, να καταγράψετε, να επεξεργαστείτε, να μοιραστείτε ή να αποθηκεύσετε την ανταλλαγή για να απολαύσετε την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε ένα καλό chuckle.