Πώς να προσθέσετε ένα γραφικό στοιχείο στο προφίλ σας με ετικέτα

Οδηγίες βήμα προς βήμα

Tagged

Το Tagged είναι ένας ιστότοπος κοινωνικής ανακάλυψης με έδρα το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, που ιδρύθηκε το 2004. Ο ίδιος λογαριασμός σημείωσε " κοινωνικό δίκτυο για συναντήσεις νέων ανθρώπων". Επιτρέπει στα μέλη να περιηγούνται στα προφίλ άλλων μελών και να μοιράζονται ετικέτες και εικονικά δώρα. Η Tagged ισχυρίζεται ότι έχει 300 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως. Υπάρχει επίσης μια εφαρμογή για κινητά με ετικέτα.

Προσαρμογή του προφίλ σας με ετικέτες

Ένα από τα τακτοποιημένα πράγματα για το Tagged είναι πόσο εύκολο είναι να προσαρμόσετε το προφίλ σας προσθέτοντας ένα γραφικό στοιχείο για να κάνετε το προφίλ σας Tagged πραγματικά ξεχωριστό και μοναδικό.

Πώς να προσθέσετε ένα γραφικό στοιχείο στο προφίλ σας με ετικέτα

Για να προσθέσετε ένα γραφικό στοιχείο από τη λίστα των widget που υποστηρίζονται με ετικέτα:

  1. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Προφίλ" στην επάνω γραμμή πλοήγησης
  2. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Προσθέστε ένα γραφικό στοιχείο" στα αριστερά της εικόνας του προφίλ σας
  3. Στην αναδυόμενη λίστα, επιλέξτε την ενότητα στην οποία θέλετε να εμφανίζεται το γραφικό στοιχείο (Αριστερό τοίχωμα, Δεξί τοίχωμα)
  4. Στη σελίδα "Προσθήκη γραφικού στοιχείου", χρησιμοποιήστε τις καρτέλες ("Φωτογραφία, κείμενο, YouTube") για να επιλέξετε τον τύπο γραφικού στοιχείου που θέλετε να δημιουργήσετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα εργαλείο δημιουργίας widget από τη λίστα και ακολουθήστε τις οδηγίες για να το δημιουργήσετε και να προσθέσετε στη σελίδα του προφίλ σας
  5. Εάν έχετε ήδη τον κώδικα ενσωμάτωσης για το γραφικό στοιχείο που θέλετε να προσθέσετε στη σελίδα σας, επιλέξτε την καρτέλα "Εισαγωγή κωδικού", επικολλήστε την στο πεδίο "Εισαγωγή κωδικού". Κάντε κλικ στην προεπισκόπηση για να την δείτε, και όταν είστε έτοιμοι να την προσθέσετε στη σελίδα του προφίλ σας, κάντε κλικ στο κουμπί "Τέλος!" Στο κάτω μέρος του πεδίου Εισαγωγή κωδικού

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα γραφικό στοιχείο κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Προσθέστε ένα γραφικό στοιχείο" στην επάνω αριστερή γωνία οποιουδήποτε πλαισίου γραφικών (Αριστερό τοίχωμα, Δεξί τοίχωμα).

Πώς να αφαιρέσετε ένα γραφικό στοιχείο από το προφίλ σας με ετικέτα

Εάν θέλετε να διαγράψετε ένα γραφικό στοιχείο από το προφίλ σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας για να δείτε το προφίλ σας (μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο 'Προφίλ' στην επάνω γραμμή πλοήγησης).
  2. Εντοπίστε το γραφικό στοιχείο που θέλετε να διαγράψετε. Στην κορυφή του συγκεκριμένου widget που θέλετε να διαγράψετε εμφανίζονται τέσσερις συνδέσεις: "Αντιγραφή", "Διαγραφή", "Επάνω" και "Κάτω".
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή "Διαγραφή" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Ναι" για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας.