Τι είναι τα Memes Internet και από πού προέρχονται;

Ένα εισαγωγικό μενού για τα άτομα που αναρωτιούνται γιατί υπάρχουν

Τα μίμματα του Διαδικτύου είναι παντού στον ιστό και έχουν αυξηθεί μόνο τις τελευταίες δεκαετίες περίπου, δεδομένου ότι τα κοινωνικά μέσα έχουν αυξηθεί για να γίνουν ένα τόσο σημαντικό φαινόμενο. Αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ από πού προέρχονται τα μίγματα του Διαδικτύου;

Για όσους μπορεί να είναι νέοι για τα κοινωνικά μέσα , την κοινή χρήση εικόνων και τη γενική διαδικτυακή κουλτούρα, τα μίμματα του Διαδικτύου μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση και μάλιστα γοητευτικά να προσπαθήσουν να καταλάβουν. Ενώ είναι συχνά καλύτερο να τα απολαύσετε για αυτό που είναι και τα χιουμοριστικά μηνύματα πίσω από αυτά χωρίς να προσπαθήσετε να αναλύσετε πώς στον κόσμο έγιναν τόσο δημοφιλή, αξίζει ακόμα να κατανοήσετε τη βασική φύση των μεμμών.

Εδώ είναι μια γρήγορη κατανομή του τι μνήμη Internet είναι πραγματικά, από πού προέρχονται και όπου μπορείτε να τα βρείτε.

Τι είναι ένα μνημόνιο Διαδικτύου;

Ένα μιμίδιο στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι σχεδόν οποιαδήποτε ιδέα ή ιδέα που εκφράζεται σε κάποια μορφή περιεχομένου στον Ιστό, γι 'αυτό μπορεί να είναι τόσο δύσκολο να εξελίσσεται σε ένα πραγματικό ορισμό. Μπορεί να είναι μια φωτογραφία, ένα βίντεο, ένα πρόσωπο, ένα ζώο, ένας φανταστικός χαρακτήρας, ένα γεγονός, ένα τραγούδι, μια πίστη, μια δράση, ένα GIF, ένα σύμβολο, μια λέξη ή οτιδήποτε άλλο.

Όταν ένα από αυτά τα πράγματα είναι αρκετά ευρύ ώστε να θεωρείται εξαιρετικά ρεαλιστικό μεταξύ των περισσότερων ανθρώπων και έχει ένα χιουμοριστικό αποτέλεσμα σε αυτό (όπως σαρκασμό ή υπερβολή), συχνά γίνεται κοινό σε όλο το Διαδίκτυο. Η κοινή χρήση μνήμης της δίνει τη θέση της στο διαδίκτυο.

Συμβουλή Τα ζώα είναι ένα κοινό θέμα των meme, τα οποία είναι εικόνες ζώων που εκφράζουν αντιδράσεις μέσω σύντομων λεζάντων. Ο περίεργος χορός αλόγων που εκτελέστηκε στο μουσικό βιντεοκλίπ του Psy's Style Gangnam, το οποίο πήγε ιογενώς πίσω το 2012, θεωρείται μάλιστα μίμη Διαδικτύου.

Όταν κάτι απευθύνεται σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων και εξαπλώνεται πολύ γρήγορα μέσω του διαδικτύου - μερικές φορές ακόμη και να μεταβάλλεται μέσω πρόσθετων φωτογραφιών, βίντεο, φράσεων ή οτιδήποτε άλλο - είναι συνήθως ασφαλές να πούμε ότι αυτό το πράγμα ή η ιδέα είναι πράγματι ένα μίμιο στο Διαδίκτυο. Για να το θέσετε με το απλούστερο των λέξεων, μπορείτε να θεωρήσετε ένα Meme Διαδικτύου να είναι ακριβώς κάτι που πηγαίνει παράλογα ιό.

Ελέγξτε μερικά από αυτά τα αξιοσημείωτα παραδείγματα μιμών διαδικτύου:

Από πού προέρχονται τα Memes Internet;

Κάθε μνήμη του Διαδικτύου έχει τη δική του μοναδική ιστορία. Οι καλύτεροι αυτοί έσκαψαν κυριολεκτικά από το πουθενά, μόνο για να εμφανιστούν μυστηριωδώς και να αναλάβουν τη ροή Twitter , τη διαφήμισή σας στο Facebook, το Tumblr Dashboard ή οποιοδήποτε άλλο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που ενδέχεται να χρησιμοποιείτε μέσα σε λίγες μέρες από την αρχική αναγνώρισή του από τα πρώτα εκατό χιλιάδες μέλη.

Υπάρχει όμως ένας συγκεκριμένος ιστότοπος, ο οποίος συνιστάται ιδιαίτερα να ελέγξετε εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε την προέλευση και την ιστορία πίσω από ένα συγκεκριμένο μίμ. Μέρος του δικτύου Cheezburger, Know Your Meme ειδικεύεται στην ανίχνευση των μιμών του Διαδικτύου και των ολόκληρων ιστορικών ιών πίσω από αυτές - μερικές φορές μέχρι τον δημιουργό, τον καλλιτέχνη ή τον φωτογράφο ενός μιμ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης στο Know your Meme για να αναζητήσετε οποιοδήποτε συγκεκριμένο μίμι της επιλογής σας. Θα εμφανιστεί μια πλήρης σελίδα πληροφοριών, σχετικά μιμίδια, διάδοση ιών και ακόμη και χρονοδιάγραμμα για το ενδιαφέρον αναζήτησης.

Για παράδειγμα, εδώ είναι η σελίδα Know Your Meme για τη μνήμη Gangnam Style. Είναι μια αρκετά χρονοβόρα σελίδα, αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά, λέγοντας όλη την ιστορία πίσω από τη ζωντάνια της.

Δεδομένου ότι τα νέα μνήματα εμφανίζονται κάθε μέρα από το πουθενά, μπορεί να παρατηρήσετε ότι δεν είναι πλήρως ολοκληρωμένη η σελίδα όλων των μιμμάτων στον ιστότοπο. Στην πραγματικότητα, δεν μπορεί ακόμη και από την περιοχή ακόμα.

Πού μπορώ να βρω Memes Internet;

Εάν θέλετε να μάθετε ποια μίμεις αρχίζουν να παρουσιάζουν τάση μόλις το κάνουν, θα πρέπει να είστε ενεργά στα κοινωνικά μέσα. Δεν θα τα βρείτε, ελέγχοντας το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ή διαβάζοντας την τοπική ιστοσελίδα ειδήσεων.

Το να είσαι στο Facebook και το Twitter είναι ένα καλό ξεκίνημα, αλλά μπορεί να είναι λίγο αργό για να εκθέσει τα νεότερα μίγματα του Διαδικτύου. Αντ 'αυτού, ίσως είναι καλύτερα να πάτε εκεί όπου γεννιούνται πολλά από τα καλύτερα μέυματα:

4chan: Υπήρξαν πολλές κριτικές ότι οι χρήστες του 4chan είναι μάλλον δυσάρεστο να αλληλεπιδράσουν με, αλλά αν θέλετε μίμεις στο διαδίκτυο, αυτή η κοινότητα με βάση την εικόνα είναι όπου πολλές από αυτές δημιουργούνται.

Reddit: Όπως το 4chan, το Reddit είναι ένα άλλο κοινωνικό δίκτυο που αντιπροσωπεύει τη γενέτειρα πολλών μιμμών. Ίσως σε αντίθεση με το 4chan, η κοινότητα Reddit είναι πολύ ευχάριστη για να αλληλεπιδράσει με και χρήσιμη όταν χρειάζεται. Ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι των χρηστών του διαδικτύου προτιμά να επισκέπτεται το Reddit παρά το 4chan.

Tumblr: Πολλά πράγματα που εμφανίζονται αρχικά στο 4chan και το Reddit τελικά φτάνουν στο Tumblr - μια πλατφόρμα blogging που τείνει να είναι βαριά στις εικόνες και τα GIF . Είναι το ιδανικό περιβάλλον για τα μιμίδια και παρόλο που τα περισσότερα μιμίδια μπορεί να φαίνονται πρώτα στην Reddit, έχουν την τάση να αναλαμβάνουν το Tumblr σχεδόν αμέσως μετά την ανακάλυψή τους.

Ως πρόσθετο επίδομα, ίσως θελήσετε επίσης να αρχίσετε να παίρνετε σοβαρότερα το YouTube εγγραφόμενος σε δημοφιλή κανάλια - ειδικά εκείνα που καλύπτουν θέματα που άπτονται της διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Ακολουθούν μερικές προτάσεις καναλιών για έλεγχο.