Διαφορές προφίλ, σελίδας και ομάδας στο Facebook

Υπάρχει πολλή σύγχυση σχετικά με το εάν πρέπει να έχετε ένα προφίλ στο Facebook ή μια σελίδα στο Facebook. Επίσης, οι άνθρωποι δεν είναι σαφείς σχετικά με τη διαφορά μεταξύ μιας σελίδας στο Facebook και μιας ομάδας Facebook . Τα προφίλ, οι σελίδες και οι ομάδες του Facebook είναι όλα τα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους ανθρώπους να παραμείνουν συνδεδεμένοι με όλα όσα έχουν σημασία στη ζωή τους - συμπεριλαμβανομένων φίλων , επιχειρήσεων, διασημοτήτων και συμφερόντων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να καταλάβετε πώς είναι διαφορετικά όταν χρησιμοποιείτε το Facebook.

Προφίλ Facebook

Σκεφτείτε ένα προφίλ Facebook ως την προσωπική σας σελίδα που δίνει μια γρήγορη περίληψη για εσάς. Έχει πληροφορίες για εσάς (όπου πήγατε στο σχολείο, όπου εργάζεστε, ποια είναι τα αγαπημένα σας βιβλία και τέτοια). Είναι επίσης ένα μέρος για να δημοσιεύσετε την κατάστασή σας και μια κατάσταση μπορεί να εκφράσει αυτό που κάνετε, σκέψης, συναίσθημα κ.λπ. Μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προσαρμόσετε το προφίλ σας είναι οι εξής:

Η λίστα είναι ατελείωτη από τα πράγματα που μπορείτε να συμπεριλάβετε στο προφίλ σας. Μπορείτε να προσθέσετε όσο το δυνατόν λιγότερες πληροφορίες όσο θέλετε. Όσο περισσότερο όμως μπορείτε να προσθέσετε στο προφίλ σας στο Facebook, τόσο περισσότεροι θα αισθάνονται ότι έχουν μια αίσθηση του ποιος είσαι. Θυμηθείτε, τα προφίλ Facebook έχουν σκοπό να σας αντιπροσωπεύσουν ως άτομα.

Σελίδα Facebook

Μια σελίδα στο Facebook είναι παρόμοια με ένα προφίλ στο Facebook . ωστόσο, επιτρέπουν σε δημόσιους οργανισμούς, επιχειρήσεις, οργανισμούς και άλλους φορείς να δημιουργήσουν δημόσια παρουσία στο Facebook. Αυτές οι σελίδες είναι δημόσιες σε όλους στο Facebook και, με τις προτιμήσεις αυτών των σελίδων, θα λάβετε στη συνέχεια ενημερώσεις σχετικά με το Feed Feed σας.

Οι Σελίδες Facebook έχουν σχεδιαστεί να είναι οι επίσημες σελίδες για επιχειρήσεις, οργανώσεις, προσωπικότητες / δημόσιες προσωπικότητες, τηλεοπτικές εκπομπές κ.ο.κ.

Όταν φτιάχνετε μια σελίδα στο Facebook, θα πρέπει να επιλέξετε ποια κατηγορία ταιριάζει καλύτερα η σελίδα σας. Οι επιλογές είναι τοπικές επιχειρήσεις, εταιρείες, οργανώσεις ή ιδρύματα, εμπορικά σήματα ή προϊόντα, καλλιτέχνες, συγκροτήματα ή δημόσιες προσωπικότητες, ψυχαγωγία και αιτία ή κοινότητα.

Ομάδες Facebook

Ενώ οι Σελίδες Facebook έχουν σχεδιαστεί να είναι η επίσημη σελίδα για τους δημόσιους φορείς, οι ομάδες του Facebook είναι σχεδιασμένες για άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις για να συνδεθούν σε μικρότερο φόρουμ. Οι ομάδες επιτρέπουν στους χρήστες του Facebook να συναντηθούν και να μοιραστούν περιεχόμενο που σχετίζεται με τα ενδιαφέροντά τους.

Όποιος δημιουργεί μια ομάδα μπορεί να αποφασίσει εάν θα κάνει την ομάδα κοινό για να συμμετάσχει κάποιος, να απαιτήσει την έγκριση από το διαχειριστή για να συμμετάσχουν τα μέλη ή να κάνει μια ομάδα ιδιωτική μόνο με πρόσκληση.

Συνολικά, μια ομάδα Facebook είναι ένας τόπος για οποιονδήποτε έχει ισχυρά συμφέροντα και απόψεις για να συνδεθεί με παρόμοια άτομα. Όπως και μια ομάδα , ο καθένας μπορεί να κάνει μια σελίδα στο Facebook. Ωστόσο, η φαντασμαγορία και η συζήτηση δεν είναι κατάλληλες στις Σελίδες Facebook, καθώς αυτά τα προφίλ προορίζονται μόνο για επίσημες οντότητες. Οι σελίδες του Facebook θεωρούνται ένα ισχυρό όχημα για να βγείτε από ένα μήνυμα μάρκετινγκ, αντί να μοιραστείτε ενδιαφέροντα και απόψεις.

Πότε να έχετε ένα προφίλ, μια σελίδα ή μια ομάδα στο Facebook

Ο καθένας πρέπει να έχει ατομικό προφίλ στο Facebook. είναι το βασικό δομικό στοιχείο του Facebook. Το χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια σελίδα ή μια ομάδα στο Facebook. Εάν θέλετε να πάρετε μαζί φίλους για να μοιραστείτε περιεχόμενο και αναρτήσεις, θα πρέπει να δημιουργήσετε ή να ακολουθήσετε μια ομάδα. Αλλά αν θέλετε να προωθήσετε το εμπορικό σήμα σας ή να συμβαδίσετε με την αγαπημένη σας προσωπικότητα ή επιχείρηση, θα πρέπει να δημιουργήσετε ή να αρέσετε μια σελίδα.

Στο μέλλον, το Facebook σχεδιάζει επίσης να ξεκινήσει μια νέα λειτουργία για σελίδες που θα επιτρέψει στους διαχειριστές σελίδας να δημιουργήσουν μοναδικές επικρατούσες ομάδες που θα μπορούν να συμμετάσχουν οι οπαδοί. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας χώρος για τους χρήστες να φιλοξενήσουν μια συνομιλία για μια συγκεκριμένη επίδειξη, να αποκτήσουν σχόλια χρηστών και πολλά άλλα.

Μαζί, τα Προφίλ Facebook, Σελίδες και Ομάδες των χρηστών φέρνουν στους χρήστες περισσότερους τρόπους να παραμείνουν συνδεδεμένοι στο Facebook και θα συνεχίσουν να το κάνουν μόνο όταν περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν στο κοινωνικό δίκτυο.

Πρόσθετες αναφορές που παρέχονται από τον Mallory Harwood.