Πώς να αλλάξετε τη φωτογραφία του εξώφυλλου στο Facebook

Στις νέες σελίδες του Facebook, έχετε μια εικόνα προφίλ και μια φωτογραφία εξωφύλλου. Μια εικόνα προφίλ είναι αυτό που θα εμφανιστεί όταν δημοσιεύετε στη σελίδα ή στο προφίλ σας ή σε κάποια άλλη σελίδα ή προφίλ κάποιου άλλου. Είναι επίσης αυτό που θα εμφανιστεί στη ροή ειδήσεων κάθε φορά που κάνετε μια ενημέρωση στο προφίλ ή στη σελίδα σας. Μια φωτογραφία εξώφυλλου είναι μια μεγαλύτερη εικόνα που θα εμφανίζεται πάνω από την εικόνα του προφίλ σας. Το Facebook προτείνει ότι αυτή η εικόνα είναι μοναδική και αντιπροσωπευτική της μάρκας σας. Για μια σελίδα επιχείρησης στο Facebook, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα του προϊόντος σας, μια φωτογραφία της κατάθεσής σας ή μια ομαδική έκθεση των υπαλλήλων σας. Αλλά μην περιορίζετε τον εαυτό σας. Η φωτογραφία εξώφυλλου είναι μια ευκαιρία να είναι διασκεδαστική και δημιουργική. Το περιεχόμενό σας ...

01 από 07

Πώς να επιλέξετε μια φωτογραφία εξώφυλλου

Στιγμιότυπο από το Facebook © 2012

Αυτό είναι το πιο χρονοβόρο μέρος της διαδικασίας. Δεν θέλετε να επιλέξετε μόνο μια φωτογραφία για να είναι η φωτογραφία του εξωφύλλου. Θέλετε να επιλέξετε μια φωτογραφία που υπογραμμίζει το πιο σημαντικό πράγμα για τη σελίδα σας.

Οι φωτογραφίες στο εξώφυλλο είναι οριζόντια, επομένως προτείνεται μια εικόνα πλάτους τουλάχιστον 720 pixel. Οι καλύτερες εικόνες έχουν πλάτος 851 pixel και ύψος 315 pixel. Το Facebook έχει συγκεκριμένες οδηγίες για το τι δεν μπορεί να συμπεριληφθεί σε μια φωτογραφία εξωφύλλου. κυρίως, μια φωτογραφία εξώφυλλου δεν μπορεί να μοιάζει με μια διαφήμιση.

Θα πρέπει να δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχετε ήδη ανεβάσει στο Facebook. Μπορεί να έχετε ήδη την τέλεια φωτογραφία εξωφύλλου. Αν βρείτε ένα που σας αρέσει, σημειώστε ποιο άλμπουμ βρίσκετε στη φωτογραφία.

02 του 07

Προσθήκη της φωτογραφίας του καλύμματος

Στιγμιότυπο από το Facebook © 2012

Μόλις επιλέξετε μια φωτογραφία εξωφύλλου, κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη καλύμματος". Θα εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα από το Facebook που θα σας υπενθυμίζει ότι η φωτογραφία του εξώφυλλου δεν μπορεί να είναι διαφημιστική ή να μοιάζει με μια διαφήμιση.

03 του 07

Δύο επιλογές φωτογραφιών

Στιγμιότυπο από το Facebook © 2012

Έχετε δύο επιλογές για την προσθήκη μιας φωτογραφίας. Μπορείτε να επιλέξετε μια εικόνα από τις φωτογραφίες που έχετε ήδη μεταφορτώσει στο Facebook ή να μεταφορτώσετε μια νέα φωτογραφία.

04 του 07

Επιλογή φωτογραφίας από ένα άλμπουμ

Στιγμιότυπο από το Facebook © 2012

Εάν επιλέξετε από τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει, θα εμφανιστούν πρώτα οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες σας. Αν η εικόνα που θέλετε δεν είναι πρόσφατη φωτογραφία, κάντε κλικ στο "Προβολή άλμπουμ" στην επάνω δεξιά γωνία για να επιλέξετε μια φωτογραφία από ένα συγκεκριμένο άλμπουμ. Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το άλμπουμ και στη συνέχεια να επιλέξετε μια φωτογραφία από αυτό το άλμπουμ.

05 του 07

Μεταφόρτωση νέας φωτογραφίας

Στιγμιότυπο από το Facebook © 2012

Αν αποφασίσετε ότι θέλετε να προσθέσετε μια νέα εικόνα, κάντε κλικ στην εικόνα για μεταφόρτωση. Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο για την εύρεση της εικόνας που έχει αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας. Βρείτε την εικόνα και χτυπήστε ανοιχτή.

06 του 07

Τοποθετήστε τη φωτογραφία

Στιγμιότυπο από το Facebook © 2012

Όταν έχετε επιλέξει μια εικόνα, μπορείτε να την επανατοποθετήσετε πάνω ή κάτω, αριστερά ή δεξιά, για την καλύτερη εμφάνιση. Μόλις η εικόνα είναι στη θέση της, κάντε κλικ στο "Αποθήκευση αλλαγών".

Εάν δεν σας αρέσει η εικόνα που επιλέξατε, μπορείτε να ακυρώσετε και να ξεκινήσετε πάλι, επαναλαμβάνοντας τα βήματα πέντε έως επτά.

07 του 07

Νέες λήψεις φωτογραφιών στο χρονικό πλαίσιο

Στιγμιότυπο από το Facebook © 2012

Μόλις προσθέσετε μια νέα εικόνα, θα δημοσιεύσει επίσης στο Χρονολόγιο σας ότι έχετε ενημερώσει την φωτογραφία εξωφύλλου σας. Ίσως να μην θέλετε η αλλαγή της φωτογραφίας του εξώφυλλου να μεταδοθεί στις ειδήσεις ειδήσεων των ανθρώπων που σας αρέσει η σελίδα σας.

Για να καταργήσετε την ενημέρωση των φωτογραφιών εξωφύλλου από τη χρονογραμμή σας, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τη δεξιά γωνία της νέας ανακοίνωσης φωτογραφιών κάλυψης στη γραμμή χρόνου σας. Κάντε κλικ στο εικονίδιο που μοιάζει με μολύβι και επιλέξτε "Απόκρυψη από τη σελίδα".

Αφού κοιτάξετε μέσα από τη σελίδα βοήθειας του Facebook, είναι αδύνατο να αλλάξετε ή να μεταφορτώσετε μια φωτογραφία εξωφύλλου στην εφαρμογή Facebook. Έτσι, όταν φτάσετε στο φορητό σας υπολογιστή, οι διαστάσεις της φωτογραφίας του καλύμματος είναι 851 pixels πλάτος και ύψος 315 pixels. Η εναλλακτική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε την έκδοση του κινητού ιστού αντί της εφαρμογής Facebook για να ενημερώσετε την φωτογραφία εξωφύλλου σας.