Πακέτα προγραμματισμού δορυφορικού ραδιοφώνου και βαθμίδες συνδρομών

Σε αντίθεση με το επίγειο ραδιόφωνο (συμπεριλαμβανομένου του ραδιοφώνου HD ), το δορυφορικό ραδιόφωνο είναι μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας που απαιτεί μηνιαία συνδρομή για εργασία εκτός από υλικό όπως το Dock & Play ή το αποκλειστικό δορυφορικό ραδιοφωνικό δέκτη . Είναι παρόμοιο με την καλωδιακή και δορυφορική τηλεόραση με αυτό τον τρόπο, και ότι η ομοιότητα επεκτείνεται στο βασίλειο των συνδρομών δορυφορικής ραδιοφωνίας και των πακέτων προγραμματισμού. Η κύρια διαφορά είναι ότι όταν έχετε δύο διαφορετικές επιλογές για τους premium τηλεοπτικούς φορείς, υπάρχει μόνο ένα παιχνίδι στην πόλη όταν πρόκειται για δορυφορικό ραδιόφωνο: SiriusXM.

Το Sirius XM Radio δημιουργήθηκε το 2008, όταν το Satellite Radio της Sirius απέκτησε το XM Satellite Radio και ενώ το μη συμβατό υλικό εξακολουθεί να πωλείται και με τα δύο εμπορικά σήματα (και τη συνδυασμένη μάρκα SiriusXM), οι γραμμές καναλιών, τα πακέτα προγραμματισμού και οι συνδρομές είναι οι ίδιες για και τις δύο υπηρεσίες.

Ο Howard Stern έκανε τα κύματα το 2004 όταν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να μετακινήσει την εκπομπή του από το επίγειο ραδιόφωνο στο δορυφορικό ραδιοφωνικό δίκτυο Sirius και ακολούθησε μια σειρά από επιπλέον διασημότητες και αθλητικά δίκτυα που χρησίμευαν για τη διαφοροποίηση του Sirius και του XM.

Σήμερα, σχεδόν όλα αυτά τα προγράμματα είναι διαθέσιμα και στα δύο δίκτυα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες διαφορές προγραμματισμού μεταξύ των κατώτερων βαθμίδων συνδρομής.

Πακέτα προγραμματισμού δορυφορικού ραδιοφώνου Sirius και επίπεδα εγγραφής

Το Sirius προσφέρει τρεις βασικές συνδρομές, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τη δική σας συνδρομή ala carte ή να επιλέξετε ένα εξειδικευμένο πακέτο που περιλαμβάνει αθλητικά, ειδησεογραφικά ή άλλα είδη περιεχομένου. Οι κύριες σειρές συνδρομών Sirius είναι:

Άλλα πακέτα προγραμματισμού περιλαμβάνουν:

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε τις τρέχουσες πληροφορίες γραμμής καναλιών και τις τιμές συνδρομής απευθείας από το SiriusXM.

XM Πακέτα προγραμματισμού δορυφορικού ραδιοφώνου και βαθμίδες συνδρομών

Το XM προσφέρει επίσης τρεις βασικές σειρές συνδρομών, πρόσθετα πακέτα προγραμματισμού και επιλογές ala carte. Όλα τα σχέδια ονομάζονται και τιμολογούνται με τα σχέδια του Sirius, αλλά δεν περιέχουν απαραιτήτως τον ίδιο ακριβώς προγραμματισμό. Για παράδειγμα, το Sirius Select περιλαμβάνει τον Howard Stern, ενώ η XM Select δεν το κάνει, ενώ η XM Select περιλαμβάνει Opie & Anthony, ενώ η Sirius Select δεν το κάνει.

Οι κύριες βαθμίδες συνδρομητών του XM Satellite Radio είναι:

Άλλες επιλογές προγραμματισμού περιλαμβάνουν:

SiriusXM Internet Radio, MiRGE και συνδρομές SiriusXM

Εκτός από τις δορυφορικές εκπομπές που απαιτούν ειδικούς δέκτες δορυφορικού ραδιοφώνου, το SiriusXM προσφέρει επίσης προγραμματισμό μέσω μιας ραδιοφωνικής υπηρεσίας Internet. Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνεται στο Sirius All Access και στο XM All Access, αλλά μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε αυτό το ala carte ή από μόνο του.

Τα ραδιόφωνα MiRGE είναι ικανά να λαμβάνουν και να αποκωδικοποιούν τόσο τις εκπομπές Sirius όσο και XM, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα όσα προσφέρουν τα Sirius και XM (εκτός από τα κανάλια "XTRA") με αυτές τις μονάδες. Οι κύριες βαθμίδες συνδρομής είναι:

Ο τελικός τύπος συνδρομής απαιτεί ραδιόφωνο με το σήμα SiriusXM. Αυτές οι μονάδες μπορούν να λαμβάνουν κανάλια "XTRA", τα οποία περιλαμβάνουν μουσική, ομιλία και ψυχαγωγία, αθλήματα και παγκόσμια μουσικά κανάλια.

Μπορείτε να πληρώσετε λιγότερο για Satellite Radio SiriusXM;

Ενώ τα πακέτα για Sirius και XM είναι παρόμοια σε τιμές και προγραμματισμό, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να μειώσετε το κόστος. Το ένα είναι να αγοράσετε ένα χρησιμοποιημένο δορυφορικό ραδιόφωνο που είναι συνδεδεμένο με μια συνδρομή ζωής. Παρόλο που αυτές οι συνδρομές δεν προσφέρονται πλέον, ίσως μπορείτε να βρείτε μια παλαιότερη μονάδα με μια συνδρομή ζωής που εξακολουθεί να λειτουργεί.

Εάν έχετε αγοράσει μια συνδρομή ζωής σε κάποιο χρονικό διάστημα στο παρελθόν, αλλά έχετε τώρα ένα ολοκαίνουριο δορυφορικό ραδιόφωνο, έχετε επίσης τη δυνατότητα να μεταφέρετε τη συνδρομή. Η SiriusXM χρεώνει τέλη για αυτό, αλλά αυτό μετριάζεται κάπως από το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για μια συνδρομή που προχωράει.

* Σημείωση: όλες οι τιμές και οι επιλογές συνδρομής ελήφθησαν από την SiriusXM και ισχύουν από τον Σεπτέμβριο του 2017. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το SiriusXM για την τρέχουσα βαθμίδα, την τιμολόγηση και τη διαθεσιμότητα προγραμματισμού πριν αγοράσετε οποιοδήποτε υλικό.