Τι είναι η Κορδέλα στο PowerPoint;

Η κορδέλα αποτελείται από καρτέλες που ομαδοποιούν εργαλεία και χαρακτηριστικά

Η κορδέλα είναι η λωρίδα ετικετών, τις οποίες το PowerPoint καλεί τις καρτέλες, που τρέχει στην κορυφή του παραθύρου του PowerPoint . Από την κορδέλα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οτιδήποτε έχει να προσφέρει το πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται πλέον να κυνηγείτε απεριόριστα μέσω μενού και υπομενού για να βρείτε τις εντολές που θέλετε. Ομαδοποιούνται και βρίσκονται σε λογικές θέσεις.

Οι καρτέλες Κορδέλα

Κάθε καρτέλα κορδέλας αντιπροσωπεύει μια ομάδα εργαλείων και χαρακτηριστικών με κεντρικό άξονα γύρω από ένα μόνο σκοπό. Οι κύριες καρτέλες με ταινία περιλαμβάνουν:

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να κάνετε κάτι σχετικά με το σχεδιασμό της παρουσίασής σας, χρησιμοποιείτε την καρτέλα Σχεδίαση της κορδέλας. Αφού κάνετε κλικ στην καρτέλα Σχεδίαση, βλέπετε τμήματα που τρέχουν σε όλη την κορδέλα που σχετίζονται με τα πράγματα που σχετίζονται με το σχεδιασμό. Αν θέλετε να αλλάξετε το φόντο, κάντε κλικ σε μια από τις μικρογραφίες παραθύρου, επιλέξτε ένα διαφορετικό πρότυπο εξ ολοκλήρου, αλλάξτε το μέγεθος των διαφανειών ή αφήστε το PowerPoint να κάνει προτάσεις σχεδίασης με βάση το περιεχόμενο που έχετε εισάγει.