Τα 7 καλύτερα φορητά δορυφορικά ραδιόφωνα SiriusXM που αγοράζουν το 2018

Ακούστε το ραδιόφωνο σας οποτεδήποτε, οπουδήποτε

Αν είστε εξοικειωμένοι με το δορυφορικό ραδιόφωνο SiriusXM, ξέρετε πόσο μεγάλη χαρά μπορεί να είναι να ακούσετε. Παρόλο που πρέπει να πληρώσετε μια μηνιαία αμοιβή για πρόσβαση, έχετε κρυστάλλινο στερεοφωνικό ήχο, μεγάλη ποικιλία εμπορικών δωρεάν σταθμών μουσικής, πολλά από τα αγαπημένα σας νέα / αθλητικές επιλογές και μια ευρύτερη περιοχή λήψης από το κανονικό ραδιόφωνο. Μια τάση τα τελευταία χρόνια έχει επιτρέψει την τεχνολογία SiriusXM να συνδυαστεί σε συσκευές που φαίνονται και λειτουργούν σαν MP3 players. Και αν η δυνατότητα να απολαμβάνετε το δορυφορικό ραδιόφωνο εν κινήσει είναι απαραίτητη για εσάς, ελέγξτε τις κορυφαίες φορητές επιλογές μας παρακάτω.

Βολικό τόσο για το σπίτι σας όσο και για το όχημά σας, το XEZ1H1 Onyx EZ της Sirius είναι μια εξαιρετική επιλογή χαμηλής τιμής που συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο. Ορισμένες δυνατότητες περιλαμβάνουν: μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτά που παίζετε σε άλλα κανάλια ενώ ακούτε την τρέχουσα και μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε μέχρι και 10 αγαπημένα κανάλια για πρόσβαση με ένα πάτημα. Και η εγκατάσταση είναι εύκολη τόσο για τα οικιακά όσο και για τα κιτ αυτοκινήτων. Στο αυτοκίνητο, απλά συνδέστε την κεραία, το τροφοδοτημένο καλώδιο και το βοηθητικό καλώδιο στο στερεοφωνικό σύστημα του αυτοκινήτου σας. Η οπίσθια μπλε οθόνη LCD δείχνει βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του καλλιτέχνη, του καναλιού, του τίτλου κλπ. Και παρόλο που το υλικό είναι αρκετά γυμνά κόκαλα, το Onyx EZ είναι ένα εύκολο σημείο εισόδου στον κόσμο XM / Sirius και είναι δύσκολο να διαφωνήσει με την τιμή.

Το SiriusXM SSV7V1 Stratus 7 είναι τόσο βασικό όσο το δορυφορικό ραδιόφωνο παίρνει. Η πλοήγηση με κουμπιά επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση καναλιών και μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 10 από τα αγαπημένα σας κανάλια για πρόσβαση με ένα πάτημα. Η ακρόαση σε πολλαπλά οχήματα απαιτεί την αγορά πολλαπλών εξαρτημάτων, αλλά επεκτείνει τις περιπτώσεις ζωής και χρήσης για το Stratus 7. Ο συνολικός σχεδιασμός είναι αρκετά βασικός. Δεν υπάρχει παράγοντας "wow" για την εμφάνιση και την αίσθηση, αλλά γίνεται η δουλειά. Το TuneScan, ένα χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε ένα τραγούδι από την αρχή σε ένα νέο κανάλι, δεν είναι διαθέσιμο. Το ίδιο ισχύει για το TuneStar, το οποίο επιτρέπει στους ακροατές να δημιουργήσουν το δικό τους μουσικό κανάλι, συνδυάζοντας τα αγαπημένα τους μουσικά κανάλια. Παρόλο που ενδέχεται να μην υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά, το Stratus 7 προσφέρει ένα σαφές σήμα και εύκολη εγκατάσταση. Ενώ θα θέλαμε να δούμε ένα απομακρυσμένο στο μέλλον, είναι ακόμα πολλά.

Ο μεγάλος αδερφός του Onyx EZ, SiriusXM SXPL1V1 είναι πλούσιος σε πλούσια, έτοιμος για όχημα παίκτης. Σε ένα πακέτο που είναι 3,4 ουγκιά και 4,5 "(W) x 2,4" (H) x .7 "(D), υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά για να κρατήσει ακόμη και το πιο ευχάριστο ακροατή SiriusXM ευτυχισμένη. οι πρώτοι επιτρέπουν στους συνδρομητές να ξεκινούν από την αρχή ενός τραγουδιού σε έναν νέο σταθμό, ενώ ο τελευταίος επιτρέπει τη δημιουργία ενός μουσικού σταθμού βασισμένου σε αγαπημένα κανάλια.Επιπλέον, το Onyx EZ προσφέρει παύση, επανάληψη και τη λειτουργία επανάληψης στα αγαπημένα σας κανάλια για έως και 30 λεπτά.

Η εγκατάσταση στο όχημα είναι εξαιρετικά εύκολη με το παρεχόμενο κιτ αυτοκινήτου (προσαρμογέας, κεραία, κλπ.) Που σας επιτρέπει να μεταφέρετε όλα τα αυτοκίνητα σε μία μόνο συνδρομή. Η έγχρωμη οθόνη θα παρουσιάσει την τέχνη άλμπουμ, τα λογότυπα καναλιών και τα γραφικά για να προσθέσει κάποια οπτική έκκληση. Το Onyx Plus προσφέρει το "SiriusXM Xtra", το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα κανάλια μουσικής και ψυχαγωγίας, καθώς και το SiriusXM Latino. Και η κάλυψη του μεγάλου παιχνιδιού δεν αποτελεί πρόβλημα με το Sports Ticker. Υπάρχουν και ορισμένα τυπικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης με ένα πάτημα στην κίνηση και του καιρού, καθώς και άλμα με ένα πάτημα πίσω σε ένα προηγούμενο κανάλι.

Απλό, κομψό και γεμάτο από χαρακτηριστικά που θέλετε από ένα ραδιόφωνο SiriusXM, το ST4-TK1 προσφέρει εύκολη εγκατάσταση, γραφική οθόνη πέντε γραμμών και λειτουργία άμεσης αναπαραγωγής 44 λεπτών. Το S-Seek θα αποθηκεύσει έως και 30 τίτλους ή καλλιτέχνες τραγουδιών και θα σας ειδοποιήσει κάθε φορά που κάποιος παίζει, ενώ το Game Alert ζητά από τους συνδρομητές όταν η αγαπημένη αθλητική ομάδα τους παίζει σε ένα κανάλι SiriusXM.

Το Startmate 4 αποκωδικοποιεί ψηφιακό σήμα για περισσότερους από 130 μουσικούς, αθλητικούς και ειδησεογραφικούς σταθμούς με τη συνδρομή σας. Η μπλε οθόνη με οπίσθιο φωτισμό κάθεται άνετα στο πλαίσιο 4.9 "(W) x 1.9" (H) x .6 "(D) που αισθάνεται τόσο συμπαγές όσο και συμπαγές. , την κεραία, το καλώδιο τροφοδοσίας και τη βάση αυτοκινήτου και το κιτ προσφέρει εύκολη φορητότητα μεταξύ των οχημάτων, όλα με μία μόνο συνδρομή.

Αν είναι η καλύτερη ραδιοφωνική εμπειρία του Sirius XM που παρακολουθείτε, το ραδιόφωνο Starmate 8 είναι το αποκορύφωμα της συλλογής της εταιρείας. Με έξι διαθέσιμα χρώματα οθόνης που ταιριάζουν με τον φωτισμό του πίνακα οργάνων, το Starmate 8 προσφέρει τη δυνατότητα παύσης, επανάταξης και επανάληψης έως και 30 λεπτών δορυφορικού ραδιοφώνου. Συμβατό με ένα πλήθος λίκνων, boomboxes και μονάδες οικιακού kit, στην οθόνη εμφανίζεται το όνομα του καλλιτέχνη, ο τίτλος του τραγουδιού και οι πληροφορίες του καναλιού. Μόλις εγκατασταθούν, οι ιδιοκτήτες του Starmate 8 μπορούν να αποθηκεύσουν έως και 10 από τους πιο επιθυμητούς σταθμούς τους για εύκολη πρόσβαση με ένα πάτημα, ενώ περιηγούνται σε άλλα κανάλια ενώ ακούνε τα αγαπημένα τους.

Με τη μέτρηση των 4 x 2 x 1.1 ίντσες και βάρους 3.4 ουγκιές, το Starmate 8 είναι αρκετά φορητό για να μεταβεί εύκολα από το αυτοκίνητο στο σπίτι και πίσω χωρίς να ξεπερνά το ρυθμό, όλα με μια μοναδική συνδρομή Sirius XM. Για τους γονείς, το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα των καναλιών με το ώριμο περιεχόμενο είναι εξαιρετικά εύκολο με τους γονικούς ελέγχους. Επιπλέον, οι οδηγοί ώρας θα βρουν τη συμπερίληψη του άλματος με ένα πάτημα στην κυκλοφορία και τον καιρό ένα bonus bonus που θα μάθουν γρήγορα να αγαπούν. Η εγκατάσταση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι απίστευτα εύκολη με το ενσωματωμένο κιτ αυτοκινήτου PowerConnect, έτσι ώστε να μπορείτε να ακούτε αθλητικά παιχνίδια και πάνω από εκατό μουσικά κανάλια χωρίς εμπορικά μέσα μέσα σε λίγα λεπτά.

Το Commander Touch προσφέρει μια όμορφη έγχρωμη χωρητική οθόνη αφής που προσφέρει πλήρες έγχρωμο άλμπουμ 480 x 180 pixel, όνομα καλλιτέχνη, τίτλο τραγουδιού, λογότυπα καναλιών και πληροφορίες προγράμματος. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα από τα φορητά δορυφορικά ραδιόφωνα ανώτερης ποιότητας, η αφής περιλαμβάνει παύση, επαναφορά και επανάληψη για ακρόαση έως και 60 λεπτών. Η λειτουργία TuneMix δημιουργεί ένα μείγμα τραγουδιών από τους αγαπημένους σταθμούς του συνδρομητή με τα περιεχόμενα καλλιτεχνικού άλμπουμ και λογότυπα καναλιών. Τα τραγούδια θα παύσουν αυτόματα όταν σταματήσει η ακρόαση στο αυτοκίνητο για 30 λεπτά και στη συνέχεια θα επαναληφθεί από εκεί που έμεινε το ραδιόφωνο. Το SiriusXM θα παρέχει ενημερώσεις λογισμικού στο Commander Touch μέσω μονάδας flash USB που θα σας προσφέρει νέες δυνατότητες και δυνατότητες, όπως είναι διαθέσιμες.

Σε μόλις 3,88 ουγκιές και 4,1 "(W) x 1,69" (H) x .48 "(D), το Touch βρίσκεται στο μέσο του δρόμου σε σύγκριση με τον υπόλοιπο φορητό δορυφορικό ραδιοφωνικό ανταγωνισμό. ένα γρήγορο και φορητό είναι απλοποιημένο με πολλαπλές προσθήκες αυτοκινήτων όλα σε μια ενιαία συνδρομή.Σερικές πρώτες κριτικές Amazon έχουν επισημάνει ότι η οθόνη έχει μια μικρή δυσκολία στην αναγνώριση δαχτυλίδι αφής και απαιτεί πολλαπλές πινελιές πριν από το Commander Touch αναγνωρίζει το αίτημα.

Καλύτερη εφαρμογή: SiriusXM Smartphone App

Ευγενική παραχώρηση του SiriusXM.com

Η πραγματική φορητότητα με δορυφορικό ραδιόφωνο μπορεί να βρεθεί μέσω της εφαρμογής Android, BlackBerry και iPhone smartphone. Αυτό που χάνετε από ένα συγκεκριμένο ραδιοσύστημα, μπορείτε να κερδίσετε σε πλήρη φορητότητα. Τα κανάλια ροής περιλαμβάνουν όλες τις παραδοσιακές επιλογές συνδρομητών (και ακόμη και ορισμένα κανάλια μόνο στο διαδίκτυο). Η εφαρμογή smartphone περιλαμβάνει πρόσβαση "on demand" στον κατάλογο περιεχομένου SiriusXM, επιτρέποντάς σας να ακούτε όταν είναι βολικό, όχι απαραίτητα όταν είναι ζωντανός. Η αποθήκευση του ραδιοφωνικού σταθμού και των ψυχαγωγικών εκπομπών εκτός σύνδεσης επιτρέπει την επιπλέον δυνατότητα ακρόασης εκτός σύνδεσης ή μακριά από ένα κυψελοειδές σήμα.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τη μουσική σας με νέα κοινωνικά χαρακτηριστικά, καθώς και να λαμβάνετε εξατομικευμένες προτάσεις για να βρείτε νέο περιεχόμενο. Και ένα έξυπνο, εύκολο στη πλοήγηση σχέδιο απλοποιεί τον αριθμό των πιέσεων που χρειάζεται για να βρει και να παίξει μουσική. Η ροή περιλαμβάνεται σε όλες τις συνδρομές SiriusXM All Access. Η εφαρμογή smartphone επιτρέπει στους συνδρομητές να επιστρέψουν με χρόνο έως και πέντε ώρες για να ακούσουν το προηγούμενο περιεχόμενο και το Start Now ξεκινά κάθε τραγούδι στην αρχή επιλέγοντας ένα νέο κανάλι. Αγαπημένα, ρυθμίσεις και ιστορικό ακρόασης όλοι οι συγχρονισμοί μεταξύ των συσκευών σας επιτρέπουν να ακούτε από το iPhone σας και στη συνέχεια να επιλέξετε ακριβώς εκεί που έχετε αφήσει στο iPad σας. Η ίδια η εφαρμογή είναι δωρεάν και προσφέρει μια πραγματικά φορητή εμπειρία ακρόασης. Εάν είστε ήδη συνδρομητής, ακούγοντας σχεδόν οπουδήποτε προσφέρει ένα ακόμη πιο ελκυστικό λόγο για να είστε συνδρομητής του SiriusXM.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .