Τα 8 καλύτερα ρολόγια τσέπης που αγοράζουν το 2018

Αλλάξτε το στυλ σας όταν πρόκειται για τη χρονομέτρηση

Πρώτα δημοφιλή τον 16ο αιώνα, τα ρολόγια τσέπης έγιναν γρήγορα μια δήλωση μόδας σε όλη την Ευρώπη και ακόμα και στη σύγχρονη εποχή είναι ακόμα πιο κοινά από ό, τι νομίζετε. Σίγουρα, τα ρολόγια τσέπης μπορεί να είναι λιγότερο πρακτικά από τα παραδοσιακά ρολόγια (τελικά, είναι απλά ευκολότερο να γυρίσετε τον καρπό σας), αλλά προσφέρουν ένα κλασικό ύφος και κάνουν μεγάλα οικογενειακά κειμήλια. Έτσι δεν έχει σημασία αν ψάχνετε για μια διαχρονική, vintage εμφάνιση ή προτιμούν μια πιο σύγχρονη αίσθηση, υπάρχει ένα που είναι ακριβώς για σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τα καλύτερα ρολόγια τσέπης για να αγοράσετε τώρα.

Βάζοντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ καλής εμφάνισης και οικονομικής προσιτότητας, το Vintage Mechanical Pocket Watch της Stuhrling Men είναι η επιλογή για να νικήσει. Το Stuhrling προσφέρει ένα vintage στυλ που είναι μια επιστροφή στα ρολόγια τσέπης των χθεσινών με ένα περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα και λατινικό πρόσωπο αριθμού. Το εξάρτημα στήριξης στο πίσω μέρος του Stuhrling καθιστά ιδανική τοποθέτηση σε ένα γραφείο για εύκολο θαυμασμό. Εκτός από τη βάση στήριξης, η αλυσίδα συνδέσμων 12 ιντσών και το συνδεμένο κλιπ ζώνης επιτρέπουν στον χρήστη να συνδέει εύκολα το Stuhrling με ένα παντελόνι. Για να διατηρηθεί ο ακριβής χρόνος, ο Stuhrling απαιτεί τον εαυτό του να επανατυλίγεται μέσα από το στέμμα του κάθε 24 έως 36 ώρες (αυτή η διαδικασία διπλασιάζεται επίσης ως μέθοδος αποθήκευσης ενέργειας για να κρατήσει τα εσωτερικά κομμάτια του ρολογιού να κινείται ομαλά όλη την ημέρα).

Χτισμένο με το δικό του στυλ, το ρολόι τσέπης χειρός WENSHIDA Skeleton είναι μια ιδανική επιλογή για εσάς ή για ένα μοναδικό δώρο. Τα ζευγάρια σύγχρονης εμφάνισης με μοντέρνο σχεδιασμό που αισθάνεται ακριβό και υψηλής ποιότητας. Το εκτεθειμένο του πρόσωπο έρχεται σε πέντε διαφορετικά χρώματα και όλοι ταιριάζουν με τα χρυσαφένια μηχανικά κομμάτια και το περίβλημα. Το μηχανικό κουμπί στην κορυφή απαιτεί τυλίγματα κάθε 24 ώρες για ακριβή χρονική διατήρηση, ενώ ένα στυλ steampunk σε στιλ και ακρυλικό πρόσωπο ολοκληρώνουν το υπόλοιπο της σύνθεσης. Χωρίς πτερύγιο για την προστασία του προσώπου του ρολογιού, το WENSHIDA βασίζεται στο κράμα του υλικού του για προστασία από ζημιές ή σταγόνες. Σε λίγο περισσότερο από 14 ίντσες το μήκος, η αλυσίδα κλιπ ωραία σε ένα βρόχο ζώνης για εύκολη πρόσβαση σε μια τσέπη, είτε είστε σε ένα κοστούμι ή έξω στην πόλη για μια νύχτα.

Χαμηλό χωρίς να θυσιάζει το στυλ ή τη λειτουργία, το Mudder Classic Smooth Vintage χάλυβα ρολόι τσέπης κάνει για μια μεγάλη προσθήκη στην ντουλάπα σας. Το λευκό ζεύγος ζεύγη καλά με οποιοδήποτε από τα πέντε διαθέσιμα χρώματα (μαύρο, χρυσό, ασήμι, χάλκινο και ροζ χρυσό). Ανεξάρτητα από το χρώμα που επιλέγετε, το Mudder προσφέρει βασική αντοχή στο νερό και αρκετή προστασία για να αντέξει τις πιτσιλιές από ένα νεροχύτη ή μια σταγόνα σε μια λακκούβα. Ζυγίζοντας 2,40 ουγγιές, το Mudder διατηρεί το ελαφρύ του μέγεθος ακόμα και με μια μικρή εσωτερική μπαταρία που τροφοδοτεί το ρολόι και διατηρεί την ακρίβεια του χρόνου σε περίπου 30 δευτερόλεπτα πραγματικού χρόνου. Μία μακρά αλυσίδα μήκους 14,8 ιντσών έχει ένα κλιπ στο τέλος που μπορεί να αρπάξει σε μια τσέπη ή ζώνη, η οποία προσθέτει μια μικρή ειρήνη στο μυαλό όταν πρόκειται να ανησυχείτε για το ρολόι που πέφτει έξω.

Το ρολόι τσέπης Bulova Men's Quartz έχει σχεδίαση από ρετρό στυλ, από ανοξείδωτο ατσάλι. Τα τρία ρολόγια προσώπου ρολογιών αντιπροσωπεύουν λεπτά, ώρες και δευτερόλεπτα, ενώ ένα ημερολόγιο σας βοηθά να παρακολουθείτε την ημέρα που είναι. Το κούμπωμα στην αλυσίδα των 15 ιντσών θα συνδέεται εύκολα σε έναν βρόχο ιμάντα είτε σε παντελόνι είτε σε κοστούμια, αλλά είναι λίγο μικρό για να συνδεθεί καθαρά με έναν πραγματικό ιμάντα. Η θήκη πλάτους 50mm είναι μεγαλύτερη από τα περισσότερα τυπικά πρόσωπα ρολογιών χειρός, αλλά το μέγεθός της βοηθά στην τοποθέτηση μιας μπαταρίας μέσα για ακριβή χρονική διατήρηση για τα επόμενα χρόνια. Είναι ανθεκτικό στο νερό στα 100 πόδια.

Αν θέλετε ένα καθημερινό ρολόι τσέπης που είναι κατάλληλο για επίσημα και περιστασιακά γεγονότα, ελέγξτε το Gotham silver-tone, εξαιρετικά λεπτό, σιδηροδρομικό ρολόι τσέπης χαλαζία. Η γυαλιστερή πίσω ορειχάλκινη θήκη προσθέτει στο κλασικό σχέδιο που ξέρει πίσω στα ρολόγια τσέπης των παλαιών ημερών. Στην μπροστινή πλευρά υπάρχει ο λευκός τροχός τύπου σιδηρόδρομου με μαύρους δείκτες 12 και 24 ωρών που βρίσκονται πιο συχνά στο σημερινό ρολόι τσέπης. Το στυλ ανοιχτού προσώπου σημαίνει ότι το Gotham δεν έχει προστατευτικό κάλυμμα για το πρόσωπο του ρολογιού, το οποίο προσθέτει στην μινιμαλιστική προσέγγιση, αλλά επίσης υπογραμμίζει την ανάγκη για ένα ειδικό κλειδί sans για τσέπη. Το πρόσωπο μεγέθους 42mm είναι αρκετά τυποποιημένο μέγεθος και το πίσω μέρος του ρολογιού είναι εντελώς καθαρό σε περίπτωση που θέλετε να χαράξετε ένα ειδικό μήνυμα.

Όταν πρόκειται για ρολόγια τσέπης, αυτή η μη αυτόματη μηχανική επιλογή του ανδρεικέλου KS Half Hunter θα είναι το μήλο του ματιού σας. Ως μηχανικό ρολόι τσέπης, δεν υπάρχει μπαταρία εδώ (απαιτεί περιτύλιξη πριν από κάθε χρήση ή τουλάχιστον μία φορά την ημέρα για να διασφαλιστεί η ακριβής χρονομέτρηση). Το πρόσωπο του ρολογιού προσφέρει μια σχεδόν πλήρη εικόνα των εσωτερικών εξαρτημάτων που κάνουν το KS "tick", αλλά είναι ακόμα εύκολο να πει κανείς το χρόνο (χαραγμένο στο λευκό στο σκοτεινό φόντο είναι οι ώρες και τα λεπτά, που δίνουν το ρολόι κάποια επιπλέον επίσημη έφεση). Μια αλυσίδα 12 ιντσών προσαρμόζεται σφιχτά σε ένα βρόχο ζώνης, το πτυσσόμενο κάλυμμα εμποδίζει τα χτυπήματα και τις γρατζουνιές και μια αυτοκόλλητη στάση επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση σε ένα γραφείο.

Αυτή η επιλογή ZIIRO Z0009PWS Titan Chrome δεν είναι σε αντίθεση με ό, τι οι περισσότεροι λάτρεις ρολογιών τσέπης έχουν δει ποτέ πριν. Η οθόνη ψηφιακής κίνησης και η θήκη από χρώμιο προσφέρουν μια ματιά που είναι πιο διαστημική και κομψή από την παραδοσιακή. Η οθόνη LED έχει εξωτερικό δακτύλιο που αναφέρει τις ώρες και ένα εσωτερικό δακτύλιο που δείχνει τα λεπτά τμήματα. Και δεδομένου ότι είναι ένα ρολόι τσέπης που λειτουργεί με μπαταρία, δεν υπάρχει καμία τύλιξη για να διασφαλιστεί η ακριβής χρονομέτρηση. Ζυγίζοντας 10,6 ουγκιές, το ZIIIRO είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ αλουμίνιο και κρατά καλύτερα αν είστε ο πιο ενεργός τύπος (υπάρχει ακόμα και ενσωματωμένη αντοχή στο νερό). Η μαύρη περιτυλιγμένη ταινία προσθέτει 12 ίντσες μήκους από μια τσέπη, ενώ τα κλιπ σχήματος καραμπίνερ την κάνουν να ταιριάζει σε οποιαδήποτε ζώνη ή βρόχο ζώνης σε παντελόνι.

Έχοντας υπ 'όψιν τους υπαίθριους τύπους, το σπορ ρολόι ανοξείδωτου ρολογιού Spovan Men είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στο νερό σε βάθη κάτω από 100 πόδια, γι' αυτό είναι έτοιμο να κολλήσει σε μια κατάδυση ή να απολαύσει ένα περιστασιακό κολύμπι χωρίς φόβο εσωτερικής ζημιάς. Προσθέτοντας το σύνολο χαρακτηριστικών σε εξωτερικούς χώρους είναι η δυνατότητα καταγραφής και παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο για έως και έξι μοναδικές τοποθεσίες, οι οποίες καθιστούν το Slovan ιδανικό για να θυμάστε τα καλύτερα σημεία αλιείας, κάμπινγκ ή πεζοπορίας. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, το ρολόι είναι εξοπλισμένο με λειτουργικότητα ύψους, βαρόμετρου και θερμόμετρου. Η ψηφιακή οθόνη εξαλείφει την ανάγκη για λεπτά, δευτερόλεπτα και ώρες χέρια, αλλά προσθέτει τέσσερα μοναδικά κουμπιά για την ενεργοποίηση των προαναφερθέντων διαφορετικών χαρακτηριστικών.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .