Υπηρεσία ενοικίασης ταινιών YouTube - Επανεξέταση

Εκτός από τα δωρεάν βίντεο, το YouTube επίσης πωλεί και νοικιάζει ταινίες

Το YouTube είναι γνωστό για τα δωρεάν βίντεο του Matt που χορεύουν με τον χρήστη σε όλο τον κόσμο, μιλούν για σκυλιά και παίζουν γάτες για πιάνο.

Ωστόσο, εκτός από όλα αυτά τα δωρεάν βίντεο, το YouTube προβάλλει επίσης πληθώρα τίτλων ταινιών, συμπεριλαμβανομένων των νέων κυκλοφοριών και των κλασικών, μέσω της υπηρεσίας ενοικίασης ταινιών, καθιστώντας το YouTube μια προσβάσιμη επιλογή video-on-demand.

Οι τιμές ενοικίασης και αγοράς ταινιών ποικίλλουν από 2,99 έως 19,99 δολάρια. Οι τιμές ενοικίασης είναι για περίοδο 24 ή 48 ωρών από τη στιγμή που πατήσετε το παιχνίδι - ανάλογα με την ταινία, μπορεί να έχετε μέχρι ένα παράθυρο 30 ημερών για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αναπαραγωγής.

Οι επιλογές ενοικίασης και αγοράς ταινιών YouTube είναι διαθέσιμες μέσω των περισσότερων προγραμμάτων περιήγησης ιστού PC και μέσω των εφαρμογών Ταινία YouTube που είναι διαθέσιμες σε συσκευές iOS (7.0 ή νεότερες εκδόσεις), Android smartphones, επιλέξτε έξυπνες τηλεοράσεις (2013 ή νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android TV ), Chromecast , Το Xbox, το PlayStation 3/4 και τις ράγες πολυμέσων της Apple TV και Roku .

Παρόλο που το YouTube μπορεί να έχει μια επιλογή από τις πιο πρόσφατες δημοφιλείς κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών, πιθανώς δεν αρκεί να εγκαταλείψουμε άλλους δικτυακούς τόπους βίντεο κατά παραγγελία όπως το Vudu , το Amazon Instant Video, το iTunes και, φυσικά, υπάρχουν υπηρεσίες όπως οι Netflix και Hulu, τα οποία δεν είναι Pay-per-view, αλλά απαιτούν μηνιαία συνδρομή.

Οι πληρωμένες ενοικιάσεις ταινιών προσφέρουν πολλά επιπλέον

Με παρόμοιο τρόπο όπως και άλλες υπηρεσίες βίντεο κατά παραγγελία, η υπηρεσία πληρωμένου κινηματογράφου του YouTube περιλαμβάνει τρέχουσες επισκέψεις (2018 παραδείγματα περιλαμβάνουν: Blade Runner 2049, Despicable Me 3, Dunkirk, It, Logan, Logan Lucky, War For The Planet of the Οι πιθήκες, η γυναίκα των θαυμάτων και πολλά άλλα) που είναι διαθέσιμα τόσο σε κανονική όσο και σε υψηλή ευκρίνεια, καθώς και σε περιορισμένο αριθμό σε 4K (ανάλογα με το αν οι ταχύτητες των συσκευών και του Internet υποστηρίζουν την επιθυμητή επιλογή).

Εκτός από τους τίτλους που εμφανίζονται όταν εμφανίζονται στη σελίδα Ταινίες YouTube, μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αναζήτηση για να δείτε εάν υπάρχει συγκεκριμένος τίτλος ταινίας στην υπηρεσία ή για να περιηγηθείτε στον κατάλογο ταινιών AZ ή σε κατηγορίες θεμάτων, οι οποίες περιλαμβάνουν: Νέες Κυκλοφορίες, Top Selling, Κινούμενες Ταινίες, Δράση / Περιπέτεια, Κωμωδία, Κλασικό, Ντοκιμαντέρ, Δράμα, Τρόμου, Επιστημονικής Φαντασίας και πολλά άλλα ...

Υπάρχει επίσης μια σχετική λίστα βίντεο στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση από τη σελίδα ταινίας - δεν χρειάζεται να νοικιάσετε την ταινία για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα.

Η εμπειρία της παρακολούθησης του YouTube σε μια τηλεόραση είναι καλή. Η ποιότητα της εικόνας είναι καθαρή και φωτεινή στη μεγάλη οθόνη και συνήθως δεν υπάρχουν ορατά αντικείμενα.

Το YouTube προσφέρει μια πλήρη κινηματογραφική εμπειρία - παρόμοια με αυτή που βρίσκετε σε ένα δίσκο DVD ή Blu-ray Disc - που περιλαμβάνει έξτρα μπόνους. Ορισμένα από αυτά τα έξτρα στη σελίδα ταινιών περιλαμβάνουν βίντεο πίσω από τα σκηνικά, συνεντεύξεις, καθώς και μοναδικές παρωδίες, κλιπ και άλλες μεταφορτώσεις από χρήστες του YouTube.

Πώς να νοικιάσετε ταινίες YouTube

Για να νοικιάσετε μια ταινία, κάντε κλικ στον σύνδεσμο "ταινία" στη γραμμή πλοήγησης του YouTube. Επιλέξτε νέες κυκλοφορίες, είδη ταινιών ή περιηγηθείτε σε δωρεάν ταινίες. Μόλις βρείτε μια ταινία για να νοικιάσετε ή να αγοράσετε, κάντε κλικ στον τίτλο ή το εξώφυλλο. Αυτό αναδεικνύει μια σελίδα λεπτομέρειας που περιλαμβάνει έναν σύνδεσμο με τα σχόλια των Rotten Tomatoes, καθώς και μερικές προτάσεις για άλλες παρόμοιες ταινίες. Κάντε κλικ στο κουμπί ενοικίασης / αγοράς για να νοικιάσετε ή να αγοράσετε την ταινία. Ορισμένες ταινίες προσφέρουν επιλογές ενοικίασης και αγοράς, ενώ μερικές προσφέρουν απλώς αγορά.

Για να συνεχίσετε, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, πρέπει να δημιουργήσετε ή να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας YouTube ή Google Gmail. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να καταχωρίσετε πληροφορίες πιστωτικής κάρτας και χρέωσης, εάν πρόκειται για την πρώτη σας αγορά από την Google. Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο αμέσως ή να περιμένετε έως και 30 ημέρες αργότερα για να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή.

Θυμηθείτε, για ενοικιάσεις, θα πρέπει να παρακολουθήσετε την ταινία μέσα σε 24 ή 48 ώρες από τη στιγμή που πατήσετε για πρώτη φορά "play". Ωστόσο, μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία όσες φορές επιθυμείτε μέσα στο καθορισμένο παράθυρο ενοικίασης. Εάν αγοράσετε μια ταινία, μπορείτε να προβάλετε ανά πάσα στιγμή, όσες φορές θέλετε.

Παρακολούθηση ταινιών και λήψη επιστροφών Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα

Για τους σκοπούς αυτής της ανασκόπησης, προβλήθηκαν δύο πληρωμένες ταινίες ενοικίασης και μία δωρεάν ταινία.

Η πρώτη ταινία που δοκιμάστηκε ήταν "The Green Hornet." Το παρακολούθησα στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού του Google TV μου (προηγήθηκε στο Android TV). Είκοσι λεπτά στην ταινία, πήδηξε στο τέλος της ταινίας και σταμάτησε. Προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα, ο ολισθητήρας φιλμ τοποθετήθηκε ακριβώς πέρα ​​από το σημείο όπου πήδηξε. Έπαιξε ξανά για 10 λεπτά και πάλι πήδηξε στο τέλος. Το ίδιο πράγμα συνέβη σε έναν Η / Υ. Δεν ήταν δυνατή η παρακολούθηση της ταινίας, ζητήθηκε επιστροφή χρημάτων. Η διαδικασία ήταν εύκολη και αποτελεσματική.

Για επιστροφή χρημάτων, μεταβείτε στην καρτέλα "Λογαριασμός" του YouTube. Κάντε κλικ στην καρτέλα "Αγορές". Τώρα κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Αναφορά προβλήματος". Αφού υποδείξετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, κάντε κλικ στην επιλογή που θέλετε να επιστρέψετε. Στην περίπτωσή μου, τα χρήματα επιστράφηκαν εντός 10 λεπτών.

Οι δύο εναπομείναντες ταινίες που προβλήθηκαν: "Το δίλημμα" "Super Size Me" έπαιξε χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Η κατώτατη γραμμή

Συνολικά, η υπηρεσία ενοικίασης ταινιών YouTube είναι εύκολη στη χρήση, ειδικά αν είστε συνηθισμένοι να παρακολουθείτε βίντεο στο YouTube. Ενώ η ποιότητα της εικόνας είναι ικανοποιητική, άλλες υπηρεσίες που προσφέρουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας - Vudu, Amazon on Demand, Netflix - έχουν καλύτερη απόδοση από το YouTube και προσφέρουν τις περισσότερες από τις ίδιες ταινίες - και προσφέρουν περισσότερες επιλογές σε 4K εάν η τηλεόρασή σας έχει αυτή τη δυνατότητα η ταχύτητα είναι αρκετά γρήγορη.

Η υπηρεσία ενοικίασης και αγοράς ταινιών YouTube αντιπροσωπεύει μια άλλη δυνατότητα ροής που είναι διαθέσιμη στον υπολογιστή σας και σε μια ποικιλία άλλων συσκευών και αν και δεν είναι τόσο γνωστή ή διαθέσιμη σε πολλές συσκευές για όσους έχουν πρόσβαση σε αυτήν, μπορεί να είναι μια εναλλακτική λύση για Netflix, Vudu, Amazon Video, κλπ ....

Επισκεφτείτε το YouTube.com/Movies για να δοκιμάσετε την υπηρεσία για τον εαυτό σας. Για επιπλέον βοήθεια, ελέγξτε επίσης ένα εκπαιδευτικό βίντεο ή / και τη σελίδα υποστήριξης ταινιών YouTube.

Σημαντική σημείωση: Η υπηρεσία ενοικίασης κινηματογραφικών ταινιών YouTube δεν πρέπει να συγχέεται με το YouTubeTV , το οποίο είναι μια υπηρεσία ροής συνδρομητικής συνδρομής που παρέχει πρόσβαση σε ένα πακέτο αρκετών τηλεοπτικών και κινηματογραφικών καναλιών για ένα κατ 'αποκοπή μηνιαίο τέλος. Η τηλεόραση YouTube είναι παρόμοια με υπηρεσίες όπως το SlingTV και το DirecTV Now, οι οποίες παρέχουν εναλλακτική λύση για την κοπή των καλωδίων και την δορυφορική τηλεόραση.

Αποποίηση ευθυνών - Αυτή η κριτική δημοσιεύθηκε στις 05/27/2011 από τον Barb Gonzalez - Από τότε έχουν αλλάξει πολλές πτυχές της υπηρεσίας ενοικίασης κινηματογραφικών ταινιών YouTube - όπως οι διαθέσιμοι τίτλοι ταινιών και οι υποστηριζόμενες συσκευές. Η αναθεώρηση ενημερώθηκε με τις πληροφορίες αυτές από τον Robert Silva.