Τα υπέρ και τα κατά της ASTRA32 3.50

Πλήρης αναθεώρηση του ASTRA32, του Εργαλείου Ελεύθερων Πληροφοριών Συστήματος για Windows

Το ASTRA32 είναι ένα δωρεάν εργαλείο πληροφοριών για τα Windows. Σαρώνει μέσω μιας ευρείας γκάμας εσωτερικών και εξωτερικών εξαρτημάτων υλικού και μπορεί ακόμη και να εκτοξευθεί από μια φορητή συσκευή. Αν και το ASTRA32 είναι τεχνικά ένα demo της πλήρους έκδοσης, εξακολουθεί να λειτουργεί πολύ καλά και έχει μόνο λίγους περιορισμούς.

ASTRA32 Βασικά

Υπάρχουν εννέα τμήματα στο ASTRA32 για να εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με τον επεξεργαστή , τη μητρική πλακέτα , τη μνήμη , τις συσκευές αποθήκευσης, την κάρτα γραφικών και τις οθόνες , το λειτουργικό σύστημα , το δίκτυο και τις θύρες.

Το ASTRA32 είναι συμβατό με εκδόσεις 32 και 64 bit των Windows 8, 7, Vista και XP. Υποστηρίζει επίσης Windows Server 2008/2003 και Windows 2000.

Σημείωση: Ανατρέξτε στην ενότητα "Τι ASTRA32 αναγνωρίζει" στο κάτω μέρος αυτής της ανασκόπησης για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις πληροφορίες υλικού και λειτουργικού συστήματος που μπορείτε να περιμένετε να μάθετε για τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το ASTRA32.

ASTRA32 Pros & amp; Μειονεκτήματα

Αν και το ASTRA32 μπορεί να είναι διεξοδικό, εξακολουθεί να έχει μερικά μειονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Οι σκέψεις μου για το ASTRA32

Μου αρέσει ότι παρόλο που το ASTRA32 λειτουργεί μόνο ως πρόγραμμα επίδειξης, μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε τεράστια λεπτομέρεια σε διάφορες συσκευές υλικού.

Είναι ατυχές το γεγονός ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ASTRA32 για να δημιουργήσετε λεπτομερείς αναφορές ή ακόμα και να αντιγράψετε χρήσιμες πληροφορίες από το παράθυρο του προγράμματος, αλλά πέρα ​​από αυτό το ζήτημα και το γεγονός ότι δεν βλέπετε σειριακούς αριθμούς, εξακολουθώ να το βρίσκω πολύ χρήσιμο ένα πρόγραμμα πληροφοριών συστήματος.

Κάθε πρόγραμμα όπως το ASTRA32 θα πρέπει να είναι διαθέσιμο σε φορητή μορφή, γι 'αυτό είναι υπέροχο ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μια μονάδα flash χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε τίποτα.

Τι προσδιορίζει το ASTRA32

Κατεβάστε το ASTRA32 v3.50