Τρόπος προσθήκης παραληπτών Bcc στο Outlook

Bcc στο Outlook για τη διατήρηση ανώνυμων διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από άλλους παραλήπτες

Χρησιμοποιώντας το πεδίο Bcc σάς επιτρέπει να στείλετε ένα αντίγραφο ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν ή περισσότερους παραλήπτες χωρίς να αποκαλύψετε τις άλλες διευθύνσεις στους άλλους παραλήπτες Bcc.

Χρησιμοποιώντας το πεδίο Bcc λειτουργεί ακριβώς όπως τα πεδία To και Cc στο Microsoft Outlook, αλλά εάν πρέπει ή όχι να χρησιμοποιήσετε το Bcc εξαρτάται από ορισμένες συνθήκες .

Το πεδίο Bcc είναι επίσης χρήσιμο για την αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε παραλήπτες που δεν έχουν γνωστοποιηθεί στο Outlook .

Τρόπος προσθήκης παραληπτών Bcc στο Outlook

Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε παραλήπτες Bcc στις νεότερες εκδόσεις του MS Outlook, όπως το 2016:

  1. Αν συνθέτετε ένα νέο μήνυμα, κάντε κλικ στην επιλογή Κορδέλα επιλογών στην κορυφή.
    1. Σε Bcc στο Outlook, όταν απαντάτε ή προωθείτε ένα μήνυμα, κάντε κλικ στο στοιχείο Bcc από την ενότητα Show Fields (Εμφάνιση πεδίων ) στο μενού κορδέλα μηνυμάτων (Message ribbon message ) και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο βήμα 3.
  2. Από την ενότητα Εμφάνιση πεδίων , επιλέξτε Bcc .
  3. Το πεδίο Bcc θα εμφανιστεί τώρα κάτω από τα κουμπιά To ... και Cc ....
  4. Στο Bcc ... , εισάγετε παραλήπτες των οποίων οι διευθύνσεις θέλετε να αποκρύψετε από άλλους παραλήπτες Bcc.
    1. Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τουλάχιστον μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πεδίο Προς ... ; αυτό μπορεί να είναι η δική σας διεύθυνση ή οποιοσδήποτε άλλος, αλλά να θυμάστε ότι οτιδήποτε βρίσκεται στο πεδίο To ... είναι ορατό σε κάθε παραλήπτη, ακόμα και σε εκείνους του Bcc.

Συμβουλή: Μπορείτε να παραλείψετε αυτά τα βήματα και να εισάγετε γρήγορα μια ηλεκτρονική διεύθυνση στο πεδίο Bcc ... κάνοντας κλικ στο πεδίο To ... όταν στέλνετε ένα email. Από εκεί, επιλέξτε ή περισσότερους παραλήπτες που θέλετε να Bcc και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Bcc -> από το κάτω μέρος του παραθύρου Select Names . Τέλος, κάντε κλικ στο OK για να επιστρέψετε στο μήνυμα με το επιλεγμένο email στο πεδίο Bcc ....

Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook 2007 , μπορείτε να κάνετε Bcc παραλήπτες από τη ρύθμιση Options> Show Bcc . Οι χρήστες του Outlook 2003 μπορούν να βρουν την επιλογή αντιγραφής οπτικού άνθρακα στο μενού Προβολή> Bcc .