Ένας οδηγός για την κατασκευή διαμερισμάτων στο The Sims 2: Apartment Life

Χρησιμοποιήστε έναν κωδικό εξαπατή για να χτίσετε condos, townhouses, και συνδεδεμένα διαμερίσματα

Στην επιφάνεια, δεν υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να δημιουργήσετε το δικό σας κτίριο διαμερισμάτων στο "The Sims 2: Apartment Life", αλλά πραγματικά χρειάζεται μόνο ένας κωδικός εξαπατήσει και οι σωστές πόρτες για την κατασκευή ενός διαμερίσματος.

Μπορείτε να οικοδομήσετε τρία διαφορετικά είδη διαμερισμάτων στο The Sims 2. Οι συγκυριαρχίες είναι χωριστά κτίρια διαμερισμάτων, οι οικίες είναι συνδεδεμένες αλλά κάθε μονάδα έχει ξεχωριστό γκαράζ και στέγη και τα συνδεδεμένα διαμερίσματα είναι κτίρια με πολλαπλά διαμερίσματα μέσα.

Το "The Sims 2: Apartment Life" είναι το τελικό πακέτο επέκτασης για το παιχνίδι "The Sims 2". Έρχεται με διαμερίσματα με και χωρίς κατοίκους.

Πώς να οικοδομήσουμε ένα διαμέρισμα στο The Sims 2

  1. Τοποθετήστε μια κατοικία. Εάν χτίζετε συνδεδεμένα διαμερίσματα, επιλέξτε μια παρτίδα 3x3. Για τα condos, πηγαίνετε με μια παρτίδα 3x4. Τα Townhouses κατασκευάζονται καλύτερα σε παρτίδες 5x2.
  2. Εισαγάγετε την παρτίδα στη λειτουργία Build / Buy.
  3. Σχεδιάστε το πολυκατάστημα σας. Σχεδιάστε τρία ή τέσσερα διαμερίσματα σε κάθε παρτίδα. Τοποθετήστε το θεμέλιο και χτίσετε τους εξωτερικούς τοίχους.
  4. Αγοράστε και τοποθετήστε τα προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως υδραυλικά, μετρητές, πόρτες, παράθυρα, σόμπα, ψυγείο, συναγερμοί καπνού, φώτα οροφής, σύστημα ασφαλείας και οποιαδήποτε αντικείμενα κατασκευής.
  5. Διακοσμήστε και απολαύστε πλήρως κάθε διαμέρισμα. Οι οικογένειες NPC θα χρησιμοποιήσουν τα έπιπλα.
  6. Προσθέστε ταπετσαρίες και δάπεδα.
  7. Προσθέστε μια πόρτα διαμερίσματος - μια μοναδική πόρτα διαχωριστή - σε κάθε διαμέρισμα. Ένα χαλί πρέπει να είναι στο διάδρομο. Αυτή πρέπει να είναι η μόνη είσοδος ή έξοδος στο διαμέρισμα. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ένα λόμπι. διακοσμήστε το.
  8. Τοπίο με κήπους, περιφράξεις, εξωτερικό φωτισμό και ίσως μια πισίνα.
  9. Κάντε μια "βόλτα γύρω" και βεβαιωθείτε ότι όλα τα αντικείμενα είναι στη θέση τους.
  10. Ανοίξτε το πλαίσιο εξαπάτησης πιέζοντας Ctrl + Shift + C και εισάγετε το changelotzoning apartmentbase .
  11. Το οικιακό γραμματοκιβώτιο αλλάζει σε ένα γραμματοκιβώτιο πολυκατοικιών διαμερισμάτων. Εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος εάν υπάρχει πρόβλημα με το διαμέρισμα, οπότε πρέπει να ελέγξετε για πολλαπλές εισόδους και τοποθέτηση πόρτας. Διορθώστε το πρόβλημα και πληκτρολογήστε ξανά τον κωδικό εξαπάτησης.
  1. Αποθηκεύστε και βγείτε από την παρτίδα και στη συνέχεια μετακινήστε μια νέα οικογένεια στο κτίριό σας.

Σημείωση: Μην αλλάζετε πολλά πίσω σε κατοικίες από ένα διαμέρισμα, αφού έχετε μετακομίσει σε μια οικογένεια.

Μπορείτε να αγοράσετε το The Sims 2: Apartment Life Expansion Pack για τον υπολογιστή σας στο Amazon.