Πριν εγκαταστήσετε ένα παιχνίδι υπολογιστή

Για να βεβαιωθείτε ότι το παιχνίδι έχει εγκατασταθεί σωστά, ακολουθήστε τα βήματα που πρέπει να κάνετε κάθε φορά που εγκαθιστάτε ένα νέο παιχνίδι. Χωρίς να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα, το παιχνίδι μπορεί να παγώσει, να μην εγκατασταθεί σωστά ή να σας δώσει μηνύματα σφάλματος. Τα παρακάτω βήματα έγιναν για έναν υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows.

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ δισκου

Το Cleanup Disk είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που θα διαγράψει τα μη απαραίτητα αρχεία. Θα διαγράψει τα αρχεία στον κάδο ανακύκλωσης, τον προσωρινό φάκελο αρχείων Internet, τα προσωρινά αρχεία και το φάκελο παραθύρων των προγραμμάτων λήψης. Αυτός είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να ελευθερώσετε χώρο στο δίσκο.

Ως εναλλακτική λύση για το Disk Clean-up, μπορείτε να κατεβάσετε το Crap Cleaner. Είναι αυτό που χρησιμοποιώ για να βεβαιωθώ ότι όλα τα ανεπιθύμητα και άχρηστα αρχεία έχουν φύγει.

ScanDisk

Το ScanDisk θα ψάξει στο σκληρό σας δίσκο για τις χαμένες μονάδες κατανομής και τα αρχεία και τους καταλόγους σταυρωτής σύνδεσης. Θα διορθώσει επίσης αυτόματα τα σφάλματα, εφόσον έχετε επιλέξει αυτή την επιλογή. Θα πρέπει να κάνετε ScanDisk περίπου μία φορά το μήνα, ανεξάρτητα από το εάν εγκαθιστάτε λογισμικό. Θα βοηθήσει τον υπολογιστή σας να λειτουργεί ομαλά και θα μειώνει τα σφάλματα.

Ανασυγκρότηση δίσκου

Η Ανασυγκρότηση Δίσκων θα οργανώσει τα αρχεία στον σκληρό σας δίσκο, ώστε να μπορεί να ανακτήσει εύκολα τα αρχεία. Είναι σαν να βάλετε τα βιβλία σας κατά σειρά από τον συγγραφέα. Εάν τα αρχεία δεν είναι διατιθέμενα, ο υπολογιστής διαρκεί περισσότερο για να βρείτε τα αρχεία σας. Τα παιχνίδια και οι άλλες σας εφαρμογές θα τρέξουν γρηγορότερα μόλις ο σκληρός σας δίσκος εκτονωθεί.

Κλείστε όλα τα προγράμματα

Όταν ανοίξετε το πρόγραμμα εγκατάστασης για ένα νέο παιχνίδι, θα δείτε πιθανώς μήνυμα που σας ζητά να κλείσετε όλα τα προγράμματα προτού συνεχίσετε. Κλείστε όλα τα παράθυρα που έχετε ανοίξει. Για να κλείσετε τα στοιχεία που εκτελούνται στο παρασκήνιο, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την εντολή Control - Alt - Delete και να κλείσετε κάθε φορά κάθε φορά. Προχωρήστε με προσοχή. Εάν δεν είστε βέβαιοι για το τι είναι ένα πρόγραμμα, καλύτερα να το αφήσετε μόνο του.