Πώς να στείλετε ένα μήνυμα σε μια λίστα διανομής στο Outlook

Εξοικονομήστε χρόνο αποστέλλοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια λίστα διανομής

Χρησιμοποιώντας μια λίστα διανομής στο Outlook, μπορείτε να στείλετε εύκολα το ίδιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια ομάδα παραληπτών. Η δημιουργία μιας λίστας αλληλογραφίας διανομής στο Outlook είναι εύκολη και διασκεδαστική, αλλά είναι μόνο η μισή διασκέδαση. Το καλύτερο μισό της διασκέδασης αλληλογραφίας της ομάδας χρησιμοποιεί τη λίστα διανομής για να στείλει μηνύματα στο Outlook και να τα βγάλει μαγικά σε όλα τα μέλη της λίστας αμέσως.

Πώς να στείλετε ένα μήνυμα σε μια λίστα διανομής στο Outlook

Για να στείλετε το ίδιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια ολόκληρη λίστα διανομής στο Outlook:

  1. Δημιουργήστε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook επιλέγοντας Αρχείο | Νέα | Μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το μενού.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Για ....
  3. Επισημάνετε την επιθυμητή λίστα διανομής .
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Bcc -> .
  5. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο πεδίο δίπλα στο κουμπί To -> . Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα περιγραφικό όνομα στο πεδίο Προς : . Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει το περιγραφικό όνομα μπροστά από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και περιβάλλει τη διεύθυνσή σας με < και > . Για παράδειγμα, το πεδίο To ενός μηνύματος σε μια λίστα Phytocodex θα πρέπει να έχει την εξής μορφή: Phytocodex .
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .
  7. Επεξεργαστείτε το μήνυμά σας εάν είναι απαραίτητο
  8. Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή για να στείλετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους χρήστες της λίστας διανομής που επιλέξατε.

Επειδή η διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βρίσκεται στο πεδίο Προς του μηνύματος στη λίστα, θα λάβετε ένα αντίγραφο. Αυτό δεν υποδηλώνει σφάλμα.

Ευέλικτα μηνύματα λίστας

Για πιο σύνθετα ηλεκτρονικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εξατομικευμένα μηνύματα, μεταβείτε σε ένα μαζικό add-on για το Outlook. Η λειτουργία συγχώνευσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook είναι μια άλλη, αν και δύσκολη επιλογή.