Συχνές ερωτήσεις για τα βασικά προγράμματα εύρεσης

Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το λογισμικό εύρεσης κλειδιού προϊόντος

Μερικά δημοφιλή κομμάτια στον κατάλογο λίστας προϊόντων μας και το εμπορικό μας βασικό ευρετήριο λιστών προϊόντων - και τα δύο αφορούν, τα μαντέψατε, τα βασικά προγράμματα εύρεσης.

Υποθέτω ότι είναι φυσικό τότε ότι τα άρθρα αυτά παράγουν τη μεγάλη πλειοψηφία των ερωτήσεων που λαμβάνω μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να σας βοηθήσω λίγο πιο γρήγορα και να μειώσετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου, έχω συγκεντρώσει αυτές τις Συνήθεις Ερωτήσεις για να απαντήσω στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που λαμβάνω σχετικά με αυτά τα προγράμματα που σας βοηθούν να βρείτε τα χαμένα κλειδιά προϊόντος .

Σημείωση: Εκτός από τις ακόλουθες ερωτήσεις σχετικά με τα βασικά προγράμματα εύρεσης, μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα Windows Product Key FAQ που απαντούν σε πολλές συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τους κωδικούς κλειδιών προϊόντος των Windows.

& # 34; Τα προγράμματα εύρεσης εμπορικών προϊόντων του προϊόντος είναι καλύτερα από τα δωρεάν προγράμματα; & # 34;

Δεν είναι απαραιτήτως, όχι. Ακριβώς επειδή ένα πρόγραμμα κλειδιού εύρεσης κοστίζει περισσότερο από $ 0,00 δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι καλύτερο από οποιονδήποτε από τους ελεύθερους κλειδιά εύρεσης.

Όσον αφορά την εύρεση ενός κλειδιού προϊόντος των Windows, οποιοδήποτε από τα δωρεάν προγράμματα εύρεσης κλειδιών θα το κάνει αυτό. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε έναν εμπορικό κλειδί εύρεσης μόνο για να βρείτε το κλειδί προϊόντος των Windows.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο δημιούργησα τη λίστη με τους βασικούς εμπορικούς φακέλους ήταν η παροχή πρόσθετων επιλογών για την εύρεση κλειδιών προϊόντος και σειριακών αριθμών για πιο σκοτεινά προγράμματα.

Για σχεδόν όλους, οποιοδήποτε από τα κορυφαία δωρεάν εργαλεία εύρεσης κλειδιών όπως το Belarc Advisor ή το Magical Jelly Bean Keyfinder ή είναι το μόνο που θα χρειαστείτε ποτέ.

& # 34; Γιατί το εργαλείο εύρεσης κλειδιών βρει διαφορετικό κλειδί προϊόντος των Windows από αυτό στο αυτοκόλλητο στον υπολογιστή μου; & # 34;

Εάν ο υπολογιστής σας κατασκευάστηκε από μια μεγάλη εταιρεία όπως η Dell, η Sony, η Gateway κ.λπ., τότε το κλειδί προϊόντος που βρήκε ο βασικός εντοπιστής ήταν πολύ πιθανό ένα γενικό κλειδί προϊόντος που η Microsoft επιτρέπει στον κατασκευαστή να χρησιμοποιεί, ώστε να είναι εύκολο για αυτούς να παράγουν μαζικά υπολογιστές .

Αυτό το γενικό κλειδί προϊόντος ΔΕΝ θα λειτουργήσει εάν το χρησιμοποιήσετε για την επανεγκατάσταση των Windows . Θα πρέπει επίσης να σημειώσω εδώ ότι ένα εμπορικό κλειδί πρόγραμμα εύρεσης δεν θα βρει ένα διαφορετικό κλειδί έτσι δεν πληρώνουν χρήματα για ένα σκέφτεται θα πάρετε ένα διαφορετικό κλειδί προϊόντος.

Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το κλειδί προϊόντος που υπάρχει στο αυτοκόλλητο που είναι προσαρτημένο στον υπολογιστή σας και όχι αυτό που εντοπίζει κάποιο εργαλείο εύρεσης κλειδιού. Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε το κλειδί προϊόντος, ίσως χρειαστεί να ζητήσετε ένα νέο από τη Microsoft .

Εάν, ωστόσο, έχετε ήδη επανεγκαταστήσει τα Windows χρησιμοποιώντας τον αποκλειστικό σας αριθμό-κλειδί προϊόντος, τότε το κλειδί που εντοπίστηκε από οποιονδήποτε βασικό εντοπιστή θα είναι το σωστό που θα χρησιμοποιηθεί για την επανεγκατάσταση των Windows.

Συμβουλή: Είναι πολύ εύκολο να αλλάξετε το κλειδί προϊόντος των Windows από τη γενική έκδοση που χρησιμοποιείται από τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας στο μοναδικό κλειδί που υπάρχει στο αυτοκόλλητο του προϊόντος-κλειδιού. Δείτε πώς αλλάζω το κλειδί προϊόντος των Windows; για λεπτομερείς οδηγίες.

Σημείωση: Οι υπολογιστές που αναπτύσσονται σε μεγάλα εταιρικά δίκτυα χρησιμοποιούν συχνά έναν κεντρικό διακομιστή διαχείρισης κλειδιών (KMS) για την αυτόματη ενεργοποίηση των Windows σε αυτούς τους υπολογιστές. Η Microsoft δημοσιεύει αυτά τα κλειδιά KMS τα οποία, όπως τα γενικά κλειδιά προϊόντος που ήδη αναφέραμε παραπάνω, δεν θα λειτουργήσουν κατά την επανεγκατάσταση των Windows.

& # 34; Κανένα από τα βασικά προγράμματα εύρεσης που χρησιμοποιώ βρίσκει το κλειδί προϊόντος μου! & # 34;

ή

& # 34; Οποιαδήποτε βασική εύρεση θα εμφανιστεί για το κλειδί προϊόντος μου είναι BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB! & # 34;

ή

Ο κλειδωμένος ανιχνευτής που προσπάθησα βρήκα μόνο τα τελευταία πέντε ψηφία του κλειδιού προϊόντος μου, αλλά τα υπόλοιπα ήταν όλα τα B & # 39; s! & # 34;

Ορισμένες εκδόσεις των Windows (και ορισμένων άλλων προϊόντων της Microsoft) διατίθενται μέσω της λεγόμενης άδειας όγκου . Σε αυτούς τους τύπους διανομών, ένα κλειδί προϊόντος μοιράζεται μεταξύ οποιωνδήποτε από πέντε έως χιλιάδες εγκαταστάσεις λογισμικού, ανάλογα με την άδεια, επομένως η επαλήθευση του προϊόντος αντιμετωπίζεται διαφορετικά.

Βασικά, αυτό σημαίνει ότι το κλειδί προϊόντος σας δεν είναι αποθηκευμένο στο μητρώο και δεν θα μπορεί να το βρει κανένα πρόγραμμα εύρεσης κλειδιού προϊόντος. Δεν μπορείτε να βρείτε κάτι που δεν υπάρχει εκεί. Το καλύτερο στοίχημά σας σε αυτή την περίπτωση είναι να επικοινωνήσετε με τον πάροχο του αντιγράφου των Windows και να ζητήσετε ένα κλειδί προϊόντος αντικατάστασης.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το κλειδί προϊόντος και την ενεργοποίηση του προϊόντος με το σύστημα χορήγησης αδειών χρήσης της Microsoft εδώ.

& # 34; Θα δημιουργήσει ένα βασικό πρόγραμμα εύρεσης ενός μοναδικού κλειδιού προϊόντος για το λογισμικό μου; & # 34;

Όχι. Τα βασικά προγράμματα εύρεσης δεν είναι γεννήτριες κλειδιών . Ένα πρόγραμμα εύρεσης κλειδιών θα εντοπίσει μόνο το κλειδί ενός ήδη εγκατεστημένου προγράμματος και μόνο αν το συγκεκριμένο εργαλείο εύρεσης κλειδιού υποστηρίζει αυτό το πρόγραμμα.

Όταν χρησιμοποιώ το [key finder program], το πρόγραμμα προστασίας από ιούς μου προειδοποιεί ότι το πρόγραμμα μπορεί να είναι ιός ή άλλη απειλή! & # 34;

Ορισμένα προγράμματα προστασίας από ιούς λανθασμένα σημαίνουν διάφορα δημοφιλή προγράμματα εύρεσης κλειδιών ως κακόβουλα προγράμματα. Τα βασικά προγράμματα εύρεσης προσπελαύνουν τμήματα του μητρώου των Windows τα οποία αυτά τα προγράμματα εντοπίζουν ως δυνητικά απειλητική συμπεριφορά, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

Σημαντικό: Πρέπει πάντα να είστε προσεκτικοί όταν το πρόγραμμα προστασίας από ιούς σας προειδοποιεί για μια απειλή. Μην πάρετε μόνο τη λέξη μου για την ασφάλεια οποιουδήποτε προγράμματος για το οποίο είστε προειδοποιημένοι. Ελέγξτε τον ιστότοπο του εύρεσης κλειδιού για πληροφορίες και πραγματοποιήστε κάποια έρευνα για να δείτε αν άλλοι είχαν παρόμοιες εμπειρίες. Είναι πάντα πιθανό η προειδοποίηση να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

& # 34; Θα εντοπίσει ένας βασικός εντοπιστής έναν σειριακό αριθμό ή έναν αριθμό-κλειδί προϊόντος για ένα πρόγραμμα που απεγκαταστήθηκα; & # 34;

Ίσως, αλλά πιθανότατα όχι. Όταν αποσυνδέετε σωστά ένα πρόγραμμα, οι καταχωρήσεις του στο μητρώο που σημειώνουν τον σειριακό αριθμό ή το κλειδί προϊόντος αφαιρούνται συνήθως.

Τώρα, αυτό δεν συμβαίνει πάντα , οπότε σίγουρα δεν βλάπτει να δοκιμάσετε έναν ή περισσότερους ελεύθερους κλειδιά. Ίσως τυχερός.

Αν έχετε πρόσφατα καταργήσει την εγκατάσταση του προγράμματος, μπορείτε να προσπαθήσετε να επαναφέρετε τα δεδομένα μητρώου του προγράμματος χρησιμοποιώντας το βοηθητικό πρόγραμμα Επαναφορά Συστήματος (System Restore) και, στη συνέχεια, εκτελέστε τον αγαπημένο σας εύρεση κλειδιών μετά την ολοκλήρωσή του.

Εάν έχετε ήδη μορφοποιήσει το σκληρό δίσκο μου, ένα κλειδί πρόγραμμα εύρεσης θα εξακολουθεί να βρίσκει το κλειδί προϊόντος των Windows; & # 34;

Όχι, όχι χωρίς πολλή δουλειά και καλή τύχη τύχης.

Η μόνη σας ελπίδα σε αυτή την κατάσταση θα ήταν να χρησιμοποιήσετε λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων για να επαναφέρετε τα δεδομένα από τη διαμορφωμένη μονάδα δίσκου. Θα μπορούσατε στη συνέχεια να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε έναν κύριο εντοπισμό αλλά μόνο αν είχατε την τύχη να ανακτήσετε το μητρώο των Windows.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα πρόγραμμα εύρεσης κλειδιών για να βρω το κλειδί προϊόντος των Windows αν δεν μπορώ να εκκινήσω τα Windows; & # 34;

Προφανώς αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα. Ο πιο πιθανός λόγος που θα θέλατε να κάνετε επανεγκατάσταση των Windows είναι κατά πρώτον επειδή κάποιο πρόβλημα σας εμπόδισε να έχετε πρόσβαση σε αυτό. Φυσικά δεν μπορείτε να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα εύρεσης κλειδιού εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα Windows.

Η λύση εδώ είναι να μετακινήσετε τον σκληρό δίσκο που περιέχει το μη bootable partition των Windows σε έναν υπολογιστή που λειτουργεί. Εγκαταστήστε στον υπολογιστή εργασίας ένα πρόγραμμα εύρεσης κλειδιών που υποστηρίζει τη φόρτωση μιας θήκης μητρώου από ένα άλλο διαμέρισμα των Windows ( Magical Jelly Bean Keyfinder ) και στη συνέχεια τοποθετήστε τον εντοπιστή κλειδιών στην εγκατάσταση των Windows στον σκληρό δίσκο που μόλις εγκαταστήσατε.

Υποθέτοντας ότι το μητρώο δεν είναι κατεστραμμένο, το πρόγραμμα εύρεσης κλειδιών θα πρέπει να βρει το κλειδί προϊόντος που χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση των Windows σε αυτόν τον σκληρό δίσκο.

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με τα βασικά προγράμματα εύρεσης που δεν έχω απαντήσει παραπάνω;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα.