Οι 7 καλύτερες τηλεοράσεις 4K 65 ιντσών που αγοράζουν το 2018

Δημιουργήστε την προσωπική σας κινηματογραφική αίθουσα με αυτές τις μεγάλες, 4Κ τηλεοράσεις

Μετατρέψτε το σπίτι σας σε προσωπικό κινηματογράφο με τηλεόραση 4K 65 ιντσών. Με ανάλυση 3840 x 2160, ο ορισμός 4K συσκευάζει τέσσερις φορές περισσότερα εικονοστοιχεία από τις τηλεοράσεις HD. Το αποτέλεσμα είναι πλουσιότερη αντίθεση, φωτεινότερο χρώμα και πιο ζωντανή εμπειρία προβολής. Η τελευταία παρτίδα τηλεοράσεων 65 ιντσών είναι ελαφρύτερη από ποτέ, τοποθετημένη εύκολα σε έναν τοίχο με ελάχιστα κορδόνια ή ακαταστασία, μετατρέποντας το δωμάτιό σας σε ένα υπερσύγχρονο κέντρο ψυχαγωγίας. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Αυτή η premium 4K HDR TV από τη Sony προσφέρει αξιοσημείωτο χρώμα και αντίθεση χάρη στον επεξεργαστή 4K HDR X1. Ο επεξεργαστής είναι ο τελευταίος σχεδιασμός της Sony και προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ επεξεργασίας εικόνας σε πραγματικό χρόνο από τις προηγούμενες εκδόσεις. Η τεχνολογία HDR Remaster βασισμένη σε αντικείμενα μπορεί να βελτιστοποιήσει και να ανιχνεύσει κάθε αντικείμενο σε μια εικόνα για να βελτιστοποιήσει ακόμα και το περιεχόμενο χωρίς HDR και να το μετατρέψει σε ποιότητα 4Κ. Το αποτέλεσμα είναι πιο ρεαλιστικό περιεχόμενο που προσφέρει εξαιρετικές λεπτομέρειες και σαφήνεια. Τα χρώματα είναι φυσικά και αυθεντικά, χάρη στην οθόνη TRILUMINOS που φέρνει περισσότερες αποχρώσεις χρώματος, ενώ η χαρτογράφηση Bit προσθέτει χιλιάδες αποχρώσεις και διαβαθμίσεις φωτός.

Το AndroidTV τροφοδοτεί την έξυπνη τεχνολογία, παρουσιάζοντάς σας χιλιάδες εφαρμογές σε μια στιγμή. Συνδυάστε το με τη ζωντανή ροή τηλεόρασης του PlayStation Vue χωρίς συμβόλαιο ή αμοιβή, κάτι που σας δίνει τα σπορ και τις εκπομπές κατά παραγγελία που θέλετε χωρίς το κόστος ενός λογαριασμού ή πακέτου καλωδίων. Το απομακρυσμένο σύστημα διαθέτει ενσωματωμένη φωνητική αναζήτηση με τη δύναμη της Google να μεταφράζει μέχρι 42 γλώσσες, έτσι ώστε να έχετε έναν εύκολο τρόπο να βρείτε τις εκπομπές που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τις καλύτερες τηλεοράσεις Sony .

Οι τηλεοράσεις OLED έχουν τη δυνατότητα να απενεργοποιούν μεμονωμένα εικονοστοιχεία, παρέχοντας ασύγκριτο σκοτάδι και καθαρότερο μαύρο χρώμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των γειτονικών χρωμάτων, τα οποία στη συνέχεια παρέχουν την καλύτερη διαθέσιμη αντίθεση. Αυτή η 4K OLED TV από την LG είναι ένα premium μοντέλο με εξαιρετικά κινηματογραφική έκφραση (και έκπληξη, έκπληξη, έχει εξαιρετική αντίθεση). Η εκπληκτική απεικόνιση συμπληρώνεται από εξαιρετικό ήχο, χάρη στο Dolby Atmos, το ίδιο που χρησιμοποιείται σε υπερσύγχρονα θέατρα. Ο ζωντανός χρωματικός και κινηματογραφικός ήχος ενισχύεται περαιτέρω από μια ευρεία οπτική γωνία που δίνει εξαιρετική θέα σε κάθε κάθισμα του δωματίου. Η τηλεόραση είναι επίσης λεπτή ξυριστική, επομένως συνδυάζεται αβίαστα στον τοίχο ή οπουδήποτε θέλετε να την τοποθετήσετε.

Στη συνέχεια, μπορείτε να περιηγηθείτε ταινίες και περιεχόμενο με τη λειτουργικότητα του webOS 3.5 Smart TV. Και όταν το συνδυάζετε με το τηλεχειριστήριο LG Magic, είναι ευκολότερο από ποτέ να περιηγηθείτε στα ψηφιακά μέσα. Ακουμπήστε απλά τον καρπό ή πατήστε ένα κουμπί για να ελέγξετε την ψυχαγωγία σας.

Η πιο πρόσφατη τηλεόραση 4K της 65 ιντσών της Samsung διαθέτει ζωντανή ποικιλία χρωμάτων με εξαιρετική αντίθεση, προϊόν 4K Color Drive της Samsung και 4K HDR Pro. Το HDR είναι η πιο πρόσφατη τάση στην τεχνολογία βίντεο, παρέχοντας βαθύτερα και φωτεινότερα χρώματα και σαφήνεια, που πραγματικά φέρνει σε επαφή τις εικόνες. Η Samsung περιλαμβάνει επίσης την τεχνολογία Essential Black Pro που δημιουργεί μαύρες αποχρώσεις μαύρου χρώματος για μια πιο συναρπαστική εμπειρία προβολής που πλαισιώνει το χρώμα ακόμη περισσότερο. Όλα αυτά παρουσιάζονται σε οθόνη 4K UHD και έχουν μεταξωτό ρυθμό ανανέωσης 120hz.

Εκτός από τη ζωντανή οθόνη, η τηλεόραση φέρνει ενσωματωμένη έξυπνη τεχνολογία. Το ενσωματωμένο Wi-Fi και το Samsung Smart Hub βάζουν όλες τις αγαπημένες σας πλατφόρμες streaming και εφαρμογές μαζί σε ένα μέρος. Η δράση ελέγχεται από το OneRemote της Samsung, το οποίο ανιχνεύει και ελέγχει αυτόματα όλες τις συνδεδεμένες συσκευές για μια πιο απλή εμπειρία προβολής.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τις καλύτερες τηλεοράσεις της Samsung .

Αυτό το μοντέλο 65 "4K είναι λίγο πιο οικονομικό από άλλα σε αυτή τη λίστα, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία προβολής. Με αποτελεσματικό ρυθμό ανανέωσης 120Hz και φωτεινό φωτισμό LED, μπορείτε να περιμένετε πραγματικό χρώμα και δράση. Η σκηνή βελτιστοποίησης σκηνών ενεργοποιεί το HDR στο μέγιστο δυναμικό του σε κάθε στιγμή, ενώ η τεχνολογία IPS παρουσιάζει ισχυρό λόγο αντίθεσης που παραμένει συνεπής ακόμη και σε μεγάλες γωνίες. Το webOS 3.5 της LG σας φέρνει όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές βίντεο συνεχούς ροής, καθώς και 70 δωρεάν κανάλια Internet υψηλής ποιότητας.

Οι τηλεοράσεις Roku Smart της TCL είναι οι πωλήσεις του αριθ. 1 σε διάφορες κατηγορίες, χάρη στο προσιτό σημείο τιμών τους και την έξυπνη λειτουργικότητα της έξυπνης τηλεόρασης. Αυτό το μοντέλο 4K 65 ιντσών 20 ιντσών φέρνει 4000 κανάλια συνεχούς ροής και περισσότερες από 450.000 ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια. Το μενού είναι απλό στην πλοήγηση, χρησιμοποιώντας μια διεπαφή κεραμιδιών με λειτουργία αναζήτησης για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μια ισχυρή εφαρμογή για κινητά και απλό τηλεχειριστήριο καθιστούν τα πάντα πιο εύκολο να πλοηγηθείτε.

Η ευκρίνεια εικόνας 4K Ultra HD έχει έντονο χρώμα και αντίθεση, ενώ το High Dynamic Range φέρνει στη ζωή τη φωτογραφία. Ένας ρυθμός ανανέωσης των 120Hz μειώνει τις θολές κίνησης και οι επιλογές συνδεσιμότητας όπως USB, HDMI και Ethernet σας φέρνουν στο Διαδίκτυο.

Αυτή η τηλεόραση QLED από τη Samsung βασίζεται στην ιδιόκτητη τεχνολογία Quantum Dots. Αυτό επιτρέπει σκούρο μαύρο χρώμα που μπορεί να προσφέρει έντονη αντίθεση με τα περισσότερα από δισεκατομμύρια αποχρώσεις και 100 τοις εκατό έγχρωμο όγκο. Ως αποτέλεσμα, η τηλεόραση προσφέρει ελίτ αντίθεση για μια πανέμορφη εικόνα. Μια ταχύτητα κίνησης 240 φέρνει τη δράση στη ζωή χωρίς καμία θόλωση της κίνησης, έτσι το περιεχόμενο του αθλητισμού και οι ταινίες δράσης φαίνονται τραγανές και ομαλές.

Ο σχεδιασμός της τηλεόρασης διαθέτει ένα απέραντο σχεδιασμό 360 μοιρών που κάνει την οθόνη να λιώσει στον τοίχο, ώστε να φαίνεται κομψή από κάθε κατεύθυνση. Η νέα αόρατη σύνδεση της Samsung σάς επιτρέπει να τοποθετήσετε την τηλεόραση στον τοίχο χωρίς κενό, ενώ το One Connect Box εξομαλύνει όλες τις συνδέσεις σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεστε τα καλώδια και τα πρόσθετα κουτιά που εξολοθρεύουν τον χώρο σας.

Οι καμπύλες τηλεοράσεις σας περιβάλλουν με τη δράση και αυτή η τηλεόραση 65 ιντσών από τη Samsung προσφέρει εκπληκτικές εικόνες 4K με ευρύ φάσμα χρωμάτων και αντιθέσεων. Το 4K Color Drive Pro φέρνει μια εκτεταμένη γκάμα χρωμάτων που φωτίζουν την όμορφα καμπύλη οθόνη, ενώ ο οπίσθιος φωτισμός LED με άκρη προσφέρει καλό αντίθεση και μαύρα επίπεδα. Ακόμα και το παλαιότερο περιεχόμενο φαίνεται ένδοξο, χάρη στην UHD Upscaling που φέρνει HD και SD στην περιοχή 4K. Ο ρυθμός κίνησης 120 (ρυθμός ανανέωσης 60Hz) διατηρείται με δράση. Η τηλεόραση διαθέτει επίσης ένα τηλεχειριστήριο και ο επεξεργαστής τετραπλού πυρήνα σάς βοηθά να εναλλάσσετε εύκολα μεταξύ των εφαρμογών.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .