Οι καλύτεροι παίκτες αναπαραγωγής DVD

Παρόλο που το DVD έδωσε τη θέση του σε Blu-ray, Ultra HD Blu-ray και streaming μέσω διαδικτύου, αν έχετε HDTV ή ακόμα και 4K Ultra HDTV και δεν θέλετε να ξοδέψετε τα χρήματα για ένα Blu-ray ή Ultra HD Blu -η συσκευή αναπαραγωγής δίσκων με δίσκους, ένα αναβαθμισμένο DVD player μπορεί ακόμα να κάνει τα DVD σας να φαίνονται καλύτερα. Εδώ είναι μερικές μεγάλες συσκευές αναπαραγωγής DVD με upscaling 1080p να εξετάσει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από το 2013, οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν κάνουν πλέον νέα μοντέλα DVD player, αλλά έχουν συνεχίσει τα ίδια μοντέλα για δύο ή περισσότερα χρόνια, χωρίς αλλαγές. Η λίστα που ακολουθεί περιλαμβάνει ορισμένες από αυτές τις μάρκες / μοντέλα καθώς και μερικές νεότερες. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ πολλών από τους παίκτες σε αυτήν την λίστα.

Καλύτερο συνολικά - Philips DVP2880

Αναπαραγωγέας DVD Philips DVP2880 1080p. Εικόνα ευγενική παραχώρηση του Amazon

Η αναβάθμιση 1080p μέσω HDMI δεν είναι το μόνο πρακτικό χαρακτηριστικό αυτής της ειδικής έκδοσης του Philips DVP2880. Αυτός ο παίκτης θα παίξει σχεδόν οποιοδήποτε εμπορικό ή οικιακό εγγεγραμμένο DVD και CD (συγγνώμη, όχι Blu-ray ή HD-DVD). Επιπλέον, το DVP2880 είναι συμβατό με NTSC και PAL και είναι ελεύθερο κώδικα περιοχής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παίξετε DVDs από οπουδήποτε στον κόσμο και να τα δείτε σε οποιαδήποτε τηλεόραση.

Δύο πρόσθετα μπόνους περιλαμβάνουν Divx Ultra Πιστοποίηση και αναπαραγωγή εικόνων ακίνητων εικόνων, μουσικής και βίντεο που είναι αποθηκευμένες σε μονάδα μνήμης flash USB. Το Philips DVP2880 σίγουρα αξίζει να το ελέγξετε, είτε είστε σε προϋπολογισμό είτε όχι. Περισσότερο "

Καλύτερη συνολικά: Runner Up - Samsung DVD-C500

Samsung DVD-C500 DVD Player. Εικόνα ευγενική παραχώρηση του Amazon

Αυτό το Samsung DVD-C500 διαθέτει όλα όσα θα περιμένατε από ένα DVD player, συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής DVD / CD και της εξόδου bitstream Dolby Digital / DTS. Ωστόσο, αυτή η μονάδα προσφέρει επίσης αναβάθμιση μέχρι 1080p μέσω της διασύνδεσης HDMI.

Το DVD-C500 είναι μια καλή επιλογή εάν διαθέτετε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας HDTV, αλλά δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά έναν ολοκληρωμένο δίσκο Blu-ray Disc. Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν διαθέτετε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, αυτή η μονάδα διαθέτει όλες τις επιλογές εξόδου ενός τυπικού DVD player και διατίθεται στην ίδια τιμή με πολλές μονάδες "προϋπολογισμού".

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι αυτή η έκδοση του DVD-C500 είναι ελεύθερη από κωδικό πολυ-συστήματος και κωδικό περιοχής, η οποία επιτρέπει στους οπαδούς των κινηματογραφικών ταινιών να βλέπουν DVD από άλλα μέρη του κόσμου.

Αυτό είναι σίγουρα ένα DVD player για να εξετάσει. Περισσότερο "

Καλύτερη αναβάθμιση βίντεο για την τιμή - Sony DVP-SR510H

Αναπαραγωγέας DVD Sony DVP-SR510H 1080p. Εικόνα ευγενική παραχώρηση του Amazon

Εάν δεν είστε έτοιμοι να κάνετε το άλμα στο Blu-ray, ή απλώς προτιμάτε το DVD, το DVP-SR510H μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε. Το DVP-SR510H είναι μια λεπτή συσκευή αναπαραγωγής που διαθέτει HDMI με δυνατότητα αναβάθμισης 720p / 1080i / 1080p και συμβατότητα αναπαραγωγής με τα τυπικά DVD, τις περισσότερες εγγράψιμες μορφές DVD, τα VCD και τα CD (συμπεριλαμβανομένων των CD-R / RW και των φωτογραφιών CD JPEG).

Επιπλέον, το DVP-SR510H διαθέτει μια ποικιλία ρυθμίσεων εικόνας για την τελειοποίηση της ποιότητας της εικόνας, καθώς και μια χρήσιμη λειτουργία συγχρονισμού A / V. Αν ψάχνετε για ένα αναβαθμισμένο DVD player για περίπου $ 50, δείτε το Sony DVP-SR510H. Περισσότερο "

Στερεά βασικά - Sylvania SDVD1096

Αναπαραγωγέας DVD Sylvania SDVD1096. Αναπαραγωγέας DVD Sylvania SDVD1096

Το Sylvania SDVD1096 είναι μια συσκευή αναπαραγωγής DVD πλήρους μεγέθους που διαθέτει σχεδίαση μπροστινού πίνακα που ενσωματώνει ένα εύκολο στην ανάγνωση οθόνη και ενσωματωμένα χειριστήρια (περιλαμβάνει επίσης ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο). Φυσικά, παίζει DVD και CD, αλλά αυτό που είναι σπουδαίο είναι ότι τα DVDs μπορούν να αναβαθμιστούν σε 1080p, καθιστώντας το ένα καλό αγώνα για μια HDTV.

Η συνδεσιμότητα βίντεο περιλαμβάνει εξόδους HDMI, σύνθετου σήματος και συνιστωσών βίντεο, αλλά να θυμάστε ότι η αναβάθμιση βίντεο 1080p παρέχεται μόνο μέσω HDMI. Η συνδεσιμότητα ήχου περιλαμβάνει αναλογικές στερεοφωνικές και ψηφιακές ομοαξονικές εξόδους - και, φυσικά, η έξοδος HDMI παρέχει επίσης ήχο.

Αν ψάχνετε για ένα πραγματικά βασικό DVD player που παρέχει ακόμη ενσωματωμένη αναβάθμιση βίντεο, ελέγξτε το Sylvania SDVD1096. Περισσότερο "

Τιμητική μνεία - Funai DP170FX4

Funai DP170FX4. Εικόνες ευγενική προσφορά του Amazon

Το Funai είναι ένα γνωστό εμπορικό σήμα σε φθηνά προϊόντα ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, και αυτή η τάση ακολουθεί τις συσκευές αναπαραγωγής DVD. Το DP170FX4 είναι μια συσκευή αναπαραγωγής DVD που αναπαράγει DVD και CD, αλλά με την πρόσθετη τεχνολογία που παρέχει μέχρι και 1080p αναβάθμιση βίντεο για αναπαραγωγή DVD όταν χρησιμοποιεί την έξοδο HDMI. Ωστόσο, εάν δεν διαθέτετε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας - μπορείτε να συνδέσετε το DP170FX4 σε παλιές τηλεοράσεις, στις οποίες έχω μόνο είσοδο σύνθετου ή συνιστωσικού βίντεο. Για ήχο, το DP170FX4 μπορεί να παράγει στερεοφωνικό αναλογικό 2 καναλιών, καθώς και ήχο Surround bitstream Dolby Digital όταν χρησιμοποιείται η έξοδος HDMI. Τα χαρακτηριστικά ελέγχου περιλαμβάνουν την αργή κίνηση 3 βημάτων προς τα εμπρός - και αν θέλετε να πάρετε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάτι, το DP170FX4 παρέχει επίσης μια λειτουργία ζουμ 3 βημάτων. Περισσότερο "

Τιμητική Εισαγωγή - Το Panasonic DVD-S700

DVD Player DVD-S700 της Panasonic. Εικόνα ευγενική παραχώρηση του Amazon

Εάν εξακολουθείτε να είστε ανθεκτικοί στο να κάνετε άλμα στο Blu-ray και πρέπει να αντικαταστήσετε τη συσκευή αναπαραγωγής DVD, ανατρέξτε στο Panasonic DVD-S700 (Region Code Free Edition).

Αυτή η μονάδα μέτριας τιμής περιλαμβάνει HDMI με αναβάθμιση 720p / 1080i / 1080p, αναπαραγωγή DVD-Video / -R / -RW, CD / -R / -RW, VCD, WMA, MP3-CD, JPEG-CD. Επιπλέον, το DVD-S700 διαθέτει επίσης είσοδο USB για αναπαραγωγή αρχείων ψηφιακής μουσικής και φωτογραφιών. Ωστόσο, πρέπει να επισημανθεί ότι ο ήχος είναι προσβάσιμος μόνο μέσω HDMI και αναλογικών στερεοφωνικών εξόδων - δεν παρέχονται έξοδοι ψηφιακού οπτικού ή ψηφιακού ομοαξονικού ήχου.

Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό που περιλαμβάνεται είναι το "Power Resume". Αν έχετε διακοπή ρεύματος κατά την παρακολούθηση του DVD σας, η συσκευή αναπαραγωγής κάνει αυτόματα ένα σημείο σελιδοδείκτη. Όταν αποκατασταθεί η τροφοδοσία της συσκευής αναπαραγωγής, μπορείτε να ξεκινήσετε αυτόματα την αναπαραγωγή από + ή 1 10 δευτερόλεπτα από το σημείο διακοπής της τροφοδοσίας.

Αν ψάχνετε για ένα καλό DVD player, σίγουρα δείτε το Panasonic DVD-S700.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η συσκευή αυτή έχει διακοπεί από την Panasonic, αλλά ενδέχεται να είναι ακόμα διαθέσιμη ή να χρησιμοποιηθεί μέσω τρίτων. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.