Προγράμματα AT & T PREPAID (πρώην GoPhone) χωρίς προμήθεια

Η AT & T επανασχεδίασε το σχέδιο GoPhone στο σχέδιο AT & T PREPAID

Οι πελάτες AT & T PREPAID (πρώην GoPhone) έχουν πολλές προπληρωμένες επιλογές κινητής τηλεφωνίας . Οι επιλογές AT & T PREPAID δεν απαιτούν ετήσια σύμβαση παροχής υπηρεσιών ή πιστωτικό έλεγχο. Πληρώνετε εκ των προτέρων μία φορά το μήνα. Αν πραγματοποιήσετε την πληρωμή αυτή με την αυτόματη πληρωμή, λαμβάνετε έκπτωση 5 € ανά μήνα για όλα τα σχέδια.

AT & T PREPAID Δημοφιλή Μηνιαία Σχέδια

Τα πιο δημοφιλή προπληρωμένα σχέδια της AT & T είναι:

Όσον αφορά τα δεδομένα δεδομένων 6GB και τα δεδομένα δεδομένων 1GB, μετά τη χρήση της ταχύτητας δεδομένων υψηλής ταχύτητας, η ταχύτητα δεδομένων μπορεί να επιβραδυνθεί στα 128 Kbps για το υπόλοιπο του μήνα. Οποιαδήποτε δεδομένα υψηλής ταχύτητας που δεν χρησιμοποιείτε στα προγράμματα 6GB και 1GB μεταφέρονται αυτόματα στον επόμενο μήνα.

Όλα αυτά τα σχέδια περιλαμβάνουν απεριόριστη ομιλία και κείμενο στις Η.Π.Α. Τα σχέδια δεδομένων Unlimited Data και 6GB περιλαμβάνουν απεριόριστη ομιλία και κείμενο με τις ΗΠΑ, το Μεξικό και τον Καναδά.

Όλα τα σχέδια προσφέρουν απεριόριστο κείμενο σε περισσότερες από 100 χώρες και είναι επιλέξιμες για την έκπτωση Multi-Line της At & T.

Άλλα Μηνιαία Σχέδια

Παρόλο που δεν είναι τόσο ευρέως δημοσιευμένα, η AT & T προσφέρει επίσης τα ακόλουθα σχέδια:

Όταν χρειάζεστε περισσότερα δεδομένα

Πρόσθετα δεδομένα μπορούν να αγοραστούν για τα περισσότερα σχέδια.

Τα μηνιαία πρόσθετα δεδομένων είναι καλά για 30 ημέρες. το Daily Plan add-on είναι καλό μέχρι τα μεσάνυχτα της ημέρας που αγοράζεται.