Τα 6 καλύτερα κείμενα μηνυμάτων κειμένου που θα αγοράσουν το 2018

Εάν δεν είστε ακόμα συνηθισμένοι στην οθόνη αφής, αγοράστε ένα με πληκτρολόγιο

Για όλη την αγάπη και την προσοχή που έχει βρεθεί στα smartphones με οθόνη αφής τα τελευταία χρόνια, υπάρχει κάτι για τη χρήση ενός τηλεφώνου με πληκτρολόγιο. Κατά την ακμή της, το Blackberry ήταν η πιο δημοφιλής συσκευή στον κόσμο και το πληκτρολόγιο της θεωρήθηκε συχνά ως η μυστική σάλτσα της επιτυχίας. Στη σημερινή εποχή, το QWERTY συχνά θεωρείται ως μια απαρχαιωμένη τεχνολογία που είναι κακή και περιττή. Ενώ οι χρόνοι αλλάζουν, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πείτε αντίο για smartphones QWERTY. Παρακάτω, έχουμε στρογγυλοποιήσει τα καλύτερα τηλέφωνα με τα πραγματικά πληκτρολόγια, οπότε είναι ευκολότερο να κάνετε γραπτά την οικογένεια και τους φίλους σας.

Διαθέτοντας Android Lollipop, οθόνη 2560x1440, 3GB μνήμης RAM, μπαταρία 3410mAh, 32GB αποθηκευτικό χώρο και πίσω κάμερα 18 megapixel, το Priv δεν είναι ανοιχτό. Είναι τόσο ισχυρό όσο τα περισσότερα από τα κορυφαία smartphones που ανταγωνίζονται. Εκεί που διαφοροποιείται πραγματικά είναι το πληκτρολόγιο QWERTY που εμφανίζεται κάτω από την οθόνη. Η προσθήκη του Android προσφέρει BlackBerry κάτι που αγωνίστηκε για να ανταγωνιστεί με το δικό του λειτουργικό σύστημα: εκατομμύρια εφαρμογές διαθέσιμες στο Google Play Store. Αυτή η νέα στρατηγική επιτρέπει στο BlackBerry να είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων, προσφέροντας μια πληθώρα εφαρμογών στην αφοσιωμένη βάση των ανεμιστήρων, διατηρώντας ταυτόχρονα το status quo με το φυσικό πληκτρολόγιο.

Δυστυχώς, η οθόνη Priv έχει λιγότερο ακριβή χρώματα από ό, τι ο ανταγωνισμός. Δεν είναι σε καμία περίπτωση ένας διαχωριστής της συμφωνίας με το γυμνό μάτι, αλλά είναι μια ευκαιρία ευκαιρίας για το BlackBerry στο μέλλον. Όσο για το φυσικό πληκτρολόγιο, διατηρεί όλο το απίστευτο συναίσθημα που γνωρίζετε και αγαπάτε με τη μοναδική αναδυόμενη δράση του, αλλά είναι λίγο περισσότερο από περιορισμένα προηγούμενα μοντέλα. Είναι αρκετά εύκολο να χτυπήσει σύντομα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνύματα, αλλά μια κρίσιμη σημείωση σχετικά με το πληκτρολόγιο είναι η επιλογή της διάταξης με το πλήκτρο alt πάνω από το πλήκτρο shift, το οποίο οδηγεί στην πληκτρολόγηση πολλών συμβόλων αντί για την κεφαλαιοποίηση λέξεων.

Αν και ο προϋπολογισμός ZTE Z431 δεν προσφέρει το πλούσιο σύνολο χαρακτηριστικών των σημερινών πιο προηγμένων smartphones, προσφέρει επίσης μια ευκαιρία παρόμοια με αυτή του LG Extravert 2. Δεν υπάρχουν φανταχτερά κουδούνια ή σφυρίχτρες και δεν υπάρχει σύνδεση υψηλής ταχύτητας, αλλά θα βρείτε μερικά σημεία όπως το GPS για πλοήγηση και μια επεκτάσιμη υποδοχή microSD για μουσική. Εάν λείπουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, όλα δεν χάνονται καθώς υπάρχει μια ενσωματωμένη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά η ανάγνωση οτιδήποτε πάνω από μερικές γραμμές στην οθόνη TFT 2,4 "θα είναι πολύ γρήγορα.

Η μπαταρία των 1.000mAh προσφέρει περίπου 4.5 ώρες χρόνο ομιλίας και 12.5 ημέρες ετοιμότητας. Η εναλλαγή πλοήγησης τεσσάρων κατευθύνσεων θα σας βοηθήσει να μετακινηθείτε εύκολα στο μενού με ειδικά κουμπιά αποστολής και τερματισμού για τηλεφωνικές κλήσεις. Το ίδιο το πληκτρολόγιο είναι φιλικό προς το χρήστη, αλλά για όσους έχουν μεγάλα χέρια, πρέπει να προειδοποιούνται, καθώς δεν υπάρχει πολύς χώρος μεταξύ των πλήκτρων και είναι εύκολο να χτυπήσετε ένα επιπλέον κλειδί από χρόνο σε χρόνο.

Αν εξακολουθείτε να αγωνίζεστε κατά της μετάβασης από το φυσικό πληκτρολόγιο στην οθόνη αφής, η Samsung ίσως έχει αναπτύξει το καλύτερο και των δύο κόσμων. Τα καλύμματα πληκτρολογίων τους για το Galaxy S7 (και τις προηγούμενες επαναλήψεις του Galaxy) μετατοπίζονται απευθείας στο τηλέφωνό σας και προσφέρουν το ίδιο ικανοποιητικό απτικό πληκτρολόγιο που πιθανόν να βρείτε στο BlackBerry. Εκτός από το ίδιο το πληκτρολόγιο QWERTY, θα βρείτε επίσης τα κλειδιά της οικίας, της πλάτης και της πρόσφατης εφαρμογής που προσφέρουν τις ίδιες ίδιες συντομεύσεις που θα βρεθούν στην ίδια την οθόνη χωρίς το εξώφυλλο.

Η υπόθεση είναι στην πραγματικότητα δύο κομμάτια (το ίδιο το πληκτρολόγιο και ένα κάλυμμα τηλεφώνου που τυλίγεται γύρω από την πλάτη). Όταν δεν χρειάζεστε το πληκτρολόγιο, μπορείτε να το αποσυνδέσετε από το μπροστινό μέρος της συσκευής και να το τυλίξετε γύρω από το πίσω μέρος της συσκευής. Δεν υπάρχει ασύρματη σύνδεση ή σύνδεση Bluetooth και δεν απαιτεί πρόσθετη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, επειδή απλά προσομοιώνει την είσοδο αφής στην οθόνη. Όταν είναι συνδεδεμένο, τα μοντέλα smartphone της Samsung θα ανιχνεύσουν αυτόματα τη σύνδεση και θα μεταβούν στη λειτουργία "πληκτρολογίου", η οποία συρρικνώνει την οθόνη στο 70% του κανονικού μεγέθους.

Αν παλεύετε με την επιθυμία να απομακρυνθείτε από το BlackBerry, αυτό μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι ένα αξεσουάρ που έχει σταλεί στον ουρανό. Τα κουμπιά είναι γερά και δεν υπάρχει τίποτα "φθηνό" συναίσθημα για αυτό το πληκτρολόγιο. Είναι αρκετά ελαφρύ για να το τοποθετήσετε στην τσέπη σας και να ξεχάσετε ότι είναι εκεί μέσα σε λίγα λεπτά. Η Samsung κατασκευάζει εξαιρετικά αξεσουάρ και το κάλυμμα του πληκτρολογίου δεν αποτελεί εξαίρεση.

Για όσους διαβάζουν αυτήν τη λίστα, είναι πιθανόν να μην είναι τόσο μεγάλη έκπληξη ότι το BlackBerry κυριαρχεί στο πεδίο των καλύτερων συσκευών QWERTY. Το Blackberry Passport είναι η καλύτερη σύσταση για μια επαγγελματική συσκευή. Ως ένα ωραίο μείγμα μεταξύ των παραδοσιακών συσκευών BlackBerry και του μοντέρνου σχεδιασμού, το Passport είναι μια έκδοση boxer που επιστρέφει πίσω στο BlackBerry's of yore. Δεν είναι μικρή επένδυση για τους ιδιοκτήτες AT & T και T-Mobile και θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμα και ως μια ξεκλείδωτη συσκευή, υπάρχει περιορισμένη λειτουργικότητα LTE διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες συχνότητες στην περιοχή σας. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την T-Mobile προτού αγοράσετε για να διασφαλίσετε τη συμβατότητα.

Ας αντιμετωπίσουμε ίσως το πιο πολωτικό μέρος του Passport, του τετραγώνου σχεδιασμού. Ρεαλιστικά, είναι πιθανό το square-ish και υπάρχει σίγουρα μια σχέση αγάπης-μίσους με το μέγεθός του, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μοναδικό και ξεχωρίζει σε μια θάλασσα από συσκευές αφής. Αναμφισβήτητα, είναι το καλύτερο τηλέφωνο που έχει κάνει ποτέ το BlackBerry, το σχέδιο "square-ish" και όλα αυτά. Το συχνά φημολογείται ότι το BlackBerry σχεδίασε το Διαβατήριο για να είναι το μέγεθος ενός πραγματικού διαβατηρίου που εκδόθηκε από την κυβέρνηση, μια ελαφριά αίσθηση στον διεθνή πελάτη με τακούνια που προοριζόταν για το συγκεκριμένο μοντέλο QWERTY.

Ευτυχώς, η οθόνη 1440x1440 είναι λεπτομερής και ζωντανή, ενώ η ευρεία συσκευή 3,5 ιντσών συνδυάζεται με το εξαιρετικά ευρύ πληκτρολόγιο που παράγει για ένα συχνό τηλέφωνο ονείρων του emailer. Με τροφοδοσία από μια μπαταρία 3.450mAh, υπάρχει αρκετός χυμός για την εξουσία μέσω της ημέρας αποστολή δεκάδες e-mail, τηλεφωνήματα και μηνύματα. Δυστυχώς, έχει συνδυαστεί με το μακρύ λειτουργικό σύστημα 10.3 του BlackBerry, αλλά θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε στο λειτουργικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου αριθμού σημαντικών εφαρμογών όπως το Facebook, το Twitter και πολλά άλλα.

Για τους πελάτες της Verizon, το LG Extravert 2 είναι ένα φανταστικό τηλέφωνο (παρατηρήστε την έλλειψη έξυπνων) που προσφέρει ένα πληκτρολόγιο QWERTY σε ένα κομψό πακέτο. Με μια συσκευή W-QVGA 3,2 ", δεν έχει νόημα να το συγκρίνουμε με ένα iPhone ή μια συσκευή Samsung Galaxy. Είναι σχεδιασμένα για διαφορετικούς χρήστες. Η κατώτατη γραμμή είναι ότι η οθόνη είναι λειτουργική, ανεξάρτητα από το πώς μπορεί να συγκριθεί στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά τηλεφώνου.

Σε πάχος 15 mm, είναι διπλάσιο από το μέγεθος ενός νέου iPhone, ώστε να αισθανόμαστε ασφαλείς να το ονομάζουμε λίγο παχουλό. Ωστόσο, αυτό το πρόσθετο μέγεθος παραβλέπεται καθώς ταιριάζει με το πληκτρολόγιο QWERTY. Δυστυχώς, η κάμερα δύο megapixel στο πίσω μέρος σημαίνει επίσης ότι πιθανότατα θα θελήσετε να περάσετε χρησιμοποιώντας αυτό ως ειδική φωτογραφική μηχανή σας, αλλά και πάλι, αυτό δεν είναι ο προορισμός. Αυτό που παίρνετε είναι ο χρόνος αναμονής 17 ημερών, κάτι που κανένα από τα πιο γνωστά smartphones σήμερα δεν μπορεί να ταιριάξει. Ακόμα, δεν υπάρχουν δεδομένα LTE, εφαρμογές, παιχνίδια ή Snapchat, απλά ένα τηλέφωνο που μπορεί να στείλει και να λάβει μηνύματα κειμένου.

Το BlackBerry Classic λειτουργεί τόσο στις AT & T όσο και στην T-Mobile με προειδοποιήσεις σχετικά με το δίκτυο LTE της T-Mobile. Συμβουλευτείτε τον παροχέα σας για περισσότερες λεπτομέρειες. Η οθόνη 3,5 ιντσών συνδυάζεται με το καλύτερο πληκτρολόγιο του BlackBerry εδώ και χρόνια και ενώ το OS 10 είναι μια πολωτική εμπειρία, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ξανακάνετε τη νοσταλγία του BlackBerry προ-iPhone. Σε σύγκριση με πολλές συσκευές Android ή iOS, σε 0,40 λίβρες, είναι αρκετά βαρύ αλλά προσφέρει επίσης την αίσθηση ότι η συσκευή είναι κατασκευασμένη σταθερά.

Η συνολική εμφάνιση είναι εκλεπτυσμένη και, τολμούμε να πούμε, όμορφα κατασκευασμένη. Το πληκτρολόγιο BlackBerry Classic είναι με κάθε τρόπο το πληκτρολόγιο που έχετε εδώ και καιρό μια ερωτική σχέση. Υπάρχει μεγάλη δράση με την άνετη πληκτρολόγηση επιτρέποντάς σας να στέλνετε δεκάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνύματα την ημέρα χωρίς να παραλείψετε ένα ρυθμό. Αν είστε ήδη εξοικειωμένοι με το πληκτρολόγιο BlackBerry, η μετάβασή σας στο Classic δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά απλό.

Δυστυχώς, ευχόμαστε η επίδειξη να αξίζει τον ίδιο έπαινο με το πληκτρολόγιο, αλλά, στα 720p, ξεπερνούσε τη στιγμή που έφτασε στα ράφια των καταστημάτων. Άλλα εσωτερικά στοιχεία της συσκευής περιλαμβάνουν τον επεξεργαστή Snapdragon διπλού πυρήνα 1.5GHz, πίσω κάμερα οκτώ megapixel, 2GB μνήμης RAM και 16GB αποθήκευσης. Ενώ το υλικό είναι λιγότερο σημαντικό στον κόσμο QWERTY, συγκριτικά με τον κόσμο Android και iOS, δυστυχώς έχει ξεπεραστεί από πολλές συσκευές υψηλού προφίλ.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .