Τα 8 Best Contract-Free ή τα προπληρωμένα κινητά τηλέφωνα που αγοράζουν το 2018

Είναι καλύτερο για μένα ένα δωρεάν κινητό ή προπληρωμένο κινητό τηλέφωνο;

Ψάχνετε για ένα συμβατικό ή προπληρωμένο κινητό τηλέφωνο; Μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε λίγο περισσότερο για την ίδια την συσκευή, αλλά θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία στο τηλεφωνικό σας σχέδιο. Δεν θα χρειαστεί να δεσμευτείτε για ένα μακρύ συμβόλαιο και μπορείτε να πληρώσετε μόνο για το χρόνο κλήσης που χρειάζεστε.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχουν τόσο πολλές επιλογές όταν πρόκειται για προπληρωμένα κινητά τηλέφωνα, αλλά η επιλογή βελτιώνεται καθημερινά. Και στην πραγματικότητα μπορεί να είναι αρκετά εύκολο να βρείτε ένα ακουστικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, καθώς οι μεταφορείς προσφέρουν μια σειρά από προπληρωμένα τηλέφωνα. Καλύτερα, έχετε επίσης μια επιλογή προπληρωμένων σχεδίων, καθώς οι περισσότεροι από τους μεγαλύτερους μεταφορείς προσφέρουν μια προπληρωμένη επιλογή. Η AT & T, η T-Mobile και η Verizon Wireless προσφέρουν προπληρωμένες επιλογές και οι εταιρείες όπως η Boost Mobile και η Virgin Mobile προσφέρουν ποικίλες επιλογές χωρίς συμβόλαιο.

Εδώ είναι πολλά προπληρωμένα και / ή χωρίς συμβόλαιο τηλέφωνα που μπορεί να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Όταν είστε έτοιμοι, έχουμε επίσης τα καλύτερα σχέδια για αντιστοίχιση.

Η οθόνη AMOLED του Google Pixel 2 είναι πέντε ίντσες και προσφέρει αναλογία διαστάσεων 16: 9, καθώς και ανάλυση 1920 x 1080 pixel με εξαιρετικά ανθεκτικό, ανθεκτικό στη διάβρωση γυαλί Gorilla Glass για προστασία από τις σταγόνες. Ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 835 τροφοδοτεί το ακουστικό με πολύ εντυπωσιακές ταχύτητες και τρέχει εξαιρετικά καλά το Android 8 Oreo. Η υποδοχή USB-C διασφαλίζει ότι δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε ιδιόκτητα καλώδια για τη φόρτιση ή τη μεταφορά και η μπαταρία των 2,700 mAh θα έχει εντυπωσιακή φόρτιση όλη την ημέρα. Και φυσικά, το όλο θέμα τροφοδοτείται από την ικανότητα πλοήγησης με το Google Assistant (το οποίο μπορεί να καλείται απλά πιέζοντας τις άκρες του τηλεφώνου), οπότε θα είναι εξαιρετικά απλό να γνωρίσετε το νέο σας τηλέφωνο αμέσως το κιβώτιο.

Το 4G LTE Moto E χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή 425 Snapdragon, τετραπλού πυρήνα και 2GB μνήμης RAM για την τροφοδοσία του λειτουργικού συστήματος Android 7.1 Nougat OS σε σχεδόν ταχύτητες αστραπής. Μπορεί να αποθηκεύσει έως και 16 GB εσωτερικά και περιλαμβάνει μια υποδοχή microSD που μπορεί να φιλοξενήσει επιπλέον 128 GB επιπλέον αποθηκευτικού χώρου. Υπάρχει μια οθόνη HD 5 ιντσών και τα πάντα πάνω και μέσα στο τηλέφωνο είναι καλυμμένα με νανο-επίστρωση που προσθέτει την περιμετρική αντίσταση νερού για να προστατεύεται από μικρές επαφές από διαρροές και πιτσιλιές. Υπάρχει μια οπίσθια κάμερα 8MP και μια κάμερα 5MP που βλέπει προς τα εμπρός, τα οποία και προσφέρουν αυτόματη εστίαση για φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας και αυτοεξυπηρέτηση. Αυτό το πράγμα έχει ακόμη και έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, ώστε να μπορείτε να το ξεκλειδώσετε γρήγορα χωρίς να χρειαστεί να πληκτρολογήσετε έναν ενοχλητικό κώδικα - ένα χαρακτηριστικό που συνήθως προορίζεται για τηλέφωνα premium.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλοποίηση από τα καλύτερα smartphone smartphone μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Για ένα τηλέφωνο που δεν πηγαίνει toe-to-toe στην αναγνώριση μάρκας, η οθόνη είναι αρκετά εντυπωσιακή. Η οθόνη 500-nit AMOLED είναι 5,5 ίντσες από τη γωνία ως τη γωνία και προσφέρει ανάλυση 1920 x 1080 που καλύπτεται από ένα εξαιρετικά σκληρό γυαλί Gorilla, το οποίο έχει κλίση στις άκρες με συντελεστή 2,5 που του δίνει μια φυσική αίσθηση στο χέρι σας. Η ανταπόκριση της χρωματικής γκάμας κάνει το πράγμα να μοιάζει βασικά με την πραγματική ζωή. Το πίσω έκκεντρο είναι 12 megapixel και είναι ταξινομημένο ως ευρεία γωνία, η οποία είναι βασικά ανήκουστη για κάμερες εκτός των μοντέλων Galaxy και iPhones. Έχουν ενσωματώσει ακόμη και κάποιες λειτουργίες χειροκίνητης εστίασης και ISO απευθείας στο λογισμικό της κάμερας για να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο ευελιξίας για επαγγελματική φωτογραφία.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι εντυπωσιακή σε αυτό το τηλέφωνο με μια εξαιρετικά υψηλή χωρητικότητα 5.000 mAH πάνω από την απόδοση του λογισμικού που είναι ενσωματωμένη και μπορείτε να τροφοδοτείτε τις εξωτερικές συσκευές μέσω της θύρας USB-C, ώστε αυτό το τηλέφωνο να λειτουργεί σαν κινητό ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Υπάρχει εσωτερική αποθήκευση 32GB και μια ξεκλειδωμένη τεχνολογία διπλής SIM που θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο με τυχόν προπληρωμένες κάρτες ή δίκτυο διαπραγματεύσεων που θέλετε.

Powered by το δίκτυο 3G της AT & T, το Samsung a157 είναι ένα απολαυστικό τηλέφωνο flip που ξέρει πίσω σε ένα χρόνο πριν από τα smartphones, τα καταστήματα εφαρμογών και το Facebook. Με οθόνη 1,77 ιντσών και βάρος μόλις 2,82 ουγκιές, το a157 δεν φωνάζει φανταχτερό ή "κατεβάζει όλες τις εφαρμογές", αλλά απλώς επικεντρώνεται σε τηλεφωνήματα και μηνύματα κειμένου. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας επιτρέπει έως και πέντε ώρες χρόνο ομιλίας, κάτι που είναι αρκετά πρότυπο.

Η σχεδίαση clamshell καλύπτει το πληκτρολόγιο και τα πλήκτρα αποστολής και απάντησης, καθώς και το πληκτρολόγιο πλοήγησης και το μεσαίο κουμπί του λογότυπου AT & T που χρησιμεύει ως κάτι παρόμοιο με ένα πλήκτρο "enter" σε ένα πληκτρολόγιο. Το απλουστευμένο μενού προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε χωρίς να το παρακάνετε και δεν υπάρχει ούτε κάμερα στο τηλέφωνο.

Το Huawei Mate 9 προσφέρει διπλούς φακούς δεύτερης γενιάς Leica - το ένα στα 12MP και το μονόχρωμο στα 20MP. Οι φακοί διεξάγονται με γνώμονα την έρευνα για να παρέχουν εξαιρετικές εικόνες χαμηλού θορύβου ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό και η φωτογραφική μηχανή γυρίζει επίσης σε πλήρη βίντεο 4K. Το ίδιο το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο από Alexa, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις, να περιηγηθείτε στις λειτουργίες και να βελτιστοποιήσετε την απόδοση μόνο με τη φωνή σας.

Η μπαταρία των 4.000 mAH είναι εξαιρετικά αποδοτική, ώστε να μην χρειαστεί να κρατήσετε το χυμό σας. Ο επεξεργαστής Kirin 960 εξουσιάζει έναν εξαιρετικό μοναδικό αλγόριθμο εκμάθησης μηχανών που συμβαδίζει με τις λειτουργίες Alexa για να προσπαθήσει να προβλέψει τις ανάγκες σας με το τηλέφωνο, ώστε η συσκευή σας να γνωρίζει τι πρέπει να κάνετε ακόμη και πριν να το κάνετε. Υπάρχουν τέσσερα μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου για εξαιρετικά ευκρινείς κλήσεις και η πανέμορφη οθόνη των 5,9 ιντσών διαθέτει δωρεάν πολιτική προστασίας 3 μηνών. Υπάρχει ακόμη και ένα διπλό σύστημα SIM που θα αφήσει αυτό το τηλέφωνο να λειτουργεί σε 216 διαφορετικές χώρες - τώρα αυτή είναι η ελευθερία των συμβάσεων.

Το Galaxy S8 της Samsung διαθέτει το Infinity Display μπροστά και το κέντρο, το οποίο είναι αναμφισβήτητα η πιο όμορφη οθόνη σε ένα smartphone. Η οθόνη των 5,8 ιντσών μπορεί να συγκρατήσει μια σύγκριση pixel-για-pixel με τα περισσότερα άλλα κορυφαία τηλέφωνα. Οι καμπύλες πλευρές δίνοντάς του μια απεριόριστη εμφάνιση, ενώ παράλληλα σας δίνουν περισσότερα ακίνητα για να αλληλεπιδράσετε με τις άκρες έτσι δεν θα χρειαστεί να αγγίξετε αδέξια σε ολόκληρη την οθόνη με τον αντίχειρά σας.

Οι προδιαγραφές είναι επίσης εντυπωσιακές, με ανάλυση 2960 x 1440 που είναι μια ομορφιά QHD super AMOLED. Οι εμπρός και πίσω κάμερες είναι 8 και 12 MP αντιστοίχως και οι δύο χρησιμοποιούν την κορυφή της γραμμής με επαγγελματική σταθεροποίηση εικόνας. Μπορείτε να κινηματογραφήσετε σε πλήρη βίντεο 4K με ταχύτητα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και η ταχύτητα ανεβαίνει από εκεί όταν φιλτράρετε στα 1080p. Μπορείτε ακόμα να τραβήξετε 9MP ακίνητες φωτογραφίες από αυτά τα βίντεο 4K που σας προσφέρουν την τελική ευελιξία μετά την επεξεργασία. Ο επεξεργαστής Octa-core 10nm είναι βασικά πιο ισχυρός από τον επεξεργαστή στον υπολογιστή σας. Και τώρα, η Samsung έχει κυκλοφορήσει μια διπλή κάρτα SIM που είναι ξεκλειδωμένη, ώστε να μπορείτε να προπληρωμή ή να την εκτελέσετε σε ένα ευρύ φάσμα ξένων χωρών.

Το Big Easy της Alcatel είναι μια εξαιρετική συσκευή που συνεργάζεται με το προπληρωμένο δίκτυο της Tracfone για μια φθηνή επιλογή για ηλικιωμένους πολίτες σε εθνικό επίπεδο. Διαθέτοντας κάμερα δύο megapixel, MP3 player και συνδεσιμότητα 3G, το Big Easy είναι ιδανικό για χρήστες που θέλουν κάτι εύκολο στη χρήση χωρίς να πληρώνουν ένα χέρι και ένα πόδι. Επιπλέον, ολόκληρο το κάτω μέρος των 2/3 της συσκευής δεν είναι τίποτα περισσότερο από το μεγάλο και εύκολα πατημένο πληκτρολόγιο, τα πλήκτρα αποστολής και απάντησης, καθώς και το τετραπολικό κατεύθυνμα για την πλοήγηση στο σύστημα μενού της Alcatel.

Ενώ το μεγάλο πληκτρολόγιο μπορεί να είναι το πιο άμεσο σημάδι, το Big Easy φθάνει από το κουτί με 800 λεπτά και ένα χρόνο υπηρεσίας. Επιπλέον, το Tracfone περιλαμβάνει ένα φορτιστή αυτοκινήτου εντός του κουτιού προσθέτοντας μια μικρή επιπλέον αξία και την ηρεμία των μυθιστορημάτων σε τρέχοντες και μελλοντικούς πελάτες. Σε μόλις 15 ουγγιές, το Big Easy ταιριάζει σε τσάντα ή τσέπες χωρίς να αισθάνεται κανένα επιπλέον βάρος.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα για τους ηλικιωμένους μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Το U11 έχει περάσει τόνο χρόνου σε προσπάθειες έρευνας και καινοτομίας. Υπάρχει μια λειτουργία Edge Sense, η οποία αναδεικνύει τη νέα λειτουργικότητα του τηλεφώνου με απλή συμπίεση στις άκρες του τηλεφώνου - μπορείτε ακόμη και να αντιστοιχίσετε αυτές τις λειτουργίες μόνοι σας, έτσι ώστε να ανοίξει μια συμπίεση Facebook και δύο squeezes ανοίγει το Twitter, για παράδειγμα. Σε λειτουργία κάμερας, μια συμπίεση θα πάρει ένα selfie.

Τα ενσωματωμένα ηχεία είναι εξαιρετικά δυνατά και εξαιρετικά καθαρά με ακουστικούς θαλάμους ενσωματωμένους στο τηλέφωνο και περιλαμβάνουν ένα ζευγάρι ακουστικών ακουστικών με ακύρωση θορύβου και εξαιρετικής πιστότητας. Έχουν μάλιστα βάλει κάποια σούπερ μοναδική έρευνα στην κάλυψη του τηλεφώνου στην πίσω επιφάνεια, τοποθετώντας γυαλιστερό γυαλί και αφρώδη ορυκτά υλικά σε τυχαία επίπεδα για να δημιουργήσουν μια όμορφη εμφάνιση - αυτό που αποκαλούν επιφάνεια 3D υαλοβάμβακα. Υπάρχει μια οθόνη QHD, μια κάμερα UltraMPixel 12MP, μια αυτοματοποιημένη κάμερα 16MP με μπροστινή όψη, μια διαδικασία Snapdragon octa-core και η άνεση των ελεγχόμενων από φωνή δυνατοτήτων Alexa. Εν ολίγοις, αυτό το μικρό, λεπτό τηλέφωνο πακέτο TON των χαρακτηριστικών σε μια μικροσκοπική, ξεκλείδωτη συσκευασία.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .