Το Run-Tastic App για το Android παρακολουθεί τις εργασίες σας και άλλες προπονήσεις

Από όλους τους τρόπους να μπει σε σχήμα, το τρέξιμο θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα. Την επόμενη φορά που θα βγείτε έξω για μια βόλτα, τρέξτε ή τρέξτε, φέρτε μαζί το κινητό σας Android με Run-Tastic εγκατεστημένο, και μπορείτε να παρακολουθείτε και να καταγράφετε την προπόνησή σας. Είτε είστε βετεράνος δρομέας ή απλά χτυπήσετε το πεζοδρόμιο για πρώτη φορά, η εφαρμογή Run-Tastic είναι μια ισχυρή, δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη στο Android Market.

Επισκόπηση λειτουργιών

Το πιο εντυπωσιακό και χρήσιμο χαρακτηριστικό της εφαρμογής Run-Tastic είναι η δυνατότητα χαρτογράφησης. Απλά πατήστε το κουμπί "Έναρξη περιόδου σύνδεσης" στην κύρια οθόνη και ξεκινήστε την προπόνησή σας. Όταν ολοκληρώσετε την προπόνηση σας, πατώντας την καρτέλα "χάρτη" ​​θα σας δώσουμε ένα λεπτομερή χάρτη ολόκληρης της προπόνησής σας. Όχι μόνο μπορείτε να αποθηκεύσετε το χάρτη στην ενότητα "Ιστορία", αλλά μπορείτε επίσης να πάρετε κάποια αρκετά εκπληκτικά γεγονότα σχετικά με την προπόνηση σας. Αν θέλετε να μάθετε πόσο μακριά έχετε περάσει, τη μέση ταχύτητά σας ή ακόμα και το υψόμετρο που έχετε καλύψει, το Run-Tastic θα σας δώσει όλες τις λεπτομέρειες που ίσως θέλετε να μάθετε.

Έχοντας λεπτομέρειες σχετικά με την προπόνηση, όπως η προσφορά Run-Tastic και Cardio Trainer , παρέχει ένα άλλο επίπεδο κινήτρων, όχι μόνο προπόνηση, αλλά και βελτίωση της απόδοσης από την προπόνηση μέχρι την προπόνηση.

Όταν ο καιρός σας εμποδίσει να κάνετε την προπόνησή σας έξω, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εισαγάγετε με μη αυτόματο τρόπο μια προπόνηση. Μπορείτε να επιλέξετε από μια λίστα περίπου 40 διαφορετικών προπονήσεων καρδιο, και στη συνέχεια να εισαγάγετε τον χρόνο σας και τις θερμίδες που καίτε. Ο κατάλογος των προπονήσεων καλύπτει τις πιο συνήθεις προπονήσεις. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που εστιάζουν στο γυμναστήριο και μπορούν να κάνουν ό, τι μπορεί να κάνει το Run-Tastic, αλλά λίγοι μπορούν να το κάνουν σχεδόν εξίσου καλά, ούτε τόσο εύκολα όσο αυτή η εφαρμογή μπορεί.

Εξατομίκευση

Μόλις εγγραφείτε για ένα προφίλ σύνδεσης, μπορείτε να εισαγάγετε ορισμένες ρυθμίσεις εξατομίκευσης, όπως ηλικία, φύλο, ύψος και βάρος.

Στη λειτουργία ρυθμίσεων, μπορείτε να επιλέξετε να καταγράψετε την απόσταση σας είτε σε μέτρα είτε σε μίλια, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία υψομέτρου ή να συνδεθείτε με μια συμβατή οθόνη καρδιακού ρυθμού.

Η εφαρμογή παρέχει επίσης χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης, καθώς και περιοδική ανατροφοδότηση φωνής που μπορείτε να ορίσετε μια καθορισμένη απόσταση ή μια καθορισμένη ώρα. Δεν διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, αλλά μπορείτε να ακούτε στο παρασκήνιο ενώ χρησιμοποιείτε όποια μουσική συσκευή έχετε εγκαταστήσει.

Ζητήματα και σφάλματα

Υπάρχουν μερικά συνεπή προβλήματα με αυτήν την εφαρμογή. Ένα ενοχλητικό ζήτημα είναι ότι, αν και έχω ρυθμίσει το προφίλ μου χρησιμοποιώντας ίντσες και κιλά, συνεχίζει να επιστρέφει σε εκατοστά και κιλά. Δεν είμαι σίγουρος αν πρόκειται για πρόβλημα ή οι προγραμματιστές προσπαθούν να μου πουν ότι είναι καιρός να αγκαλιάσει το μετρικό σύστημα.

Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείτε έναν χάρτη της προπόνησής σας μέχρι να ολοκληρωθεί η προπόνησή σας. Καθώς περπατώ πολύ, μου αρέσει να βλέπω έναν χάρτη της πεζοπορίας χωρίς να χρειάζεται να σταματήσω την εγγραφή μου. Αυτό μπορεί να μην είναι μεγάλο πρόβλημα για κάποιους, αλλά με βάση τα σχόλια τόσο στο Android Market όσο και σε άλλους ιστότοπους αναθεώρησης , φαντάζομαι ότι αυτή η λειτουργία μπορεί να προστεθεί σε μελλοντικές ενημερώσεις.

Περισσότερα από τους δρομείς

Μην αφήσετε το όνομα αυτής της εφαρμογής να σας ξεγελάσει. Το Run-Tastic είναι εξίσου χρήσιμο και για περιπατητές, πεζοπόρους και ποδηλάτες, όπως για τους δρομείς. Θα λάβετε ακόμα έναν λεπτομερή χάρτη, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου, της απόστασης και του ύψους της προπόνησής σας όταν συμμετέχετε σε μια άλλη μορφή άσκησης. Και με την ικανότητά του να εισέρχεται με το χέρι στις συνεδρίες προπόνησης, μπορώ να δω αυτή την εφαρμογή ως ένα ενιαίο μέρος για να καταγράψω όλες τις προπονήσεις μου.

Χωρίς αμφιβολία, αυτή η εφαρμογή λάμπει για τρέξιμο και τρέξιμο τύπου workouts. Έτσι, εάν η εκτέλεση είναι η κύρια επιλογή άσκησης, το Run-Tastic μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Επειδή η έκδοση που εξετάζω είναι δωρεάν, προτείνω να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή, καθώς και εφαρμογές όπως το Run Keeper και το Cardio Trainer και να δείτε ποια είναι η καλύτερη για εσάς. Ωστόσο, εάν η σκέψη της λειτουργίας σας κάνει να τσακίζετε, οι εφαρμογές Android όπως το Jefit, το οποίο είναι μια πλήρως εξοπλισμένη και πολύ ικανή εφαρμογή ανύψωσης βάρους, μπορεί να καλύψει καλύτερα τις ανάγκες σας.

Περίληψη

Είναι δύσκολο να επικρίνετε τις δωρεάν εφαρμογές για την έλλειψη χαρακτηριστικών. Το Run-Tastic σίγουρα έχει αρκετά χαρακτηριστικά για να κερδίσει μια υψηλή βαθμολογία, αλλά σε σύγκριση με άλλες παρόμοιες εφαρμογές όπως Run Keeper και Cardio Trainer , το Run-Tastic μπορεί να κρατήσει το δικό του, αλλά δεν προσφέρει τίποτα επαναστατικό ή δέος εμπνευσμένο που θα με έκανε να το συστήσει σε άλλο.

Οι προτεινόμενες ενημερώσεις θα ήταν μια ζωντανή προβολή του χάρτη και μια μεγαλύτερη εξατομίκευση, για να συμπεριλάβει την παροχή ακριβούς καταχώρησης θερμίδων. Ένα τελευταίο χαρακτηριστικό που θα ήθελα να δω, είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής "σε εφαρμογή". Έχοντας τραγούδια "power" ή "motivational" τραγουδιών σε βασικά διαστήματα θα ωθούσε αυτή την εφαρμογή σε μια καλά κερδισμένη βαθμολογία πέντε αστέρων.

Κατεβάστε το δωρεάν από το Android Market και χτυπήστε τους δρόμους. Όπως όλες οι εφαρμογές, δεν γνωρίζετε ποτέ πόσο καλά λειτουργεί και ταιριάζει με τη ρουτίνα γυμναστικής σας μέχρι να το δοκιμάσετε.

Πάντα συμβουλευτείτε τον παροχέα υγειονομικής περίθαλψης πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε ρουτίνα άσκησης.